- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Íme az új Android Auto!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
Mindig figyelni kell a lencse tisztaságára, hisz az ujjlenyomat (...) furcsa dolgokat művel.
Kolléganőm pl észre sem vette, hogy a nemrég vásárolt K800i-je lencséjén az ujjlenyomata is ott van. Kicsit furcsálta, hogy ő szavaival éljek, ködös a kép. Lencsetisztítás után láss csudát, a köd felszállt.
Magamból kiindulva sokkal jobban kedvelem a sokak által kritizált K850i megoldását, mert igaz, hogy nagyon könnyen maszatolódik, de épp olyan könnyen tisztítható is az optika előtti - amúgy karcálló, tükröződésmentes bevonattal ellátott - felület, akár a pólómmal, vagy papírzsepivel. Mikroszálas törlőkendőt nem mindig hordok magammal ugyebár.Ennél a modellnél is viszonylag könnyen koszolódik, de könnyen is tisztítható az optika.
A K550i-vel sokszor jártam pórul, mert nem vettem észre, hogy a lencsevédő trehány elhúzásakor az ujjbegyem hozzáért a viszonylag mélyen és résben ülő lencséhez, nyomot hagyva rajta. Na azt kipucolni jóval nehezebb mint a K850i, vagy a G900 "plexijét"
mrlujoak
-
pikszel
addikt
Érdekes. Diffúz fény nem okoz ilyen képhibákat, esetleg direkt betűző fénysugár. Esetleg.
A jobb felső sarok viszont magáért beszél. Én hiszem, hogy tiszta volt a lencse, de abban inkább hiszek, hogy a szerencsétlen elhelyezés és a készüléktest síkjához túl közel lévő lencsevédő ujjlenyomat áldozata lett a kép elkészülte előtt.
kukacoskodás és fika nélkül
p -
Volkov
senior tag
Én most egy SE M600i-t nyúzok, szerencsére csak a kocsiban navigálni, de telefonnak nem is merném használni, mert nagyon tetű szegény... Gondolom kb olyan lehet ez is.
Elgondolkoztam, hogy lehet direkt csinálják lassúra a cuccot: nosztalgia
Haj, azok a régi szép idők... sms-t írni egy t10-esen vagy t28-ason... Ezt az élményt újra megkaphatja mindneki
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson G sorozatának jelenlegi legokosabb modelljét kaparintottuk meg. Lassan járj, tovább érsz.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest