- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
mi a fenének ez a 3d
már annyi feature lesz a telefonokban, hogy egyre kényelmetlenebb a használatuk.
vezetés közben már így is horror egy érintős teló, na majd ha 3d is lesz az biztos sokat segít...pölö nekem idáig érintős okostelóm volt, de valahogy nem állt kézre, állandóan elejtettem mikor fel akartam venni a hívást, vezetés közben meg tök gáz volt egy nevet kikeresni a telefonkönyvből.
aztán megváltam tőle, és elővettem a fiókból a régi nokiámat, amiben az egyetlen extra a zseblámpa, és hihetetlen, mennyivel könnyebb használni a mindennapokban.ja, és régen volt egy flipes sharp telóm, imádtam, úgy nézett ki, mintha két telefon lenne, olyan vastag volt összecsukva
-
Európát előbb kiéheztetik, majd belénk tömik az "új" terméket!
-
AMD Power
titán
Nagyon durva...
Kár ,hogy nálunk nem nagyon vannak új Sharp telefonok.
-
kpal
nagyúr
Na lassan már hologramos telok lesznek.
-
janes74
senior tag
Gx20,Gx25,Sh550-em volt,bírnám ha visszatérne a Sharp.
-
Bathory Peti
aktív tag
3d?Nem semmi.Nekem gx20-am volt,abba is gyönyörű kijelző volt,és nagyon szerettem,megbizható kis telefon volt.Remélem újra lehet majd kapni a sharpokat kis hazánkban,nem lenne rossz.
-
vitomi24
tag
Halo!Erre kivancsi leszek.Regen volt GX-10i-m es nagyon szerettem jo kis telo volt.Kar hogy igy eltunt a Sharp,talan majd most ujra kepesek lesznek szuper telokat gyartani ami talan hozzank is eler.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 8460P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged