Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Nem csak hímneműnek. A barátnőm vendéglátózik spanyolban. Múltkor ő kezdett a fociról dumálni. Nem hittem a fülemnek. Több, mint húsz éve ismerem, de még sosem beszéltünk fociról. Azt mondta, hogy ha pénzt akar keresni, akkor képben kell lennie a focival. Mindegy, hogy Realos, vagy Barca -s, de olyan nincs, hogy nem tud semmit a fociról. El is hiszem neki. Pont nála voltam, amikor a spanyolok megnyertek valami nemzetközi kupát. Leírhatatlan volt a tombolás. Én addig még sosem hallottam olyat, hogy egy egész város üvöltse azt, hogy góóóóóóóól.
-
Somatom
veterán
válasz
philoxenia #58 üzenetére
Inkább csak azért nincs meg, mert sosem érdekelt a foci. Igaz, hogy 4 évvel fiatalabb vagyok nálad, de, azért talán még nem kell bácsizzalak.
-
Somatom
veterán
válasz
philoxenia #56 üzenetére
Mi (volt) az a 10:1?
-
Somatom
veterán
válasz
#33253120 #51 üzenetére
Tudom, tudom. Nem szoktam magamon spórolni. Ha tehetném, akkor DAB -ot vennék. Az a baj, hogy németben a minőségi söröket külön boltokban (Getrankemarkt) árulják. Olyan viszont nincs mindenütt. Pláne úgy, hogy kamionnal is meg tudjak állni a közelében. A Lidl -ben, meg hasonlókban viszont csak ilyen vackokat árulnak. Így is sokat kellett cipelnem a cuccot a kamionig. Nem mindegy, hogy húsz műanyag flakon, vagy húsz üveg a plusz súly.
-
Somatom
veterán
Ha már szóba került, gondoltam dobok egy késői, vegás reggelit. Ez volt az alapja:
Nem teljesen vega, mert van benne párszáz gr. bacon, de, mint írtam, nem vagyok ortodox vega. Ez lett a végeredmény:
Tudom, nem úgy néz ki, mint a nagykönyvben, mert egy-két tojgli szétfolyt. Táplálkozás szempontból sem volt tökéletes, mert símán tudok az orromon át lélegezni. Egészséges táplálkozás után ugyebár az ember csak a száján, óvatosan lihegve tud levegőt venni. De azért a foglalkozás elérte a célját, most pihennem kell.
-
Somatom
veterán
Szeretem mindkettőt, az ízük miatt. De, nincs bennük anyag, tartalom. Ahhoz hús kell. Mondjuk, a krumplisalit meg lehet pakolni tartalommal. Pl. vékonyra csíkozott, füstölt sonkával. Pontosabban a sonkához adunk egy kis krumplit, tojást, meg sajtot, aztán felőlem nevezhetjük krumplisalinak.
-
Somatom
veterán
Nem vagyok féltékeny típus.
Madriddal nekem is hasonló tapasztalataim voltak. Amikor a "vadmacskánál" szilvesztereztem, jan. elején csak Madridból volt repcsim, úgyhogy át kellett buszoznom. 20 fokban szálltam fel a buszra és Madridban (cirka 400Km) 8 fok volt. Alicanteban most is jó idő van.
Mögötte van a Sierra Nevada legmagasabb része, ami felfogja a nyugati áramlatokat, így Alicantenak egy sajátos mikroklímája van.
-
Somatom
veterán
válasz
twollah1976 #12 üzenetére
Nemááá, ember! Ettél Te már igazi soletet? De, ez minden konzervre igaz. Valami olyasmi, de azért .... Egy igazi halászlevet, vagy pacalt nem lehet csak úgy megvenni. Még étteremben sem. Olyat csak "háznál" lehet enni, mert az ilyen ételek elkészítéséhez szív, lélek kell. Na, ezért csorog az ember nyála, amikor bitpork képeit nézi. Az ilyet egy konzervhez hasonlítani szintén felér egy becsületsértéssel.
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Gondolkodtam rajta, hogy kisütöm mind a 4 szelet húst (tudod, az a német Aldis, kétfelé csomagolt, pácolt cucc), de az már erős lett volna. Meg aztán közel van a város, úgyhogy átbringáztam a Rajna hídon és egy döner -rel, meg pár gombóc fagyival ledugóztam ezt a zóna adagot. Holnap meg franciába megyek, ott meg ugyebár habzsi-dőzsi lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest