- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
csorbajeno #51 üzenetére
Igazad van. Elsősorban nem magamra gondoltam mert az A51 megvétele óta így használom. Attól még lehetne róla cikk mert lehet, hogy más nem próbálta stb.
Viszont az árazás továbbra is kérdéses. Samu alapcsomag 300huf, MS "alapcsomag" 2000huf. Oké többmindent kapok de kedves lökés a nagyobb összeg felé... -
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz
csorbajeno #51 üzenetére
Ahogy mondod.
-
Schuler888
senior tag
válasz
csorbajeno #51 üzenetére
Pontosan igy van
-
kiskeni
aktív tag
válasz
csorbajeno #36 üzenetére
És kajak. Nem is néztem kivel beszélek
Na majd mindjárt.
-
törölt tag
válasz
csorbajeno #34 üzenetére
Mivel a GoodLock a gyári, ezért azt akartam mondani. Persze a cikk kitérhetett volna a "mókolásra".
-
kiskeni
aktív tag
válasz
csorbajeno #33 üzenetére
Nincsenek Dz, Ny, Zs betűkkel kezdődő zenéim, de ha lenne sem ugrálna rá, mert mikor lapozom nem ismeri fel. Annyit meg nem ér, hogy próbálgassam hogy na most átnevezem a zenét Dz, Ny, Zs kezdőbetűkre, angolra állítom a telót stb. mert szinte nem is használom már a Samsung Music-ot. Dísznek van fent, meg amolyan B tervnek, ha netán nem lennék net közelben. Amúgy Youtube-ot (Vanced) használok manapság, egyszerűbb, bárhol elérhető, nem kell pepecselnem a letöltéssel. Csak így érdekességképp jegyeztem meg ezt a bugot, bevallom én magam sem vettem ezt észre míg haverom (aki nem sokkal utánam S9+-t szerzett) nem szólt róla.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung újabban kellemesen letisztult és visszafogott alkalmazáskínálattal rendelkező rendszert kínál, pedig van néhány igen hasznos gyári alkalmazás, amit érdemes összeszedni a Galaxy Store-ból.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- World of Tanks - MMO
- Tesla topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest