- Mobil flották
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Boky
csendes tag
Meglepő módon ha nincs kirootolva a dolog akkor is teljesen üzemképes.
Csak én tudom mi az a rootolás és semmibe nem került megtenni."Amúgy meg azért lett 33.000 mert átcsúszott vámon, áfán... ha ezeket is beleszámolod, akkor nem akkora deal ám egy ilyen soha többé szoftvertámogatást nem kapó eszköz..."
Igen. Ha. Én is tudnék sok ha-val kezdődő fellengzős mondatod írni, de nem teszem. Miért? Mert nincs értelmeAz N101-re és az N90-re már kiadta a gyártó a jelly bean-t, az N70-re érkezik. Ennyit a terméktámogatásról, nem hasonlítom össze a nagyokkal
@xedos: akkor maradj meg a big mac-jeidnél. azok a technológia csúcsai.
@GIJoe: pontosan milyen grafikonokra gondolsz? nem vagyok egy techguru, ha elmagyarázod mit csináljak, megcsinálom
-
Boky
csendes tag
Mi az h használni is akarja?
Én 33e-ért vettem az enyémet, ebookot olvasok, filmet nézek, böngészek, játszok.
Mire tudod a nagy ipadedet használni amire ezt nem lehet? Villogni vele az ismerősöknek? Látom az aláírásodból h előszeretettel csinálhatod.
Azt tényleg nem lehet, mert a nevétől mindenki a homlokát ráncolja.Valóban megbuheráltam, 2 letöltött programba és 5 percbe került rootolni. Big deal.
-
Boky
csendes tag
Én a hasonló paraméterekkel rendelkező Yuandao N70-et rendeltem meg, kb 2 hete nyüstölöm, óriási vétel volt, nincs vele semmi gond.
Logout-ra akarok 1 tesztet majd írni róla ha már mindent kipróbáltam rajta és kitalálom h kell ott normálisan cikket írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Vezetékes FEJhallgatók
- Parfüm topik
- Mobil flották
- Villanyszerelés
- Vírusirtó topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 14 M4 Max (14C/32C)/36GB/1024GB
- MacBook Pro Retina 13" M2 Chip 16GB RAM / 512 SSD / Magyar / 60 nap garancia
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest