- Poco X6 Pro - ötös alá
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
pengwin
addikt
Nem kell szójafosra cserélni, ettem már jó vegán "hamburgert" (szerintem ne hívjuk így): hús helyett egyik alkalommal jófajta fűszeres-zöldséges tócsni volt benne, másik alkalommal meg "falafel szelet". Mindkettő nagyon jó volt de azért a marhahúsosat nem cserélném le egyikre sem.
-
Somatom
veterán
Nem csak hímneműnek. A barátnőm vendéglátózik spanyolban. Múltkor ő kezdett a fociról dumálni. Nem hittem a fülemnek. Több, mint húsz éve ismerem, de még sosem beszéltünk fociról. Azt mondta, hogy ha pénzt akar keresni, akkor képben kell lennie a focival. Mindegy, hogy Realos, vagy Barca -s, de olyan nincs, hogy nem tud semmit a fociról. El is hiszem neki. Pont nála voltam, amikor a spanyolok megnyertek valami nemzetközi kupát. Leírhatatlan volt a tombolás. Én addig még sosem hallottam olyat, hogy egy egész város üvöltse azt, hogy góóóóóóóól.
-
válasz
philoxenia #58 üzenetére
Aki feltalálta a focit, az nagyon csúnyán megkekszuálhatná az összes női felmenőjét Jézusig visszamenőleg
Amióta ez a szar létezik minden hímneműnek értenie kell hozzá. 'csáját, már bocsánat!
-
Somatom
veterán
válasz
philoxenia #58 üzenetére
Inkább csak azért nincs meg, mert sosem érdekelt a foci. Igaz, hogy 4 évvel fiatalabb vagyok nálad, de, azért talán még nem kell bácsizzalak.
-
Somatom
veterán
válasz
philoxenia #56 üzenetére
Mi (volt) az a 10:1?
-
Somatom
veterán
válasz
#33253120 #51 üzenetére
Tudom, tudom. Nem szoktam magamon spórolni. Ha tehetném, akkor DAB -ot vennék. Az a baj, hogy németben a minőségi söröket külön boltokban (Getrankemarkt) árulják. Olyan viszont nincs mindenütt. Pláne úgy, hogy kamionnal is meg tudjak állni a közelében. A Lidl -ben, meg hasonlókban viszont csak ilyen vackokat árulnak. Így is sokat kellett cipelnem a cuccot a kamionig. Nem mindegy, hogy húsz műanyag flakon, vagy húsz üveg a plusz súly.
-
Somatom
veterán
Ha már szóba került, gondoltam dobok egy késői, vegás reggelit. Ez volt az alapja:
Nem teljesen vega, mert van benne párszáz gr. bacon, de, mint írtam, nem vagyok ortodox vega. Ez lett a végeredmény:
Tudom, nem úgy néz ki, mint a nagykönyvben, mert egy-két tojgli szétfolyt. Táplálkozás szempontból sem volt tökéletes, mert símán tudok az orromon át lélegezni. Egészséges táplálkozás után ugyebár az ember csak a száján, óvatosan lihegve tud levegőt venni. De azért a foglalkozás elérte a célját, most pihennem kell.
-
Somatom
veterán
Szeretem mindkettőt, az ízük miatt. De, nincs bennük anyag, tartalom. Ahhoz hús kell. Mondjuk, a krumplisalit meg lehet pakolni tartalommal. Pl. vékonyra csíkozott, füstölt sonkával. Pontosabban a sonkához adunk egy kis krumplit, tojást, meg sajtot, aztán felőlem nevezhetjük krumplisalinak.
-
-
Somatom
veterán
Nem vagyok féltékeny típus.
Madriddal nekem is hasonló tapasztalataim voltak. Amikor a "vadmacskánál" szilvesztereztem, jan. elején csak Madridból volt repcsim, úgyhogy át kellett buszoznom. 20 fokban szálltam fel a buszra és Madridban (cirka 400Km) 8 fok volt. Alicanteban most is jó idő van.
Mögötte van a Sierra Nevada legmagasabb része, ami felfogja a nyugati áramlatokat, így Alicantenak egy sajátos mikroklímája van.
-
HoTaZo
addikt
válasz
nyisziati #21 üzenetére
Semmi bajom velük. Ha tuti a hal, hogy nem kell szálkára vadásznom, akkor nincs gond.
Mindent hajlandó vagyok megkóstolni, de ha csak nyűglődik a számban, mert nem akar lemenni, akkor hagyom. Miért erőlködjek olyannal, ami nem megy le? Szerencsére még nem voltam olyan helyzetben, hogy ne tudtam volna választani. -
-
-
HoTaZo
addikt
Sose értettem meg, hogy miért nem szeretem a lecsót. Minden összetevőjét szeretem, csak együtt nem jön be.
Ha megint francia o.-ban leszel és büfékocsit is tálalsz, akkor egy campagnard-fritte-et amerikai szósszal támadjál meg. -
nyisziati
veterán
Jól néz ki. Biztos finom is.
Ez már egy fél Michelin csillag.
👍 -
Somatom
veterán
válasz
twollah1976 #12 üzenetére
Nemááá, ember! Ettél Te már igazi soletet? De, ez minden konzervre igaz. Valami olyasmi, de azért .... Egy igazi halászlevet, vagy pacalt nem lehet csak úgy megvenni. Még étteremben sem. Olyat csak "háznál" lehet enni, mert az ilyen ételek elkészítéséhez szív, lélek kell. Na, ezért csorog az ember nyála, amikor bitpork képeit nézi. Az ilyet egy konzervhez hasonlítani szintén felér egy becsületsértéssel.
-
Narxis
nagyúr
válasz
twollah1976 #12 üzenetére
lol
-
Somatom
veterán
-
zoo8800
veterán
A címet meglátva azt hittem, hogy a vega/vegán vonalat erősíted majd
-
Nem mellékesen ez valóban jól néz ki
-
Somatom
veterán
Gondolkodtam rajta, hogy kisütöm mind a 4 szelet húst (tudod, az a német Aldis, kétfelé csomagolt, pácolt cucc), de az már erős lett volna. Meg aztán közel van a város, úgyhogy átbringáztam a Rajna hídon és egy döner -rel, meg pár gombóc fagyival ledugóztam ezt a zóna adagot. Holnap meg franciába megyek, ott meg ugyebár habzsi-dőzsi lesz.
-
Freiherr
őstag
Anti- bitpork , ez jó.
Amúgy mi ez a gyerekadag? 😎 -
Pete55555
addikt
Jól néz ki
Like
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile (ARPG)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- GTA VI
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- One mobilszolgáltatások
- TCL LCD és LED TV-k
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- EAFC 25
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- További aktív témák...
- Asus Vivobook 15 X1504ZA-BQ1420 2 hónapos GARIS!
- PlayStation 5 (PS5) Digital Edition 825 GB játékkonzol, DualSense töltőállomással, ajándék táska
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Samsung 55" QE55QN700CTXXH 8K UHD Smart Neo QLED Mini LED TV
- Asus VivoBook S15 S513 OLED (S513EA-L12917) Fekete - Garancia 2026.06.22.
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest