- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak nem növel akkukapacitást a Samsung
- Akkus tok lehet a megoldás az extra vékony készülékek számára
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaller1
veterán
Én nem néztem meg a videót, mert láttam már pár ilyen készüléket. Egyébként eladója/forgalmazója válogatja, hogy mit tesz a csomagba.
Dr. Romano az EU dugós kihajtható adapterekhez nem adnak semmit, ezért nem tudták bedugni az aljzatba. Az US csatishoz adnak még egy adaptert, amivel EU aljzatban használható.
-
k.
őstag
Tudod, alapvetően azért így ítélek, mert bárhol találkozom a valódi/nick neveddel (Akár itt akár fb ugye), mindig kritizálod. Ez alapján nem nehéz leszűrni, hogy kötözködős a stílusod.
Nézd, te úgy gondolod, hogy aki klón cuccot vesz tud róla. Egyrésze igen, de a nagyrésze egy fittyfenét. Olcsó, olcsó 20k egy szifon jajdejó. Sok ilyen ember van, akiket rászedtek.
A baj ott van, hogy ezt a telefont nem vizsgálták be, gőzünk sincs, hogy egyáltalán az alkatrészei mennyire megbízhatók. Gondolom te sem örülnél, ha hipphopp kigyulladna/felrobbanna a stuff, mert épp 2 forintos vacak alkatrésszel van tele.
Az sms írás pont megdől, azon a kis qwerty-n szerintem lehetetlen írni. Körbeadtam haveroknak, 1 embernek sem ment egy komolyabb szöveg megírása.Fényképező: Nem, nem alapvető, hogy valaki vesz fényképezőt. Egy mai komolyabb telónak a kamerája bőven elegendő átlagos használatra(Jó, kivéve HTCk
).
Zene és tsaira igaz ugyanez. Ez a "telefon" viszont nem alkalmas semmi ilyenre.
Ezek újonnan 20k körül mennek, annyiért már ezerszer inkább egy S5230.A konnektor pedig olyan, ha 10 konnektorba nem tudtam beledugni, akkor kvázi alkalmatlan a használatra. Európai töltő, egy európai ajzatba képtelenek voltunk beleerőszakolni akkor ez a töltő nem jó!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minden idők legsúlyosabb kínai iPhone klónja, amivel simán vallatni is lehetne. Csak erős idegzetűeknek!
- Okos Otthon / Smart Home
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Óra topik
- PlayStation 5
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- The First Berserker: Khazan
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest