- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Google Pixel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anubis_9
addikt
Sem az adatlapján, sem a hivatalos Samsung oldalon nem említik, hogy lenne benne USB 3.0, ezzel szemben a cikkben ez áll: "sőt még USB 3.0 is került bele"... Most van benne, vagy nincs?
-
Anubis_9
addikt
Hát én beleszerettem a fehér színűbe!
-
sp@rtan
senior tag
jajj de csúnya az a hullám, szvsz tiszta bazári látszatot kelt.
-
"Acer TimelineX 5830TG is (három év garanciával)"
Már nem igazán.. Még 1-2 kapható, de a bevezető 3 év már csak 1 lesz újra heteken belül már mindenhol...
-
Kobe
veterán
ezt a gépet keresem 13 colosban......asszonynak.....van belőle 15ös, van belőle netbook, bezzeg ami egy nőnek kell - fehér szín, íves forma - az csak 15 ösben van amit egy nő sem cipel szívesen....
-
nuke7
veterán
válasz
blueMerle #24 üzenetére
az előző hsz-eket valsz nem olvastad el, nem gond, leírom mégegyszer...
nem a notival van gond, hanem hogy 16" szerintem már nem a hordozható kategória, ergó ha már úgyis egy helyben van... érted?
nekem is van/volt/lesz is netbook-om meg 13,3-as gépem, mert kellett/kell/kellhet hurcolászni. És ezek valsz 10,1 - 14,1 -es méretben voltak/vannak/lesznek.
Mert ugyan írtam, hogy 160k-ért már nem igazán lehet sokkal jobb asztalit összehozni ahelyett az acer helyett, de a 15-16"-os kategóriának nem látom értelmét...
a 17"-es meg nyilván más, az csak arra jó, ha mondjuk havonta 1-2x kell hurcolni, akkor lényegesen egyszerűbb mint egy asztalit és még a teljesítménye/mérete is elég jó...Miért jön elő mindig valaki minden topic-ban, aki nem igazán olvassa el az előzményeket, csak beszól a másiknak..?
-
blueMerle
veterán
Miért jön elő minden notebookos tesztnél valaki azzal, hogy denemérimeg és ennyibő ám mennyivel kacifántosabb kacsalábon forgó asztalit ki lehet ám hoznyi...?
Teljesen mindegy hogy ennyiből meg annyiból milyen asztalit lehet kihozni, ha egyszerűen a hordozhatóság a legelső szempont.
-
mghltm
addikt
-
blackydan
senior tag
Szépen jön fel a samsung, elég jó kis gépet dobtak össze
-
Sandrew
őstag
Acer 5750G.
Minden tekintetben jobb szinte 150k... -
forgonati
őstag
Nekem kifejezetten tetszik ez a hajlat az oldalán. Meg úgy összességében az egész cucc. Elfogadnám. Az ára biztosan kissé lejjebb megy majd.
-
Boxi88
őstag
Ez a formavilág érdekes... de lehet, hogy pont ez kell a népnek.
-
-
El van dőlve az árakkal a Samsung.
210 ezer szerintem elég húzós egy ilyen vasért, oké a dizájn nagyon csecse, de mezei kivitelben (nem hullámzik) az ACER 200 egy GT540-essel.
-
Nekem nem jön be...A tapipad meg föleg...Biztos van akinek tetszeni fog az üzemideje jó a hardver nem gyenge.
-
törölt tag
Nekem tetszik, kifejezetten tetszik!
-
hemaka
nagyúr
Nem rossz, de arra a fényes kijezőkeretre rossz ránézni...
-
hunmyke
aktív tag
válasz
Plazmacucci #1 üzenetére
Gondolom Flash támogatás, full HD anyag lejátszása meg még van egy-két alkalmazási lehetősége...
-
Minek bele Geforce?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro ANV15-52 15.6" FHD IPS i9-13900H RTX 5050 MaxQ 32GB 1TB NVMe gar
- A Legolcsóbb!!!! Asus core i7-es notebook GeForce VGA kiárusítás!!!
- Lenovo Thinkpad T495 14" FHD AMD Ryzen 5 PRO 3500U 16GB DDR4!
- HP 850 G2 i5-5200 8 Gb 256 Gb ssd 15,6" áfás számla
- Lenovo T470 core i7-6600 16 gb, 256 Gb nvme ssd, áfás számla
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest