- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért szapul ,mert hülyeség amit írsz röviden ennyi. A kontroller (idézőjel nélkül) király cucc. semmi köze ahhoz hogy a wii u nem megy. Egész egyszerűen szar marketing, nincs fejlesztői támogatás, és nincsenek rá megfelelő játékok amik kihozzák a gépből a maximális tudást és az irányítóból a lehetőségeket. Késnek a nagy exkluzív játékok, sőt már elkéstek ez a legjobb szó ide.
Az irányító a legjobb cucc amit mostanában használtam.tele LEHETNE komoly lehetőségekkel, de szaros Sony és Micro elcsábítja a nagy pénzekkel a játékfejlesztőket. erről ennyit. azt, hogy neked nem tetszik ( bár véleményem szerint nem hogy nem fogtál még, de nem is láttál) nem kellene e ráhúzni a N helyzetére.Vadmeggy: fentebb leírtam az irányítóról a véleményem. nekem van ezért leírhatom. Szerintem neked nincs nem tudom milyen alapon írsz le banális hülyeségeket.
vehetsz hozzá wii nunchukot és remotet, sőt sok pakkban alapból benne is van. teljesen kompatibilis visszafele a gép hardverileg. -
törölt tag
Én azt nem értem hogy miért nem nyomatta ezerrel a mozgásérzékelős vonalat a wii után. Tuti siker lett volna.
Valahogy mostanában nekem úgy tűnik hogy a nagy cégek elvesztették a realitásérzéküket vagy olyan emberek döntenek akik nem látják a világot... Microsoft, Nokia, Nintendo, mindnek csak egy nüansznyit kellet volna tennie a sikerért ehelyett...
-
VaniliásRönk
nagyúr
Nem az a baj, hogy milyen lett a kontroller, hanem hogy milyen nem lett, innovatív. A Nintendónak megint valami merőben újat kellett volna előhúznia (nem, egy nyamvadt touchscreen 2012-ben rohadtul nem új, pláne nem merőben új), ha továbbra is gagyi vassal akart küzdeni a nagyok ellen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Autós topik
- Gitáros topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest