- iPhone topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
"azt ne mondd nekem, hogy a munkaerőpiacon nem az anyagelvűség elvei vannak jelen. az, hogy otthon ki mit gondol, csinál, minek él a családjával, ahhoz senkinek semmi köze. a munka világa viszont erről szól, szigorúan az anyagról, az előállított értékről. akkor van baj"
Szerintem meg akkor van baj, ha a munkaerőpiacot kizárólag az anyagelvűség uralja. Nézd csak meg a válságot. A túlnépesedést. A környezeti katasztrófát. Mind az anyagelvűségnek köszönhetjük.
(#116) ArchElf:
Hajrá. Miért ne. Polihisztorság lehetetlen. Viszont a szakbarbárság eluralkodott. Ezért volt pl, nálunk is értelmiségi modul rendszer. Így tanultam pl: digitális fényképészetet. Nem tudom, műszaki képzéseken tanulnak bármi humán dolgot? Ha nem, akkor nem ártana.
(#119) Huma:
Még nem. Viszont tegnap este Hajdúböszörményen kocsikáztam át este. A szemem csípte a füst.
Talán már gázmaszkkal járnánk mindenhová, mert a természetes oxigén megszűnt volna.
-
Vladi
nagyúr
Vagyis van pár tucat ember évente, akiknek jól megy, a többi meg kínlódik. Semmi köze ennek a szakhoz, ennek kizárólag kishaznánkhoz van köze.
Ebből a szembpontból tök 8, hogy az illető bölcsész, nyelvész, közgazdász, vagy építészmérnök. Jah hogy a munkaügyiben több az építész mint a bölcsész?... -
Vladi
nagyúr
"Én még nem tudom, ehhez mivel járulok hozzá, de tarisznyám nincs."
Hmm... az jó, ha írtak már nekem programozók mélt, hogy segítsek linukszot beállítani??
DE-BTK 2007.
(#14) hoffman_:
"Az, hogy kiterjed rá az általánosítás, nos, szar ügy "
Várjál! Hány mérnök nem kapja meg a diplomát, mer kínlódik a nyelvvizsgával. Szar ügy.
Sógornő jelöltem bölcsész. De olyan igazi. Japán szakos. Most végez. A Suzukihoz hívják tolmácsnak. 400k-s kezdővel. Szar ügy.De most komolyan. Nem hanyagolhatnánk már ezt a bölcsészezést, meg büfészakozást, mert kicsit már unalmas.
Én is marhára büfésnek éreztem magam, amikor a boncteremben, agyszeteket turkálva vizsgáztam kizárólag latinul beszélve. Naja. Jaa és munkám is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged