Új hozzászólás Aktív témák

• Hopkins95

addikt

válasz #16820480 #115 üzenetére

#117 MSNorbi
    Jó lenne, én is örülnék neki, de a hatóságok bürokráciai akadályokkal ezt gyakorlatilag ellehetetlenítik. Ha jól hallottam, ezt amúgy ezt Csehországban csinálják, ott engedékenyebbek a hatóságok talán, ami az átalakításokat illeti.

#118 <Adamsky> Röviden, tömören: gyenge, lomha. Mutter jár vele és bár van egy dinamikus vezetési stílusa, de panaszkodott rá, hogy nincs neki sprintje. Most kölcsönkaptam egy síkirándulásra, mert a Fabiámon majd első csapágyat kell cserélni és nem akartam vele hosszabb útra menni, s a hegyekben jöttem rá igazán, hogy tényleg nem egy erős motor van benne, hiába erősebb papíron pl. a Skoda Fabiamnal. Autópályáztam vele meg a kanyargós szerpentineken mentem vele, s bár igaz, hogy fullra volt pakolva meg 4-en ültünk benne, de sokszor egyszerűen padlógázon toltam neki, hogy előzni tudjak vagy rendesen felmenjen az emelkedőn. Ettől függetlenül jó autó, csak a teljesítménye hagy kívánnivalót. Mivel egy új autót cégre le tudnánk írni, ezért apámmal épp nézegettük az opciókat az elektromos autó piacon, de arra a konklúzióra jutottunk, hogy jelen pillanatban még állami támogatással is túl drága lenne egy azonos méretű elektromos autóra cserélni(megjegyzem egyébként a belsőégésű új autók piacán sem jobb már a helyzet). Úgy voltunk vele, hogy mivel még csak 40 ezer km van rajta, el lehetne jobban adni és lecserélnénk egy elektromosra, de szerintem ilyen árak mellett egyelőre nem lesz belőle semmi.

Új hozzászólás Aktív témák