- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
Új hozzászólás Aktív témák
-
blaces
tag
Szerencsére rengeteg böngésző van
és így mindenki tud választani ami neki a legjobban megfelel
Alap: IE, FF, de ott van még a Safari, Chrome, Opera (nekem ő a tökéletes), Flock, Maxthon és stb.
Mindig azt mondom hogy az ilyen programokat ki kell probálni, ez olyan mint a párkeresés, mindenki a tökélestes partnert keresi
Amelyik böngésző az ő igényeit kitudja elégíteni
(rossz az aki rosszra gondol) azt fogja választani.
Ezzel nem akartam általánosítani, de én így szoktam programot választani
és ameddig megfelel nekem, nem merül fel más igényem addig nem váltok, de amint jön a veszekedés, "megcsalás"
azonnal másik program után nézzek. (láttam időként elmérgesedett a helyzet)
-
blaces
tag
Én is beszállok
Nekem két bajom van vele, ami a hírek alapján sajnos az egyik biztosan igaz: Tényleg több memóriát zabál mint a FF vagy Opera, általában 60 megával többet, igaz én egyszerre mindig 6-7 fület nyitok meg
(Asus F5R: 1GB ram és T2130 Cpu)
A másik meg amit olvastam, hogy sokaknak nem tetszik a licensz feltétel, hogy a google nézzi a böngészési szokásainkat.Szerintem szép kísérlet volt a google-től, és tényleg gyors a böngésző (az asztali gépemen gyorsabban jön be a youtube ;)) egyenlőre a fenti okok miatt nincs laptopon, de valahogy öcsémék is hozzá vannak már szokva a firefoxhoz, és sajnos olyan gondjaim vannak néha a chrome-al mint az operával, hogy néhány helyen nem tudom a weblap teljes tartalmát megnézni.
De annak személy szerint örülök, hogy nem olyan mint a microsoft, hogy néhány honlapját csak a saját böngészőjével lehet megnyitni, itt még nincs a chromenál és remélem sosem lesz
Szerintem nem rossz a Chrome, de igen én sem használom, nincsenek még olyan igényeim amit csak ő tud
, szerencsére türelmes ember vagyok és ezért a sebessége nem érdekel ;)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- DELL T40 EMC Szerver
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest