Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Magisk
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
Új hozzászólás Aktív témák
-
selenge
tag
nos, nem akarlak megsérteni, ezért csak az egyharmadát írom, annak amit hirtelen...
mivel mindenki azt firtatta, hogy abból a tudásból nem élek meg amit az egyetemen szereztem erre reagáltam, hogy van más szakmám... amennyiben ezt kérkedésnek sikerült felfogni, ahhoz csak gratulálni tudok, kérlek fáradj be az általános iskola 6. osztályába szövegértésre!
Nyilván az, hogy ma kedves kicsiny hazánkban valakinek több szakmája van sajnos teljesen szokványos, általános dolog, mert a minimálbérből (amit általában fizetnek a munkahelyeken) nem lehet megélni... Természetesen egy BME-s szupergépészmérnök halálra keresi magát, amint kitette a lábát a diplomaosztóról...
Alapvetően a műszaki egyetemen már ha jól tudom 2,5ös átlagtól nem kis ösztöndíjakat osztogatnak, míg nálunk anno úgy volt, hogy az adott évfolyam átlagához mérten adták, 12-en voltunk, és a kitűnő átlagú tanuló kőkemény 7500Ft-ot kapott (mert a 12 fő átlaga 4,7volt), és hidd el tudom a BME-s is sokat tanul a 2,5-ért, de mi sem füvezésből, meg kávézgatásból vizsgáztunk, ahogy szintén szól a sztereotípia...
bocsánat ha sértő voltam, nem (
feltétlen) annak szántam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio x360 Gen5 Intel Xeon E-2176M - Garancia - Villám akció 11.21. Péntekig!
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest