- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel topik
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
julius666
addikt
Nehogy külső programmal szutykold! Az könnyen elbabrálhat dolgokat, ezeket itt 2010 végén már el kéne felejteni..
Ha az amd telepítőjét elindítod, ott lesz egy ilyen opció, hogy uninstall driver, azt használd.
Az majd újraindíttatja veled a gépet, a reboot után újra el kell indítanod a telepítőt és akkor az installálás opciót választani.Maga az install után is érdemes lehet újból resetelni (mint egy előző hsz-emben írtam, nálam csak úgy működött a DXVA), bár maga a telepítő ezt nem fogja kérni.
-
julius666
addikt
Igen.
A második és az APP között mindössze annyi a különbség, az APP-ba beépített az ati stream SDK, ami a GPU-n elvégzendő általános célú számításokhoz szükséges (OpenCL).
Ha nincs olyan programod, ami támogatja az OpenCL-t (egyelőre nem sok ilyen van), akkor lényegében felesleges. -
julius666
addikt
Egyébként, aki próbálta, attól kérdezném, hogy ez a catalyst .NET-es fos-e, vagy legalább C-ben íródott? A régesrégi catalyst még C-ben készült, de volt egy időszak, amikor .net-ben írták,
Mi bajod van a .NET-tel? Nem a drivert írták abban, csak a GUI-t.
és az volt az az időszak, amikor nem voltam hajlandó elindítani a catalystot, helyette ati tray tool, meg minden más egyéb, csak catalyst nem.
Na igen, ez az amit nem szabad. A különböző driverhibák többsége, amik miatt aztán jönnek a fórumra a delikvensek nyavajogni, valamilyen szoftverrel való összeakadás miatt van, amiben ezek a 3rd party szarok élenjáróak. Ne akarjunk már okosabbak lenni a gyártónál.
Percekig töltődött be, nem voltam hajlandó kivárni. Akkor még olyat is mondtam, hogy a következő kátyám az nem ati lesz.
Annál mi sem jobb érv a váltásra, hogy lassan tölt be a GUI-ja. Hányszor is használja ezeket az ember? Havonta egyszer max, amikor felrakja az új drivert, és végigzongorázik az opciókon. De van aki még akkor sem.
- - -
Én továbbra is driverhiba-szűz vagyok, bár igazán újraindíttathatná a gépet a telepítő varázsló a telepítés után, mert a DXVA kapásból nem működik nálam, csak reset után. Először azt hittem, a driver hibája, és felraktam azt a verziót ami a rendes control centerrel jön, de annál is fennállt, viszont az újraindítással egycsapásra megjavult.
Na mind1, nem rakom vissza az új control centerest, ahogy néztem semmi extra sincs benne, szimplán egy új felület.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Ingatlanos topic!
- Nintendo Switch 2
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- PlayStation 5
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Drón topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest