Hirdetés
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oly
őstag
Sajnos nekem is elsötétedett 2 év után...
SonyEricsson T20 - T68 - T610 - K700 - W800 - K750 - K800 - C702 - P1 - MOTO Defy - Galaxy S Advance - Galaxy S4 - Lumia 820 - Honor 7 - iPhone 5S
-
Entryy
aktív tag
Még az SE T610es időkben a néhai Telecom hasábjain olvastam erről az óráról akkor kezdett valami ~80k.n.
Majd 2009 Q1 végén a pannon ajándékba adta egy SE K660i hez.
Előfizu megújít telefon elad, óra 5e be fáj.
Azóta sem bántam meg és tökéletesen teszi a dolgát!
Igaz,h nálam nem napi használatban van, sokkal inkább alkalmi és így még hibátlan az OLED.
A karcálló üvegezésére korábban is panaszkodtam, mert be lehet annyira rúgni, hogy ne állja a karcokat. Viszont ilyenkor kiderül, hogy hó, latyak, whiskey és víz állópheke meg elmehet... eddig kuriózum volt egy ilyen óra, most, hogy be lett mutatva egyre több embernek lesz, és még többen tudni fogják, hogy milyen óra is ez...
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Knight666
aktív tag
Nekem is elhalványodott a Music Edition változat másfél év után. Nekem az a tippem, hogy a napfény (talán az UV) nem tesz jót neki, mert 1x ottmaradt a napon egész délelőtt és utána halt meg teljesen.1ébként nekem a töltőcsipeszt is sikerült eltörnöm, nem vmi strapabíró. Írtam annak idején az SE képviseletnek, de válaszra sem méltattak.
Amúgy amíg működött, nagyon szerettem. Praktikus a mindennapokban. Nagyon sajnálom ezt a típushibát, de ez van. Már több helyen olvastam erről, szal aki ilyet vesz, az vegye számításba a dolgot! -
bbubu852
csendes tag
Akkor ez most megy akármilyen androidos telefonnal, amelyikre telepítve van ez az openwatch? Csak mert nekem Defy-m van, aztán ha megy vele lehet érdekelne egy ilyen óra.
-
„Mondjuk a telefon akkor sem óratelefon.” nahh most meg te írtad el. Nem inkább az óra nem óratelefon?
Ja most látom, hogy megelöztél és javítottad ...
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
Laca7601
tag
Lehet, hogy velem van baj, de nem értem a címet. Nincs elírva?
-
Kakumix
senior tag
Csökken a fényerő, mert kiégnek a pixelek. Az OLED pixelek saját magukat világítják el és jelenleg nem lehet utántölteni őket
Az idő pedig függ a használt fényerőtől, minél fényesebben/világosabban használod annál előbb fogy el, ezért függ a használt témától is (egy sötétebb téma jobban kíméli az akkumulátort és a pixeleket is).Legyen szép napod!
-
Akkor ez az OLED - es telefonokra is igaz lenne? Mert még nem tűnt fel szerencsére.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi smart band 9 Pro Black [GPS Signal in 2-3 sec.], Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/102 kg.-- ∞ ]
-
tabela
tag
Ami a cikkből nem derülhetett ki: az OLED kijelző idővel jelentősen veszít a fényerejéből. Fél év után nekem már érzékelhetően visszaesett a kijelző fényereje, majd utána rohamosan romlott, míg végül 1 év után már a használhatatlan szintet érte el. Azóta a szekrényben pihen, pedig tényleg használható cucc lenne.
-
z67
őstag
válasz gibi.david #2 üzenetére
Speedshop 9-14 ezer.
A kijelzője és így az óra is másfél-két év után kuka! Tapasztalatból mondom.
-
atoth
aktív tag
Mondjuk, sportoláshoz inkább szilikongumi szíj passzolna.
-
tjb007
nagyúr
válasz gibi.david #2 üzenetére
-
gibi.david
tag
Mennyiért, és hol lehetne ilyen órát beszerezni?
-
Depression
veterán
Nálam pont fordítva történt. A telefon leváltotta az órát, azóta szabadabbnak érzem magam.
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest