- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Mobil flották
- Középkategóriában is menő lesz a mini?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#16820480 #115 üzenetére
#117 MSNorbi
Jó lenne, én is örülnék neki, de a hatóságok bürokráciai akadályokkal ezt gyakorlatilag ellehetetlenítik. Ha jól hallottam, ezt amúgy ezt Csehországban csinálják, ott engedékenyebbek a hatóságok talán, ami az átalakításokat illeti.#118 <Adamsky> Röviden, tömören: gyenge, lomha. Mutter jár vele és bár van egy dinamikus vezetési stílusa, de panaszkodott rá, hogy nincs neki sprintje. Most kölcsönkaptam egy síkirándulásra, mert a Fabiámon majd első csapágyat kell cserélni és nem akartam vele hosszabb útra menni, s a hegyekben jöttem rá igazán, hogy tényleg nem egy erős motor van benne, hiába erősebb papíron pl. a Skoda Fabiamnal. Autópályáztam vele meg a kanyargós szerpentineken mentem vele, s bár igaz, hogy fullra volt pakolva meg 4-en ültünk benne, de sokszor egyszerűen padlógázon toltam neki, hogy előzni tudjak vagy rendesen felmenjen az emelkedőn. Ettől függetlenül jó autó, csak a teljesítménye hagy kívánnivalót. Mivel egy új autót cégre le tudnánk írni, ezért apámmal épp nézegettük az opciókat az elektromos autó piacon, de arra a konklúzióra jutottunk, hogy jelen pillanatban még állami támogatással is túl drága lenne egy azonos méretű elektromos autóra cserélni(megjegyzem egyébként a belsőégésű új autók piacán sem jobb már a helyzet). Úgy voltunk vele, hogy mivel még csak 40 ezer km van rajta, el lehetne jobban adni és lecserélnénk egy elektromosra, de szerintem ilyen árak mellett egyelőre nem lesz belőle semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor 8 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest