- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesder
titán
Akkor ez most egy szifon?
-
Dilikutya
félisten
Hol lehet ilyet venni? Most olvastuk a tesztet, KELL. Must have, best buy, persze két korsó vizezett Arany Ászoknál nem drágábban.
Komolyan érdekel, 1-2 ezret megérne röhögni már csak a kínai extrák miatt is. -
xors
senior tag
Öröm az ilyen cikket olvasni
ilyen is kell nemcsak komoly szöveg
kicsit besírtam a kínai extrák résznél
és tényleg szörnyű hogy van aki ilyet akar eladni, vagy megveszi csak azért h menőzzön hogy i (öhhm) sciPhone -ja van...
nade feldobta a napomat! -
Ygg
senior tag
-
BGabbee
csendes tag
Szia Rusi!
Mi a helyzet a CECT N8 fronton? Egy választ megért volna.
-
rol1613
csendes tag
"A készülékek tulajdonságait egy 10 pontos skálán értékeljük a következõk figyelembe vételével"
Ár érték arány: -100pont.XD ezt a cikket végigröhögtem -
PearCyp
tag
Jézusom ez valami szörnyűséges. 5000 forintot ha adnék érte. És akkor még jószívű voltam
-
Ricardo
titán
-
berci1983
csendes tag
Mi az a Icloud?
-
credof1
tag
Levágnám a kezét annak aki kitalálta
-
kilincs89
tag
hát ezen jót nevettem....
még ha fizetnének se kellene ez a f*s, egyszer volt nálam egy 3g másolat scifón, hát már a kijelző feloldásával meggyűlt a bajom, ezek után látni se szeretnék egy ilyet...
-
zH.
senior tag
imádom a kínai telefon teszteket, ezen is jót derültem. thx!
-
pixelblondie
senior tag
A legjobb a hátulján a 64GB felirat volt
SciphoneHát ez kész.
Atyám de jót nevettem végig. Bár volt néha olyan érzésem, hogy az írót pont most kapja el az agyérgörcs ettől a hulladéktólIgaza volt az egyik kommentelőnek : jók az ilyen tesztek, az ember utána jól érzi magát, akármilyen készüléke is legyen..
Ezer köszönet a derűs percekért
-
NagyKiss
csendes tag
XDDDDDD Olvasom a tesztet, majd' bepisálok a röhögéstől
-
FloriOn
csendes tag
A weblap betöltése közben, hogy-hogy nem szólt a vírusirtóm?
64GB
-
mrlujoak
veterán
Furinak hat a megfogalmazás, de igen...
Körbe tudod a készüléket forgatni, és a kijelző tájolása mindig jó lesz.
Mindegy, hogy az álló készüléket jobbra, vagy balra döntöd oldalra, vagy épp fejtetőre állítod, így a kijelző felett lesz a gomb, alatta pedig a beszédhangszóró...(a videó 2:40 körül forgatja a tesztelő körbe a készüléket)
-
Alg
veterán
képes elforgatni a főképernyőt, ráadásul 360 fokban
Miva'? 360 fokban?
-
maláj
addikt
esküszöm az ilyen "szutykok" tesztelését szeretem olvasni a legjobban
-
cefre00
tag
Az Androidos verzió teljesen rendben van, de ez...
Borzalmas! -
Bathory Peti
aktív tag
válasz
harcikeszeg #181 üzenetére
-
Bathory Peti
aktív tag
válasz
harcikeszeg #181 üzenetére
Szia.Itt van róla egy videó:
-
harcikeszeg
csendes tag
válasz
Bathory Peti #35 üzenetére
ja és lehet hogy buta kérdés de 3G van benne?
esetleg ha tudnál segíteni valami a telefonnal készült képet emailon tudnál küldeni? vagy feltölteni vhova?
2 megapixel annyir anem hangzik jól, de hát van köztük különbség. az e51-em 2mp-e rémálom volt, de a SE w800i-mmel végigfotóztam amerikát és nem lettek gáz képek egyáltalán. ha ez is olyan elmegy akkor jó lenne. -
harcikeszeg
csendes tag
válasz
Bathory Peti #26 üzenetére
húúú tényleg használható volt? nekem i4-em van a páromnak is tetszik, de neki teljesen fölösleges... max könyvet olvsan rajta, esetleh filmet nézne. ez ha használható akkor jó kis kompromisszumnak tűnne. java-t lehet rá telepíteni, vagy mit? azért raknák rá neki ezt azt, ha lehetne.
esetleg emailon tehetnék neked fel róla kérdéseket ?
előre is köszi -
Koley
tag
Kétszer is végig olvastam ezt a tesztet, és sírva röhögtem. Ez valami elképesztően szar, komolyan még most is törölgetem a szememet, ilyen jót rég nevettem
Ezt tényleg iszonyatosan szar, még 10000 FT-t se érne a számomra (De ugye ennél sokkal drágább) Maximum csak amiatt érne 10.000FT-t, hogy az ember személyesen is a kezébe vehessen, és egy jót nevethessen rajta, aztán mehet a kukábaÚristen, ezek a képek is milyenek már amit ezzel a telóval lehet csinálni. A 6 évvel ezelőtt telóm 100x szebbet készít
D
Még mindig a teszt hatása alatt vagyok -
r3dsnake
nagyúr
a cikk jó, de a telefon nevetséges
szánalmas, aki ilyennel vagánykodik, hogy "húúú szifon(klón). ha nincs pénze az igazira, vegyen valami megbízható, rendes telefont az árán, de ne ilyen szar
-
attilav2
őstag
Ezt is tesztelhetnétek egész korrekt klón androiddal iphone felülettel [link]
-
rolkaDb
aktív tag
Mosolyogva olvastam el az egészet! Köszönöm!
-
tunkiih
őstag
mindig is írtóztam ezektől a kínai klón telóktól.. nem hiába...
-
Mr. Byu
aktív tag
Szerintem is marha jók ezek a tesztek, minden normális ember jól érzi magát tőlük, bármilyen egyszerű mobilja van is.
-
Lacazr93
senior tag
Enyhén szólva undorító ez a "telefon"
-
luke.
aktív tag
Sajnos lehet gyári hiba. Ezt is, mint minden műanyag dolgot fröccsöntik. Ha éppen egy géphiba után a gép újraindításánál nem figyelt oda a gépkezelő akkor géphibánként 1-2 ilyen selejtes darab keletkezhet. Ezek simán átcsúszhatnak utána egy szúrópróbaszerű minőségellenőrzésen, ha van olyan.
Két évig műanyagfröccsöntő üzembe dolgoztam műszakvezetőként.@persil: +1, igen rosszúl írtam.
A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
-
luke.
aktív tag
válasz
Dr. Romano #166 üzenetére
Azért "nem tudta" bedugni, mert a villa hossza a földeletlen dugalj szabványának megfelelően készűlt, vagy gyári hibás volt és ezért volt rövidebb... Gondolom eme gyári hibalehetőség kiküszöbölésére nem nézett meg egy másikat.
Tehát bedugta és a villa fém része nem érte el a dugaljban lévő fém lemezeket ami által érintkezik.A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
-
kaller1
veterán
Én nem néztem meg a videót, mert láttam már pár ilyen készüléket. Egyébként eladója/forgalmazója válogatja, hogy mit tesz a csomagba.
Dr. Romano az EU dugós kihajtható adapterekhez nem adnak semmit, ezért nem tudták bedugni az aljzatba. Az US csatishoz adnak még egy adaptert, amivel EU aljzatban használható.
-
luke.
aktív tag
Köszönöm, láttam a videón milyen a töltő. És védőérintkező nélküli dugaljba érintkezik! Sőt árulnak átalakítót (süllyesztettből -> nem süllyesztett) amit nem is tudtam!
Sajnos készülék csomagot személyesen nem tudtam megnézni, mert pont hozzáértő ember véleményét nem kérte ki csak alkotott egy véleményt sokakkal.
Amúgy meg az EU-s szabályozás szerint nem is kellett volna töltőt adni a mobilhoz! Csak egy kábelt ami egyik végén a mobil csatlakozója van, a másik fele meg USB csati. A videón látszik, hogy ez is teljesítve lett. A fej meg extra!
-
luke.
aktív tag
2011.-ben a magyar szabvány szerint van védőérintkezős és nem védőérintkezős dugalj és villa. Sőt még most is árulnak védőérintkező nélküli falba szerelhető dugaljt, és elosztóban is létezik védőérintkező néküli.
Nagyon egyszerű magyarázata van annak, hogy mihez kell végőérintkező és mihez nem, ezek a szabványok könnyen guglizhatóak, mint a szerelvények is!
Jelenleg épülő modern házakban, lakásokban aki veszi a fáradságot tudja, hogy ő, mint leendő tulaj kérhet védőérintkező nélküli dugaljakat is, nem véletlenűl! Amúgy miért is akarnánk fölöslegesen (mármint ha nincs védőérintkező nélküli) védőérintkező nélküli villát bedugni védőérintkezős dugaljba???A mobilok belső részéhez. Én 6-7 évig SMT technikus/technológus voltam így nagyon is ismerem a dolgokat. Egy mai mobilban nincsennek THT elektrolit kondenzátorok az SMD alkatrészek meg nem robbannak, a nyomtatott áramköri lapok meg a szabvány szerint nem égnek csak olvadnak és rohadtúl büdösek közben. Az SMD alkatrészek áraiba meg bele se mennék tájékozatlanságod miatt...
Egy mai mobilban a veszélyforrás egyedűl a Li-Ion és a Li-Polymer akksik amik instabilak és igen érdekes technológiával oldották meg stabilitásukat. Ezt is lehet guglizni!A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
-
luke.
aktív tag
Én nem tudom összerendelni az arckönyv és az itteni nikneveket, és valahogyan nem is érdekel kihez mi tartozik! Az a Rusit (ezt a nevet nem szeretem, mert óvodás!) minősíti ha te ilyen információk birtokában vagy, mert mi nem ismerjük egymást!
Akkor az a Rusi szakmai véleménye a dugaljakról!
Tehát a mobil töltők többsége nem védőérintkezős (földelt). Mondjuk én még nem láttam védőérintkezőset de lehetséges.
A (falba szerelhető) dugaljaknak két szabványos fajtájuk van a védőérintkezős és a nem védőérintkezős. A védőérintkezős mindegyike süllyesztett, míg a nem védőérintkezős típusból van nem szüllyesztett és süllyesztett, de ennek a mélysége kisebb, mint a másik típusé.
Tehát a töltő amit a mobilkészüékhez adtak jó és nem kuka! A rövidebb villa ugyanis bele megy és érintkezik a neki megfelelő védőérintkező nélküli dugaljakba. Gondolom a megszokás miatt nem lett kipróbálva a megfelelő dugaljban.A cikkel nincsen baj, van benne szakmai és itt-ott humoros rész ill. néhol megpróbál az lenni. Ami nekem nem tetszett az a végzettségnek megfelelő szakmai tudás hiánya és az, hogy nem különálló klón kategóriában van kezelve a készülék.
Szerintem az ár/érték arányra adott -100 pont nem reális. Miért is várnánk el egy klóntól az eredeti ár töredékéért, hogy olyan lesz, mint az eredeti?! Akinek tetszik és ilyet akarna venni vagy más klónt miért ne?!A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
-
k.
őstag
Tudod, alapvetően azért így ítélek, mert bárhol találkozom a valódi/nick neveddel (Akár itt akár fb ugye), mindig kritizálod. Ez alapján nem nehéz leszűrni, hogy kötözködős a stílusod.
Nézd, te úgy gondolod, hogy aki klón cuccot vesz tud róla. Egyrésze igen, de a nagyrésze egy fittyfenét. Olcsó, olcsó 20k egy szifon jajdejó. Sok ilyen ember van, akiket rászedtek.
A baj ott van, hogy ezt a telefont nem vizsgálták be, gőzünk sincs, hogy egyáltalán az alkatrészei mennyire megbízhatók. Gondolom te sem örülnél, ha hipphopp kigyulladna/felrobbanna a stuff, mert épp 2 forintos vacak alkatrésszel van tele.
Az sms írás pont megdől, azon a kis qwerty-n szerintem lehetetlen írni. Körbeadtam haveroknak, 1 embernek sem ment egy komolyabb szöveg megírása.Fényképező: Nem, nem alapvető, hogy valaki vesz fényképezőt. Egy mai komolyabb telónak a kamerája bőven elegendő átlagos használatra(Jó, kivéve HTCk
).
Zene és tsaira igaz ugyanez. Ez a "telefon" viszont nem alkalmas semmi ilyenre.
Ezek újonnan 20k körül mennek, annyiért már ezerszer inkább egy S5230.A konnektor pedig olyan, ha 10 konnektorba nem tudtam beledugni, akkor kvázi alkalmatlan a használatra. Európai töltő, egy európai ajzatba képtelenek voltunk beleerőszakolni akkor ez a töltő nem jó!
-
luke.
aktív tag
Mint írtam nekem van saját véleményem függetéenűl barátságtól, és haverságtól. Ha úgy gondolom, hogy korrekt amit leírt látatlanúl vagy úgy, hogy láttam az eszközt akkor azt írom le, ha nem akkor nem. Én nem fizetett ember vagyok, hogy mindíg ugyan azt írjam...
Akkor a kérdésem az (és sokaknak) hogy egy klón telefont miért nem lehet úgy nézni, hogy az egy klón telefon? Aki ilyet vesz tudja, hogy klón és nyilván azért veszi, mert az eredetihez hasonlító kinézet tetszik neki. Ezen kívűl az eredeti töredékéért kap egy telefont ami működik.
Lehet róla telefonálni; SMS-t, MMS-t írni, néhány poénos dolgot is beleraktak. Fényképező lényegtelen aki szép képet akar az vesz digitális fényképezőt, MP3 és multimédia lejátszás fölösleges amikor egy napot alig bírnak a készülékek jelenleg.
Ha már Rusi rajatad keresztűl kommunikál kérdezz meg tőle egy szakmai dolgot! És írd ide le a válaszát. Érdekelne, hogy mint szakember hányféle dugaljt ismer (nem szakavatottaknak konnnnnyyyyyektor)? Mert az a töltő nem kuka!A hozzászólás a 86.101.168.96 IP címről született (Bog kedvéért).
-
luke.
aktív tag
Nem olyan rossz ez a telefon, mint le lett írva! Aki ilyet vesz egyértelműen tudja, hogy ez egy másolat és NEM várja el tőle az iPhone színtet. De ezt a sznob almásoknak nehéz felfogni! A videón egyértelműen látszik, hogy a telefon működik és használható arra amire való!
Sőt egy dologban biztosan jobb, a beépített anternában!Amúgy gondolom csak nekem tűnt föl, hogy te valami beépített, fizetett bólogató és mindenben vakon egyetértő emberke lehetsz!
-
Touch-ko
őstag
Jokat mosolyogtam a teszt olvasasa alatt
A jatekok tenyleg messze a legjobbak. Be is fogom cserelni az iPhone4-em, szerintem 1 az 1-ben, mert annyira jo vetelnek tunik. Max radobok meg egy 1000-est isAmugy kivancsi vagyok, mikor jonnek azok, akik azt fogjak mondani, hogy nem is hasonlit az iPhone-ra, mert ...
-
persil
nagyúr
válasz
Bathory Peti #127 üzenetére
Értettem, rendben
-
Rusi
senior tag
válasz
Fancy-boy #130 üzenetére
Hűha, te mondd, hadd kérdezzem meg tőled: szoktál vígjátékot vagy valami hasonlót nézni? Mondjuk Mr. Bean vagy Benny Hill vagy ilyesmi? Vagy legalább szoktál nevetni is? Mert akkor talán nem vennél mindent ilyen kőkeményen komolyan...
Te is pontosan tudod, hogy eszem ágában sincs a fogyatékosokat vagy alapvetően a kínaiakt vagy más, egyértelműen körülhatárolható csoportot támadni. Csak egy kicsit más szemmel kéne olvasni a sorokat.
-
Asperger
csendes tag
Ebayen meg vaterán már rengetegszer találkoztam vele. Fizetik is értük a kiemeléseket. Gondolkodtam rajta hogy én is beszerzek egy kisebb mennyiséget az anyaországból és elkilózom, de ezek után lehet hogy megnőne a negatív értékeléseim száma.
Az élményt nagyban fokozza ha ehhez a teszthez hozzávetjük az aukciós oldalakon feltüntetett marketingszöveget. -
dokee78
félisten
Van aki megveszi az ilyeket?
-
elithun
őstag
A videó nagyon vicces volt.
Vigyázni kell ezekkel a kínai cuccokkal, megtévesztőek is lehetnek! -
k.
őstag
válasz
Répafőzelek #143 üzenetére
Max ez
-
Répafőzelek
tag
Most akkor nem jár ennek a tetszett plecsni?
-
Rusi
senior tag
Konkrétan nem tudom az árát és igazából teljesen mindegy, mert egy forintot sem ér, és ezt teljesen komolyan mondom!
-
pista59
őstag
Lehet, hogy nem pontosan olvasta, de tényleg nem tudom, mennyi az ára, és hol.
SAR érték? Nálunk vannak ilyen szabványok.
Ez az akármi itt is forgalomban lesz?
Tudod, ugye, hogy a legtöbb bánya baleset Kínában van?
Pedig nálunk megvannak a biztonsági előírások. És Kínában?
Szerintem azért nem mindegy, hogy kinek szánták. -
k.
őstag
Miközben leírtad a véleményed, gondolkodtál olyanon, hogy ez a ....... mit okoz?
1. Az SAR mértékét senki sem tudja.
2. Amilyen vacak a hozzáadott töltő, szerintem az aksi sem épp a minőség csúcsa, bármikor történhet valami.
3. Az egész piacra rossz kihatással van, hiszen valaki vesz egy ilyen trágyát, elkezdi használni, aztmondja, hogy ennek rossz a kijelzője, akkor biztos az összes érintős ilyen, inkább nem veszekMegannyi ok van, amiért lehet szidni, mert a menüje nagyon rossz, megannyi használhatatlan részlet, ugyanakkor ezek mind olyanok, hogy-már elnézést kérek- van az az igénytelen ember, akinek még meg is felel. De az SAR értékkel, a vacak aksival, az egész piacra való eléggé negatív hatással akkor is számolni kell.
-
pista59
őstag
Ez olyan, amilyen.
De véleményem szerint koránt sem kell leszólni!
Kiknek készült?
Mennyiért adják?
Mert mégis, hogy jönne ki, ha egy fotós lapon jókat röhögnének egy óvodásoknak szánt vga felbontású kis játék fényképezőgépen, netán összehasonlítgatva egy márkás, drága dslr géppel. -
rudymester
senior tag
A videó király lett, jókat mosolyogtam. A sárkányos appnak sok értelme van..
-
PR0JECTNR56
addikt
"A különböző FCC és más szervezetek jóváhagyó logói és kódjai véleményünk szerint simán kamuk. Ha egy ilyen tényleg felbukkannak az FCC-nél, az USA élből lebombázná a gyárat, ahol készült."
Nagyon jó teszt volt, rég szórakoztam ekkorát.
A telefon "extra funkciói" biztos komoly agymunkát igényeltek:
-Főnök kellene valami extra!
-Okés srácok, Challange Accepted, mindjárt kész a Biting Finger.
A led-es móka is zseniális, de ennyi extra mellett azért lássuk be, hogy a leendő felhasználótól is elvárható egy kis otthoni hátlap barkács a szépséges ledsorért. A kínaiak gondoltak a DIY szerelmeseire is. -
Misi 007
őstag
Komoly a teló a tesztet meg egy élmény volt olvasni!
-
lapa
veterán
ezt nem szabad kukába dobni, e-hulladékgyűjtőbe kell mint minden elromlott elektronikai kütyüt. az adaptert szintén. az akksiról ne is beszéljünk. isten hozott a civilizációban.
enyhítő körülményként veszem figyelembe, hogy a cikkel legalább jópár embert sikerült prevencióra késztetni.
-
Fancy-boy
addikt
"de a súlyosan értelmi fogyatékoson felül"
Mondtam már hogy gusztustalanok vagytok vagy még nem?
Szégyellhetitek magatokat! Ilyenekkel sosem viccelődünk!
-
Hullamos
tag
Ahoz kepest hogy kalap sz@rt sem er megis van 127 hozzaszolas.Igaz az egesz lehuzos de..............a negativ reklam is reklam
-
nicu71
addikt
"Ezek a képek olyanok, mintha egy szipus csövesnek az emlékképei lennének... "
Csodálatos egy bemutató!
és teszt közben érzett áhitatot csak emelik a hozzászólások,de a legjobban ezen röhögtem
a mobilarénás tesztekből előszeretettel teszek fel a fészbukomra magvas idézeteket,sokszor komoly,ütős készülékekhez is képesek olyan mondatokat kreálni hogy az eszem is megáll néha... -
kazie
tag
Imádok ilyen teszteket olvasni, szórakozásnak kiválló!
-
sysrq
őstag
Hol lehet venni ilyet?
Két helyen is hasznát venném, munkahelyen egy két kolléga előtt (persze nem hagynám hogy közelről megnézzék), és Tisza túrán mikor befordul a ladik a vízbe.
Végül is belemegy a két kártya, és telefonálni lehet vele, hol a hiba? -
persil
nagyúr
válasz
Bathory Peti #26 üzenetére
"Egyetlen egy korrekt iphone 4 klón volt a kezemben eddig aminek a tipusa e9000,az tényleg teljesen megeggyezik az iphone 4-el,csak persze az operációs rendszere nem,de ugyanúgy multitouchos,kapactív kijelzővel van ellátva,és a kamerája is 2 megapixeles ténylegesen"
Az 4-esnek mióta 2mp a kamerája.. ?
-
=Mentor=
őstag
Én nem csípem ezeket a teszteket, ha röhögni akarok akkor megnézek egy vígjátékot vagy vicceket olvasok... Aki meg képes ezeknek a szutyklónoknak bedőlni meg is érdemli.
-
blueMerle
veterán
Megnézem, elolvasom és azért is különösen esett rosszul mert [NYALIZÁS ON] Bog cikkei után [/NYALIZÁS OFF] a Te írásaid olvasom a legszivesebben. Nem vártam tőled ilyet de el van nézve
=Mentor=: Azért kellenek ilyen tesztek mert néhány elvetemült sufniGSM-nek "hála" a hazai piacon is jelen vannak ezek a készülékek, nem kell már ebayről sem rendelni, és kvázi védve ezzel az olvasót hogy mégcsak véletlenül se vegyen ilyen agyrémet.
-
Rusi
senior tag
válasz
blueMerle #116 üzenetére
Lásd, hogy én is emberből vagyok, kiszedtem, bár te is pontosan érzed, hogy szimplán humornak szántam, nem pedig a kínaiak megsértésére. Néhányan kicsit túl komolyan vesztek mindent, nagyon be vagytok "fásulva" a 600-ik Nokia, HTC, Samsung cikk közé, aztán amikor egy ilyen pokolfajzat kerül hozzánk, akkor meg ugyanúgy kezelitek. Peace
Ja, és akkor most már olvasd el végig, a videót meg feltétlen nézd meg róla!
-
blueMerle
veterán
Az viszont biztos, hogy a szoftveres arcok tényleg megdolgoztak a pénzükért (két tál rizs)
Ez a kijelentésed Rusi, már meg ne haragudj de undorító, bízom benne hogy nagyon gyorsan kiveszed. Remélem, nem kell megmagyaráznom, hogy miért. A tesztet ezután a mondat után végig se olvastam....
-
Namelesske
addikt
Opera és chrome ikon
viccesek
-
erikke17
őstag
Haljak meg a tudom én hány éve a Siemens CX65-öm jobb képet csinál pedig az nem mai telefon, igaz már régtől csak szekrény mélyén nyugszik
Anyám ezek a képek a rizsákért beszél -
baluka26
veterán
Az a meglepő, hogy nem találkoztam még egyetlen hülyegyerekkel sem, aki dicsekedett volna az ifón klónjával, hogy "idenézzetek, hipiszupi ifón 4, mindent tud"
-
forgonati
őstag
Istenem, ezek a rizsszeműek mindig tudnak valami újat mutatni.
Opera, Google Chrome ikonnal OMFG!
De az érintésre körbeforduló képernyő meg a Zippos csoda se semmi
A hátlap alatt fölöslegesen világító 3 kék LED meg mindent visz. Értelme sincs mert úgyse látszik, meg fölöslegesen fogyaszt is
Viszont azon hogy a wifi működik benne, azon rendesen meglepődtem
Abból a pénzből amiből ezeket a szarokat gyártják, miért nem lehet gyártani valami értelmeset? Mondjuk gemkapcsot, még annak is több értelme van. Ja, bocs, a gemkapocs az fém, ebbe olyan nincs
-
proScout
tag
amúgy most én nem láttam vagy tényleg nincs kint hogy mennyibe kerül ez?
ha már -100 pont akkor nagyon érdekel hogy mégis mennyi
-
Rusi
senior tag
Nah, közben javítottam a kameraképeket, úgyhogy lehet csodálni az "alkotásokat". Persze megint fény derült a szokásos hazugságra, a szoftverben még 1600x1200-as felbontás a valóságban már csak 800x600, a minőségéről meg inkább nem is mondok semmit. A videófelvételt nem találtam sehol a memóriakártyán, lehet, hogy az annyira kamu, hogy a felvételt is csak imitálja.
Lesz még némi kínai cikk, viszont a morgósaknak jó hír, hogy komoly csemegék is érkeztek hozzánk, egyből három is, melyből az egyik itt van nálam, szóval nyugalom, jönnek a normális, valódi telefonok is.
Még annyit, hogy a bombázást persze nem szó szerint értettem, nyilván azok az emberek, akik ott dolgoznak az ezeket gyártó üzemben, önmagukban nem felelősek ezért a szemétért, de azért nézd meg, az iPad 2 üzem felrobban, ezek meg ömlenek kifelé a nagyvilágba.
A tál rizs pedig poén is, meg nem is, mert sajnos pontosan tudjuk, hogy az ilyen üzemekben robotolók nincsenek épp túlfizetve... -
proScout
tag
válasz
zsirfecske #61 üzenetére
"vicces cikk, de azért a bombázós meg tál rizses részek nem poénosak..."
Igaz ez picit nekem is kemény volt
-
proScout
tag
kivagyok
az a Jó hogy ezt a szerkesztők is élvezik mert biztos vagyok benne hogy teszt közben vagy 5 telefon széttörtek annyira szar volt
-
Brown ügynök
senior tag
Szunnyadás.
Egyébként tényleg csak a környezetet szennyezik a az ilyen telefonok.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden idők legsúlyosabb kínai iPhone klónja, amivel simán vallatni is lehetne. Csak erős idegzetűeknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest