- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
duvi
nagyúr
Szia!
Ha jól tudom akkor az xxjl2 firmware a Wave I-re jött ki. Wave II-re gyárilag ezt nem teszik fel. Sanszos, hogy utólag cserélték le a szoftvert. Gondolom olcsón behozott szürke import és az üzletben feldobták rá amit találtak. Van benne magyar nyelv? Mintha az eredeti xxjl2-ben nem lett volna. Utólag készült hozzá magyar nyelvi csomag ami viszont a Wave II-höz nem jó.Csak a Wave I-hez. Pár napja került szóba ez a téma ITT. Erről Karma tudna biztosabbat mondani.
Mivel bolti garis a telód, ezért gond esetén csak hozzájuk tudod visszavinni -
Csekusz
tag
Hello Szaki !
Első körbe próbáld frissíteni a Kies-en keresztül, ami a wave -ből telepíthető a szgépre, vagy letölthető netről is.
Nem tudom mobilboltban tudnának/akarnak-e segíteni, de ha a Kies-en keresztül nem lehet frissíteni (szerintem elég régi ez a firmware verzió), akkor bolt. Nem tudom ebben az esetben Samu szakszervíz szóba jöhet-e (a gari miatt), mert ott 20 perc alatt a legfrisebb verzót feldobnák rá (XXJKA).
Vannak itt nálam sokkal rutinosabb, segítőkész kollégák (duvi, Leslike pl.), nem tudom Ők mit javasolnak Neked.
A telcsihez sok sikert, jó használatot ! -
duvi
nagyúr
Szia!
A Wave I-re van multiloader amivel magadnak tudsz firmwaret cserélni. Nem tudom, hogy a Wave II-vel is kompatibilis-eMivel a Wave II még új, ezért a legfrissebb 1.2-es bada os-el lehet megvenni. Ha fontos a nyelv akkor inkább vedd meg a gyárilag magyar menüset.
Az EU gari gyakorlatilag megegyezik a bolti garanciával nálunk. Én nem venném meg a helyedben. Inkább kicsit drágábban de 2 év magyar garancialevéllel vennék csak! Ezzel bármikor beviheted a hazai márkaszervizbe. Nem a boltban fogják "hegeszteni" gond esetén. Ha függetlent veszel akkor garivesztés nélkül tudsz firmwaret cserélni. Ellenben ha szolgáltatónál veszed és nem a KIES-en keresztül frissítesz, akkor bukod a garit. (cserébe a szolgáltatós készülékek gyárilag magyar nyelvűek és ezért nem is kell cserélned házilag)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- iPhone topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- Fotók, videók mobillal
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest