- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taragas
aktív tag
Nekem csak annyi bajom, hogy akarok egy normális rendszert, amiben lekapcsol a dVGA, ha nem kell, és az nem egy ratyi szar kártya(6670), hanem egy használható példány(7770, vagy a kövi hasonló generáció a kategóriában), plusz ki tudok az atodd platformra jellemző tulajdonságot, technológiát használni. Nekem sose kellett csúcs konfig, de szeretek azért gamelni, és ha nem is full részletesség mellett, de Full Hd-s kijelzőm van, szal azt jó lenne ha elbírná. A jelenlegi konfigomnak tehát nem alternatívája még a trinity(illetve egye jobban érződik, hogy a richland sem az), illetve nem érdemes váltani rá, és ezért lesem a kaverit, mert az lesz végre amit akarok(talán, de most már semmin nem lepődök meg, bár ha a richland GCN lett volna, akkor lehet váltottam volna). Hogy mi lesz a Kaveri után az már engem 4 évig nem fog érdekelni.
Intelt meg már elvből nem veszek....
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- PS 5 kontroller // Számla // Garancia //
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest