- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi.
addikt
Naja, ezek a fura Asrock "kombó" lapok ritkán mutatnak, részleges elv alapú működést is !
Bár ez még nem is annyira hardcore, csak Igp-s chipset, ahogy nézem. Egyedül a Pci-e nem annyira szokásos a 754-hez, de voltak betegebb párosításaik is.Időn, generációkon, mindenen átívelő párosítások.
-
snake1977
őstag
Szépen hozza a 3Dmark2k3-ban a pontokat, kissebb frekin lelépte a 6800-ast, szép.
Nem tudtam a változásról én már az 5-ös szériában vettem a kulcsot, a progi meg frissiti magát.
Viszont, nekem sehogy sem akar elindulni a 3DMark99 max xp sp3 alatt, mi a titka? Már állitottam kompatibilitást, meg mindent kipróbáltam, a 2k-hoz elég volt állitani kompatibilitást a p4p800-nál, érdekes a BD7-II-be nem volt ilyen gondja a 2K-nak. -
Lalaland
tag
Semmilyen feszemelési lehetőség nincs a lapon. Annyi a tuning amit az alapfesz enged. A RAM-nak van low/auto/high módja, de kb. csak oda van írva nem sokat ér. FSB-t tudok emelni Biosból 300max, külön clockgen-nel megy de nem stabil. A másik lapot még nem néztem. Mivel hűtöd a dothant?
-
Lalaland
tag
#64 Köszi, meglepődtem én is!
Próbáltam azelőtt a konfigot alapból egy E6800(3.33Ghz)-el raktam össze, gondolva én is hogy a magasabb MHz többet ér. Már 45nm cpu, nem melegedős, a lap ami behatárol a tuningban 3,75Ghz-re tudtam húzni a procit, örülök hogy felismerte a lap. És meglepetésemre kevesebbet tudott, mint alapon a QX6800. Gondolom a cache ennyit számít (2Mb vs. 2x4Mb).
X6800-at akartam először, de nem sikerült jó árban. Ha lúd legyen kövér, lett a QX6800 ami igazából két X6800-as, ugyanakkora órajellel. Használom játékra ezt a retrogépet HD3850-el, itt már vannak játékok amik kihasználják a többmagot.
Grat a mobil pentiumhoz, szépen hasít a 875ös lapban, egyedi összeállítás! A 6600gt-d magasabb órajelen járt, itt a tesztnél a kártya számít igazából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED monitor topik
- Windows 10
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- E-roller topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L590 / Intel CORE i5 / 8gb ram / 256gb SSD / FHD kijelző / Windows 11
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A53 5G - 128 GB - fekete - (130)
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest