Új hozzászólás Aktív témák
-
syryus
tag
Értem az analógiat, de a koncertet nem. Aki Gucci-t vesz az gondolom iPhone vagy Samsung flip/fold tulaj. Szóval kinek készült a nothing? A mai tinik nem hiszem, hogy beugranak egy ilyen hypnak, csak van valami fogalmuk a tech-ről, amit vesznek. A boomerek (mint pl én) nem fognak csak úgy kipróbálni egy ismeretlen markát. Én akkor is azt mondom, ez az egész lufi csak egy gyors cash-grab és semmi más.
-
syryus
tag
Ha hazudik egy gyártó, pl az üzem időről vagy a kijelzőről, nálam az a baki kategóriába esik.
őszintén, a csúcs készülékek (iPhone, Samsung S széria) de meg a közép kategóriában is (poco, 1+ Nord) ugyan annyira divat termékek, azok mégis tartják a minőséget és egy adott vásárlói közönséget. Egy új cég, hiába a mögötte álló név, nem engedheti meg magának az efféle bukókat. -
syryus
tag
Ki hitte volna, hogy Pei csak arra használta a nevet amit jelenleg ér? Egy gyors cash-grab és egy kis hype. Már az előzetesek kuszasága se kecsegtetett semmi bíztatóval de a megjelenés óta a sok kétes info is rendesen alá ásta a markát és Pei-t is. Kétlem, hogy ezek után lesz (2).
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged