- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
SX Wave
aktív tag
válasz
kennyke #3330 üzenetére
Szerintem nincs gond az operával. Az egy oszlopos meglenites legyen kikapcsolva a betűméret meg legyen kicsi és akkor nem lesz semmi összefolyás. Ha a betűméret közepesre van állítva akkor már van összefolyás ami pl. a mobilaréna főoldalán is jól megfigyelhető (a teljesről van szó, nem a mobilrá optimalizált oldalról.)
Igaz, nagy művészet ilyen kis megjelenítésnél az oldalakon rabökni bármilyen gombra, de nekem tízből hát összejön -
csongi
veterán
válasz
kennyke #2991 üzenetére
Majd feléled ez is
50K volt függetlenül Magyar nyelv tartozékokkal 1 év gar.
És most elkezdem beállítani. Eddig Nagyon tetszik. Valóban minőségi darab.
Jelenleg a csengőhangokat próbálom beállítani, de csak az előre definiált hangokhoz férek hozzá. Valahol tuti lehet variálni vele, hogy az legyen amit én szeretnék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Eladó SAMSUNG Odyssey G3 LS24AG320NRXEN 24'' Sík FullHD 165 Hz 16:9 FreeSync VA LED Gamer monitor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest