- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
szombi
tag
válasz
scope2007 #59 üzenetére
Én csak mezei, "nem-gyors" win formázást küldtem rá, remélem ez elég lesz.
Most úgyis IDE módban van, meg másolás közben nem melegszik(csak 5 fokkal melegebb a gépben lévő "pihenő" rendszerlemeznél), talán nem kell aggódnom hogy gyártási hibája lehet.hot plug:
Igazából már az IDE vinyókat is így kezelem évek óta, azaz a win Eszközkezelőben bekötés után "hardverváltozások kezelése", kikötés előtt pedig "eltávolítás" opciókat használom.
Bár sokszor pont IDE esetében fordul elő hogy csatlakoztatáskor nem találja meg, vagy kikötéskor nem hajlandó leválasztani(csak újraindítás után, de ez baromság mert akkor úgyis lekötöm a POST alatt. Mert ha nem, akkor úgyse távolítja el, marad a listában).
Ekkor a lemezkezelőben(diskmgmt.msc) leválasztom a partíciót és utána kötöm ki, ez hibát sem okoz, a win nem foglalkozik vele.
Egyetlen hátrány IDE esetében hogy egy ilyen hot plug esetében lassabb lesz, a sentineles "teljesítmény" mutató meg 50%.
SATA esetében pedig az eszköz típusaként még a korábban ugyanazon a kábelvégen lógó, a fentebb leírt "hot unplug" módon eltávolított vinyót írja ki(esetemben az 500 gigás szintén Samsung-ot), de mégis 2 terrásnak látta. Ezen egy újabb "hardverváltozások kezelése" segít.
Amúgy otthon szervizelgetek-másolgatok, így ez a módi nem annyira mindennapos gyakorlat, inkább lustaság... -
szombi
tag
válasz
scope2007 #53 üzenetére
Sziasztok!
Tegnap vettem egy ilyen vinyót(HD204UI).
Megnéztem a dátumot, ott "2011.09."-et látok a "3"-as és "4"-es sorszámú sorok között.
Az FW revíziónál ugyanaz van mint a képen, attól még ezen már a legfrissebb FW van?más:
XP alól formáztam, de előtte újra kellett indítani a gépet mert nem engedett particionálni.
Ugyanis hot-plug módon kötöttem be. Utána a formázás kb. 3 óráig tartott, ez normális?
Most épp másolok rá, a nagy fájloknál 95000 kbyte/sec-et is ad,
ilyen gyors másolásom még nem volt 2 vinyó között.megint más:
A windows Eszközkezelőnél ha az "Enumerátor" alatt "IDE" van írva akkor IDE módban van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged