- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Nekem csak annyi bajom, hogy akarok egy normális rendszert, amiben lekapcsol a dVGA, ha nem kell, és az nem egy ratyi szar kártya(6670), hanem egy használható példány(7770, vagy a kövi hasonló generáció a kategóriában), plusz ki tudok az atodd platformra jellemző tulajdonságot, technológiát használni. Nekem sose kellett csúcs konfig, de szeretek azért gamelni, és ha nem is full részletesség mellett, de Full Hd-s kijelzőm van, szal azt jó lenne ha elbírná. A jelenlegi konfigomnak tehát nem alternatívája még a trinity(illetve egye jobban érződik, hogy a richland sem az), illetve nem érdemes váltani rá, és ezért lesem a kaverit, mert az lesz végre amit akarok(talán, de most már semmin nem lepődök meg, bár ha a richland GCN lett volna, akkor lehet váltottam volna). Hogy mi lesz a Kaveri után az már engem 4 évig nem fog érdekelni.
Intelt meg már elvből nem veszek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Parfüm topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Gaming notebook topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest