Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- CES 2026: Az állásodba kerülhet az egészséged
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Protezis
őstag
Az a meglatasom, hogy minel rendszeresebben hasznalja valaki az internetet, annal inkabb fontos szamara az atlathato felulet, ahol konnyebben megtalalhatja a szamara fontos informaciot. Azonban az emberek nagy tobbsege nem ilyen, meg mindig a csillogo, effektekkel teli oldalakat kedvelik.
Nagyon tanulsagos volt szamomra az alabbi tortenet:
Nemreg voltam egy allasinterjun, ahol szoba kerult egy korabbi webes munkam. A cegvezeto megkerdezte, en keszitettem -e a designt, mire en azt feleltem, hogy a programozasi resz fontosabb volt, igy egy - szamomra es a megrendelo szamara is tetszo - ingyenes templatet hasznaltam fel. Mire o: "Meg is latszik".
Nem akartam szobahozni az o honlapjukat, aminek a 90%-a flash, iframek es oda nem illo diszito grafikak tomkelege. Miutan hazaertem, megkertem egy baratomat, mondjon velemenyt a 2 honlaprol.
Ceg honlapja: "Vaaaa, rohadt jo. Foleg a menu villodzasa"
En munkam: "Jo-jo, de kicsit lehetne figyelemfelhivobb"Fogtam a fejem a fajdalomtol, de levontam a konzekvenciat: designer marpedig nem leszek.
Egyebkent a ceghez felvettek php programozokent.
Új hozzászólás Aktív témák
- IBM TS3200 48-Slot Tape Library (45E1330), 2x LTO-4 FC Tape Drive (35P2510)
- IBM TS3100 Tape Library (3573-L2U), 1x IBM LTO Ultrium 4 FC 4Gb/s Tape Drive (95P5817)-without Tapes
- Nintendo Switch 2 Mario Kart edition Gyári tok Gyárli fólia
- Apple watch Ultra 2 aktiválatlan új 1 év Apple jótállás
- HP Omen
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 120GB SSD GTX 1060 3GB Zalman T3 Plus 400W
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest