- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
snake1977
őstag
A google szerint az lenne, onnan van a kép, a bordák amikett leműtöttem el vanak pakolva valamelyik doboz mélyére, ha lesz időm előguberálom egy fotó erejéig.
De ettől függetlenül ha nem is pöccre ugyanilyen de nagyon hasonló felépítésü low cost aluminium bordák.
Ezt pár hete műtöttem le, de már nem is emlékszem milyen kártyán volt. Sok döglött inno3D járt nálam. -
snake1977
őstag
Szuper
nekem csak egy rézbetétes nagyobbacska hűtőm van rá, bár most már socket A lapom nem is tudom van e még, viszont van egy nf7 dobozom első szériás laphoz, azt szeretném "megtölteni" egy lappal.
Most épp egy sempronos laptopban fogom turion64-re cserélni a procit, elméletben van benne dedikált vga is, még csak most érkezett, szóval megpróbálom első körben felspécizni kicsit procival, rammal aztán meglátjuk mit produkál
Az a 6600GT nagyon szép, nem is gondoltam hogy az inno3D készitett full réz bordát, nekem van 2 alu borda is inno 6600GT-rőlsajnos egyik sem volt életképes, de a bordák kb. gyári állapotúak.
Viktor77: Alapvetően nem kívánságműsor mivel a magam szórakoztatására készült a bejegyzés, de várom a javaslatod.
-
snake1977
őstag
Szép kis nagy mega teszt
azt az EE procit kicsit irigylem amellett hogy az s478 platform egyáltalán nem a kedvencem
jól gyorsult 3,4ghz-nél a 6800GT, gondolom azért a DDR3-as vram is rásegített szépen
Lalaland: Nem gyenge eredmény, szépen gyorsult a vas!
Milyen alaplapod van a konfigban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest