Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
LouiS22 #1010 üzenetére
En is neztem a listajat. Letezik olyan kutyu egyaltalan, amire temerdek jatek van, mindenfele csatlakozo, es felsokategorias kepet biztosit? Szerintem ez minimum ket kulon cumo. Meg az Oppo UDP-205 is neha kompromisszumos, jatek meg nuku. Viszont iszonyat jo kepe van, es a hangja is audiophile
600 eFt volt, de jatszani nem lehet vele
Mondjuk rendben, csalodott benne, de 80eFt-ert csodat ne varjunk sajnos
-
Nohat en nem nagyon tudom
Lehet fel kene raaknunk a Kodit is veszhelyzet esetere
-
Nem akarom elkiabalni, de 2 napja jott egy Plex frissites, azota nem fagy, nem lep ki a shield a DV filmeknel. Meg egy 130GB-os verziot is kiprobaltunk, es mint kes a vajban
Remelem igy is marad
-
válasz
djpundro #868 üzenetére
En is ugy gondolom, hogy valami a plex-el lesz. Ugye direkt kiprobaltuk nagyobb bitrataval hdr10-ben, ott mint a vaj. Meg alapjaban is nagyon gyors kis cucc es a kepminoseg meg nagyon jo
Vissza nem tudom kuldeni, itt vettem HA-n hasznaltan
trance89: az a baj, hogy abszolut nem ertek hozza, a Plex is volt vagy 2 honap mire osszeallt a kep. De lehet ranezek majd
-
válasz
djpundro #857 üzenetére
Igen a cso valtozat van. Furcsa, hogy csak DV eseten van ilyen egyedul. Gondolom a shield fagyas is ettol van. Amikor elkezd szakadozni, akkor a shield menuje sem jon be es nem reagal semmire. Volt 4k stick is, a DV ott is akadt, annyi kulonbseggel, hogy ott buffereles volt nem fagyas. Azert szeretnem megoldani, mert ez a lejatszo azert nagyon franko. A kapott kep karpotol a kellemetlensegekert.
trance89: Plex volt az elso amit probaltunk, ennel is maradtunk
Itt nem kellett mappamegosztas meg minden fityfenevel foglalkozni
-
válasz
fojtviki #854 üzenetére
Nem ertem egyszeruen. DV-nel lefagy a PLEX es ujra indul. Van ugy, hogy a shield lefagy, egyszer az is ujraindult. Ugyan ez a film 4K HDR-ben siman megy fagyas nelkul. 3 fele DV-t probaltunk most ki, mindnel csinalja. Egyik DV-n 29.4Mbit a bitrata, ugyan ennel a filmnel HDR-ben 39 Mbit bitrataval vaj siman megy. Csak a DV-nel van problema jelenleg
Lan kabelen van minden. Shilden mertem sebesseget, ott megvan a maximum 500Mbit/s. Hdd-rol mennek a filmek, de kiprobaltuk SSD-rol is, ott is ugyan azt produkalja a DV. Router TP Link AX10. Hol kellene keresni a hibat? Lehet a Plex a ludas
-
Jajj, tul koran orultem
Dolby Vision filmekkel elkezdett szaggatni, lefagyni, ujraindulni
Volt mar valakinel ilyen?
-
Koszi.
Ne haragudj, hogy zaklatlak, esetleg meg tudnad mondani, hogy melyik a legolcsobb game controller ami jo a sima valtozathoz?
Szoval gondolom mindenkeppen vezetek nelkuli kellene az usb port hianyabol adodoan
Kicsit sokallom 25000Ft-ert a gyarit. Sok jatek nem lenne rajta az biztos, viszont kiprobalnam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- ZIDOO médialejátszók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- EAFC 25
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged