Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• b.

félisten

válasz 1tom #72 üzenetére

Nálam van egy Kb 15 éves N 64 mai napig hibátlan, de se a Gamecube, se a WII ( sima) nem produkált semmilyen hibát az évek alatt. a Gamecube olvasófeje már nem a régi de hát ezt sajnos el kell fogadni,így is 3x annyit bír mint sok Xbox 360 olvasóé.

• b.

félisten

válasz Enszuke #63 üzenetére

de most komolyan nem látod? ilyen kérdésre mivel válaszoljon az ember? 3x leírtam hogy nézz videókat róla ott van mivel másabb az irányítás. a kontroller révén MÁS élményt ad mert nincs több ilyen . mit nem értesz ezen? milyen kérdés ez? Arról már ne is beszéljünk N exlusív játékok miatt is más élményt ad. Gondold végig a kérdésedet, nézd meg a gépet aztán megkapod a választ.

• b.

félisten

válasz Enszuke #56 üzenetére

Kicsit értelmeznéd amit írtam akkor rájönnél hogy ezzel nem a játékélményt demonstráltam , hanem azt hogy ezt is tudja az irányító. együttműködik egy sima wii remotével minden gond nélkül. de ha szádba rágom se érted meg szóval mind1... neked találták ki az xboxot.

khron78(#61): Teljesen igazad van.

• b.

félisten

válasz Enszuke #54 üzenetére

Mivel más, hasonló irányító nincs a piacon csak ez a konzol használ ilyet. Ezen nincs mit részletezni. a többit leírtam már, vagy esetleg nézz videókat róla hogyan is működik az irányító játék közben. :R

de vannak olyan dolgok amik nagyon durvák miket nem tud ez a kis kütyü, pl együttműködik remoteval stb. : Pl :

[link]

• b.

félisten

válasz #52815360 #48 üzenetére

nem értem mi értelme lenne? Ez egy átlagos kontroller, dedikált gombokkal, analóg karokkal. amiben van egy kijelző.-semmivel nem másabb mint a ps vagy box,( max nekem kényelmesebb) csak van benne egy kijelző amin tudsz játszani, ha nincs kéznél TV vagy éppen este lefekszel egy kicsit az ágyba .Kihasználják a WII U ra készült játékok. Sok játékkal nem is tudnál más irányítóval játszani mert használja a kijelzőt, vagy éppen maga a plusz játékélmény veszne el ,mert ilyen élményt csak ez a konzol nyújt. Nincs több ilyen és pont. Ez az irányító a gép tartozéka ,hozzá tartozik. Gondolom te sem játszottál vele még, sőt talán nem is láttál ilyet hogy uilyet mondasz. csak nem értem hogy akkor MIÉRT ?Volt a kezedben? próbáltad már?tudod mire jó mit nyújt?hogyan használják ki a játékok? Van bundlepakk amiben megtalálható a remote is. Semmivel nem jobb mint ez a gamepad. Én speciel örültem hogy váltott az N. Lezárhatnánk ezt a témát, NEM ez az oka hogy a konzol nem sikeres jelenleg. Játékfelhozatal, marketing, a gép tudásának kihasználása hiányzik beleértve a szuper irányítót is! mert hogy az. Ennyi kellene.

• b.

félisten

válasz Tsebacsi #30 üzenetére

Próbáld ki bár belsős címmel és rájössz, de ajánlom figyelmedbe a videomegosztókat, ahol nézhetsz videókat róla..A "bumszli nagy kontroller" nagyon kényelmes, kézbe simul és nagyon jó minőségű gombjai vannak, több óra játék után sem fárasztó.
    sima x box joyyal sem hadonászol gondolom, ez sem arra való, de van benne mozgásérzékelő. a többi extrát pedig a játékok nyújtják. Akár zombi U ban a célzáshoz remek móka, akár raymanban a minijátékokban hihetetlen pluszt ad a játékokhoz, de ha csak játszani szeretnél az ágyban hanyatt fekve arra is nagyon jó ,mivel teljes értékű kijelző, remekül helyettesít egy Tv-t ha épp arról van szó.. Aki sír a gamepad miatt, mint itt páran és arra tudják be az U jelenlegi helyzetét az még nem fogott a kezébe se , nem értem milyen jogon jön ide fikázni. Aki tolja vele és használja az meg úgy is tudja milyen jó cucc, kényelmes, hasznos és tele lehetne ötlettel.
    Kicsit unalmas minden wii u cikknél ugyan ezeket a köröket leróni az irányítóval kapcsolatban
    gyengébbek kedvérét a gép kompatibilis a régebbi remoteval, lehet benne hadonászni ugyan úgy, sőt jobban , mert fejlettebb sensorokkal dolgozik, valamint játékok terén is kompatibilis ami hatalmas nagy szó manapság. nem kell felhős varázslat meg stb hülyeség.
    Az egész sokkal fejlettebb mint a wii volt ,mind szolgáltatások terén , mint hardverileg.

• b.

félisten

válasz LLKobe #1 üzenetére

Azért szapul ,mert hülyeség amit írsz röviden ennyi. A kontroller (idézőjel nélkül) király cucc. semmi köze ahhoz hogy a wii u nem megy. Egész egyszerűen szar marketing, nincs fejlesztői támogatás, és nincsenek rá megfelelő játékok amik kihozzák a gépből a maximális tudást és az irányítóból a lehetőségeket. Késnek a nagy exkluzív játékok, sőt már elkéstek ez a legjobb szó ide.
    Az irányító a legjobb cucc amit mostanában használtam.tele LEHETNE komoly lehetőségekkel, de szaros Sony és Micro elcsábítja a nagy pénzekkel a játékfejlesztőket. erről ennyit. azt, hogy neked nem tetszik ( bár véleményem szerint nem hogy nem fogtál még, de nem is láttál) nem kellene e ráhúzni a N helyzetére.

Vadmeggy: fentebb leírtam az irányítóról a véleményem. nekem van ezért leírhatom. Szerintem neked nincs nem tudom milyen alapon írsz le banális hülyeségeket.
    vehetsz hozzá wii nunchukot és remotet, sőt sok pakkban alapból benne is van. teljesen kompatibilis visszafele a gép hardverileg.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés