Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mi a fenének ez a 3d
már annyi feature lesz a telefonokban, hogy egyre kényelmetlenebb a használatuk.
vezetés közben már így is horror egy érintős teló, na majd ha 3d is lesz az biztos sokat segít...pölö nekem idáig érintős okostelóm volt, de valahogy nem állt kézre, állandóan elejtettem mikor fel akartam venni a hívást, vezetés közben meg tök gáz volt egy nevet kikeresni a telefonkönyvből.
aztán megváltam tőle, és elővettem a fiókból a régi nokiámat, amiben az egyetlen extra a zseblámpa, és hihetetlen, mennyivel könnyebb használni a mindennapokban.ja, és régen volt egy flipes sharp telóm, imádtam, úgy nézett ki, mintha két telefon lenne, olyan vastag volt összecsukva
Új hozzászólás Aktív témák
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- Óra topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Synology NAS
- Formula-1
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged