Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• blaces

tag

válasz blaces #114 üzenetére

Szerencsére rengeteg böngésző van :) és így mindenki tud választani ami neki a legjobban megfelel :)

Alap: IE, FF, de ott van még a Safari, Chrome, Opera (nekem ő a tökéletes), Flock, Maxthon és stb. :)

Mindig azt mondom hogy az ilyen programokat ki kell probálni, ez olyan mint a párkeresés, mindenki a tökélestes partnert keresi :) Amelyik böngésző az ő igényeit kitudja elégíteni :D (rossz az aki rosszra gondol) azt fogja választani.

Ezzel nem akartam általánosítani, de én így szoktam programot választani :) és ameddig megfelel nekem, nem merül fel más igényem addig nem váltok, de amint jön a veszekedés, "megcsalás" :D azonnal másik program után nézzek. (láttam időként elmérgesedett a helyzet)

• blaces

tag

Én is beszállok :D Nekem két bajom van vele, ami a hírek alapján sajnos az egyik biztosan igaz: Tényleg több memóriát zabál mint a FF vagy Opera, általában 60 megával többet, igaz én egyszerre mindig 6-7 fület nyitok meg :D (Asus F5R: 1GB ram és T2130 Cpu)
    A másik meg amit olvastam, hogy sokaknak nem tetszik a licensz feltétel, hogy a google nézzi a böngészési szokásainkat.

Szerintem szép kísérlet volt a google-től, és tényleg gyors a böngésző (az asztali gépemen gyorsabban jön be a youtube ;)) egyenlőre a fenti okok miatt nincs laptopon, de valahogy öcsémék is hozzá vannak már szokva a firefoxhoz, és sajnos olyan gondjaim vannak néha a chrome-al mint az operával, hogy néhány helyen nem tudom a weblap teljes tartalmát megnézni.

De annak személy szerint örülök, hogy nem olyan mint a microsoft, hogy néhány honlapját csak a saját böngészőjével lehet megnyitni, itt még nincs a chromenál és remélem sosem lesz :)

Szerintem nem rossz a Chrome, de igen én sem használom, nincsenek még olyan igényeim amit csak ő tud :D, szerencsére türelmes ember vagyok és ezért a sebessége nem érdekel ;)

Új hozzászólás Aktív témák