- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
luke.
aktív tag
Sajnos lehet gyári hiba. Ezt is, mint minden műanyag dolgot fröccsöntik. Ha éppen egy géphiba után a gép újraindításánál nem figyelt oda a gépkezelő akkor géphibánként 1-2 ilyen selejtes darab keletkezhet. Ezek simán átcsúszhatnak utána egy szúrópróbaszerű minőségellenőrzésen, ha van olyan.
Két évig műanyagfröccsöntő üzembe dolgoztam műszakvezetőként.@persil: +1, igen rosszúl írtam.
A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
-
luke.
aktív tag
Köszönöm, láttam a videón milyen a töltő. És védőérintkező nélküli dugaljba érintkezik! Sőt árulnak átalakítót (süllyesztettből -> nem süllyesztett) amit nem is tudtam!
Sajnos készülék csomagot személyesen nem tudtam megnézni, mert pont hozzáértő ember véleményét nem kérte ki csak alkotott egy véleményt sokakkal.
Amúgy meg az EU-s szabályozás szerint nem is kellett volna töltőt adni a mobilhoz! Csak egy kábelt ami egyik végén a mobil csatlakozója van, a másik fele meg USB csati. A videón látszik, hogy ez is teljesítve lett. A fej meg extra!
A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
Új hozzászólás Aktív témák
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest