- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
Aktív témák
-
válasz
#16820480 #847 üzenetére
Meg lehet kerülni, csak valakinek meg kell írnia először... Ha valaki partner (márpedig egy Fring pl. biztos hamar megkapja), akkor push rendszert is tud használni.
A különbségeket úgy a legegyszerűbb talán leírni, hogy mi nincs a bézik módban: bármiféle használható IM (vö. a teszt írásakor benn lévő, push-képes rajsággal), Google-szinkronizálás közvetlenül (szerencsére ActiveSynckel lehet most is), push email (kivéve az activesyncet).
Zolesz jól mondja, még mindig semmi infó, hogy mikor adják vissza ezeket a képességeket, és mennyiért... A hívásrögzítés is eltűnt egyébként a JC7 és a JEC között.
-
Zolesz007
őstag
válasz
#16820480 #847 üzenetére
Az a baj senki sem tud sok konkrétumot.
A fő különbség, hogy nincs push e-mail(nem frissítéskor hanem azonnal kapod az üzenetet mint egy SMS-t) és IM támogatás
De hogy lesz e előfizetési díja és ha igen akkor mennyi és mikor azt senki sem tudja lehet még a samsung maga sem
-
válasz
#16820480 #844 üzenetére
Ha hiányosság kell, nekem a desktopra szarul elkészített webmessengernél sokkal jobban hiányzik a státusz LED. Meg persze az, hogy visszakapjam a prémium hubot
Ja meg persze VOIPból sincs sok. De lehet raw PCM-et kapni a mikrofontól és PCM-et kiküldeni a (kihangosító) hangszóróra/fülhallgatóra, így talán nem is lehetetlen.
-
Zolesz007
őstag
válasz
#16820480 #330 üzenetére
Nekem például bőven elég a 3"-os kijelző mindenre. Ha utazok mondjuk külföldre kirándulok vagy akármi. Összességében kb 25% ban használom autóban 75%-ban gyalogossan a GPS-t és bizony elvárom, hogy részletes legyen könnyen kezelhető, Offline, de jól beállítható!
Filmet is vidáman elnéztem rajta... Ez ízlés kérdése szerintem és én mindent elvesztek(magamat is) szóval örülök, hogy csak egy kütyüt kell magammal cipelnem a világban...
Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Gyúrósok ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest