- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Tomajdon
aktív tag
Van egy jó hírem: xy -> Samsung Apps
Hi! When will we got angry birds and paid apps for Hungary?Samsung Apps Hi, @xy, we're almost ready for your incredible Samsung Apps' paid service! Just a little bit more of your patience and we'll be there!
12 órája · TetszikKiváncsi leszek mennyi lesz az a little bit more!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Dhampir #34407 üzenetére
De sajnos csak javás van a wave-re... Abból is csinálhatnának normált.
Amúgy rajtam kívül kinek van már elege abból hogy iPhonera minden szart kiadnak, 20.000.000 tokot gyártanak, stb. ?? Már kicsit unom hogy blabla for iPhone/iPod és így tovább. Tudom hogy hype meg minden, de idegesítő. Btw, az is idegesít hogy február óta nem képesek kiadni azt a nyamvadt Angry Birds-t, és már 3x írtam ezzel kapcsolatban a twitterren, és nem képesek válaszolni. A WP7-nél is van már 11 500 alkalmazás, badára meg van 3000... mi ez?! (nem mintha szükségem lenne a 3000-ből is 10-re,de mégis csak a számok beszélnek...) Pedig a Bada a samu saját rendszere... Karma Ozone-s appja meg a másik. Megláttam a képeket mondtam hogy kell ez nekem, erre meg sehol semmi. Elég rosszul csinálja a samsung. Biztos megszokták hogy androidnál nem kell dolgozni az appok felöltésén, mert a Google elintézi. Lusták.
Bocsi a hosszú offért, de ennek ki kellett jönnie
-
Tomajdon
aktív tag
"Launching our mobile phone tracking application onto @samsungapps shortly. For FREE! - via iFindMobile" elég használható progira következtetek a címéből, de inkább angry birds-öt nyomassanak
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #33688 üzenetére
Itt már Bada 2.0-ról beszélgetnek!!
"ok got a weird message when trying to install Bada 2.0 so I am working on a solution to fix it." "Yeah well I am trying to source the Symbian S60 bootloader so I can have triple boot S60, Bada 1.2 and Bada 2.0" és így tovább.
szerk.: ha már a kor témánál jártok/jártatok, szerintem én vagyok a legfiatalabb
És ebben 99%-ban biztos vagyok
ABal: ezek szerint engem is szeret a wave, mert én az eddig említett hibákat eddig csak 1x tapasztaltam
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
GrooveHero #32815 üzenetére
Hello, ez a tok téma érdekes kérdés. Én vettem rá egy 2000 ft-os szilikon tokot, de 1 hónap múlva raktam is le az asztalra. A teló poros lett, és amikor ki-be rakosgattam a telót, a "puha" műanyag szétkarcolta (hajszálkarcok, de akkor is) a telón lévő műanyagot. Van egy zokni tokom is, néha belerakom, de túl sok értelme annak sincs, mivel legtöbbször zsebben hordom, ott meg nem karcolódik (tudtommal). Maradtam annál hogy nem rakok rá tokot, csak ha a helyzet megkívánja. A kijelzőre fólia, nem tudom. Én fél naposan vettem észre az első hajszálkarcot a teló kijelzőjén. Ideges lettem, de csak egy bizonyos megvilágítás alatt, egy bizonyos szögben látszik. Ha normálisan hordod (nem rakod kulcsok mellé stb.), akkor sztem nem lesz baja.
u.i.: ha egy 5000 ft-os szilikon tokot veszel rá, az lehet hogy jobb minőségű. (személyes vélemény, hogy ezek a tokok mind elcsúfítják a telót...)
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
mrhitoshi #32622 üzenetére
Egyedül az Angry Birds-öt említettem, hogy jöhetne. Azt várom nagyon. Többi nem érdekel, mert a telón lévő appok felét nem használom. A Bada 2.0-ás résszel egyetértek, remélem lesz benne sok jó, és hasznos újítás, de minél kevesebb bug.
Varszegig: de hogy a samsung apps-ra felkerüljön, az már a samsung feladata.
-
Tomajdon
aktív tag
Ez nekünk miért nincs? video Nekem még a youtube sem lett új, akkor a videón látható funkció sincs.
Az MWC óta eltelt egy kis idő, és még azóta sincs Angry Birds...
Hogy akarnak így Bada 2.0-t még az első félévben, ha még egy nyamvadt játékot sem tudnak kiadni 22 nap alatt... Nem mintha nem tudnék nélkülük élni, de ne jusson már a Bada a symbian sorsára.
-
-
Tomajdon
aktív tag
Akit érdekel: "wavespoofer 2.5 works on bada 1.2 (jl2) firmware..."
-
Tomajdon
aktív tag
Valaki megnézné, hogy neki mit ír ki a telón a Szoftverfrissítő? Nekem most tudomásom szerint a legújabb van, de a beállítások-->szoft. frissítő azt írja hogy "Firmware frissítésre van szükség."
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
chubii #31440 üzenetére
Ez nagyon jó! Ha saját képpel csinálod, akkor is $15, és kirajzolja a telót méretarányosan, te beállítod hogy mit hogy szeretnél, és a végén kirajzolja a kész terméket. Állat! Ha valaki mondana egy kis beszámolót, akkor nagyon erősen elgondolkoznék rajta, hogy veszek!
Itt van amit próbaképpen összedobtam a szerkesztővel. -
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #31401 üzenetére
Megtetszett ez a GelaSkins. Mármint nem az átlátszó, hanem vannak még jól kinéző minták. Csak valakinek volt már része egy ilyet megfogni? Milyen a tapintása, stb. Olyasmi mint az InvisibleShield? Mert ugye karcálló. Ha valakinek volt lehetősége kipróbálni más telón, légyszíves írjon egy beszámolót, vagy véleményt. Előre is köszi
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
rObika8802 #31424 üzenetére
"...the update will be released between march and june, and it will be avaiable in Europe first." Ezt egy kommentelő írta a videónál, a Bada 2.0-ra. Ha ez igaz, nem kell sokat várni
Bár még mindig nem jelent meg az angry birds, pedig itt lenne már igazán az ideje, az a "very soon after certification" az február 12-kor lett kiírva... Lassan kezdek angry user lenni
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
gamek!ller #31386 üzenetére
Akkor jobban jársz ha kicseréled. Nekem is beéghetne az 1 éves garancia lejárta előtt, és akkor még egy jó darabig bírná a kijelző.
Persze legjobb lenne ha semmi baja nem lenne.
Nem tudom nektek hogy sikerül beégetni a kijelzőt. Full kék témám van (tényleg szinte minden kék amit meg lehet változtatni). Igaz, hogy nekem nem világít éjjel-nappal, meg én a képernyőzárat beraktam 30 mp-re, de az felesleges mert mindig lezárom kézzel. A teló 6 hónapja van meg. Úgy látszik én kíméletesen használom.
-
Tomajdon
aktív tag
Azt hiszem hogy híres lett a Mobilaréna Bada 2.0-ás videója.
Sok külföldi fórum fennt van. Itt viszont van egy thai review. Kicsit mást mutat mint a mobilaréna.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
the radish #31140 üzenetére
Én ha 0,1 mm közel hajolok a telóhoz, és direkt a beégést keresem, akkor sem találok. A teló 6 hónapos.
-
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
Elvileg már 25 perce megy a Bada 2.0 bemutató, de sehol nem találok se egy leírást, se élő közvetítést, se semmit... Lehet hogy egy kicsit türelmetlen vagyok.
találtam egy elég homályos képet: bada 2.0 on wave II
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
telefonbolt2 #30935 üzenetére
"Továbbá a kék színű világítótest rövid életű." Remélem hogy nem, mert nekem a téma 90%-a kék
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
vidékiürge #30932 üzenetére
Beégett? Azt hittem hogy az csak plazmánál lehet.... Ezek szerint tévedtem. Csinálsz róla egy képet? A középső pont szerintem pixel hiba, vagy beégett pixel, de annak pirosnak kéne lennie. Szvsz, az egy pixelhiba lehet.
Szerk.: Hülye vagyok, kikapcsolt állapotban nem látszódik a pixelhiba
Bocsi
Akkor fogalmam sincs, lehet az üveg és a kijelző közé porszem került.
Én mindenképpen próbálkoznék egy garis szervízzel, már csak a beégett kijelző miatt is. Elvileg amolednek ezt nem kéne.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
FireKeeper #30930 üzenetére
De jó lenne ha ma lenne... De sajnos csak holnap 9-10 között mutatják be. bada 2.0: the next wave... ami számunkra érdekes, többi az csak ilyen egyéb duma
szerencsére nem estére hagyták
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #30887 üzenetére
Inkább örüljünk neki hogy lesz Bada 2.0 wave I-re. Azért szép lett volna, ha arra a sorsra jut a Bada mint a symbian... De szerencsére nem így van
off: zsebben hordva, tok és fólia nélkül mennyire kopik a wave? Én a tokot amiatt utálom hogy beporosodik, és a por rászárad vagy nem tudom mit csinál a műanyagra, és csúnyán néz ki. Meg ahogy ki-be veszem a tokból, tele van karcokkal a műanyag. Szóval tok nélkül mennyire karcolódik?
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #30877 üzenetére
Nem tudnád őket megkérni, hogy csináljanak videót róla? Ha már kinnt vannak, miért ne
Így nem kell várni holnapig, és rögtön a lényeget kapjuk, nincs sok duma meg semmi...
bokroslajos: én nem csodálkozom, hiszen a Bada 1.2 novemberből január lett vagy december már nem tudom pontosan
-
Tomajdon
aktív tag
http://www.ustream.tv/channel/mwc-2011 samsung bemutató live
1. http://upfone.hu/content/jon-badara-az-angry-birds-es-fruit-ninja
2. http://upfone.hu/content/mwc-s-bada-keszulek-wave-578-azaz-gt-s5780Ezek elég jó hírek. Az a Badás teló elég csúnyácska... Bocsi hogy ilyen tömören, de nézem a stream-et
Az angry birsd elég jó hír...
-
Tomajdon
aktív tag
Végre, már csak pár nap, és bemutatják a Bada 2.0-t, már nagyon várom.
10 óra fele fogják bemutatni. Nagyon remélem hogy kijön a Wave I-re... Ha nem, akkor gondolom hogy pár millió wave tulaj lesz ideges.
-
Tomajdon
aktív tag
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
consono #30613 üzenetére
A Sygic-kal nekem egy gondom van, hogy míg az NDrive és a Route 66 már 3x megtalálta a jelet, a sygic még mindig keresi. Nekem nem jön be annyira ez a sygic... Nincs benne automatikus forgatás (vagy csak én nem találtam), meg még egy két dolog, ami az ndrive-ban igen. Ez persze személyes vélemény.
-
Tomajdon
aktív tag
Nem tudom hogy pár embernek miért működik lassan az, hogyha lerakja a telót asztalra kihangosítja. Én alig raktam le a teló sarkát és már hangosította ki.
-
Tomajdon
aktív tag
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy lehet gyorsítani a GPS-vételt? A badaSports-ot próbáltam volna ki, kint álltam 3 percet, és nem talált jelek. Nincsenek panelok a közelben, se magas épület, se semmi. Valakinek meg 1 perc után 8 műholdat talál, nekem meg min. kell 5 perc. Azt hittem 1.2-vel gyorsabb lesz...
-
Tomajdon
aktív tag
Szerk.: Közben újraraktam, és működik minden. Bocsi a kérdésért.
Először gondolkodnom kéne, aztán kérdezni...
-
Tomajdon
aktív tag
Valaki nem tudja hogy megoldható-e az, mint a sony ericssonoknál, hogyha sokáig nyomom a hangerő gombot, akkor előre ill. vissza vált a zenék között?? Sokkal egyszerűbb lenne... Ez tetszett a sonykban, meg a megabass.
-
Tomajdon
aktív tag
Hála a mysamsungwave.hu segítőkész fórumozóinak, lett magyar NDrive-om
Magyar térkép, magyar nyelvű menü, magyar hang!! Most örülök!!!
-
Tomajdon
aktív tag
Ha már törésekről, és karcolásokról beszéltetek: video Ettől függetlenül tokban fogom hordani...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
gamek!ller #29224 üzenetére
Ezt a telefonbiztosítást kifejtenéd bővebben? vagy ha küldenél egy linket azt megköszönném!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
LordAxwell #29221 üzenetére
Azzal sajnos nem is fog... Saját tapasztalat
-
Tomajdon
aktív tag
Na, chizow, most aztán jöhet a dilemma hogy melyiket
Ismerős...
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
chizow #29160 üzenetére
Van csomó bolt, de szerintem mindenhol ugyan azt árulják
Ugyan ilyet vettem, nézd meg hogy tetszik-e -
Tomajdon
aktív tag
válasz
chizow #29155 üzenetére
Lehet hogy tudok neked én is segíteni: én a west endben vettem egy szilikon tokot. Kicsit kemény, de hajlítható. Csak az a gond hogy a gombokat is védi, és ettől nehézkesen lehet nyomkodni, meg a teló is kicsit vaskosabb lesz. Viszont fogásra jó. Mondjuk én már egy ideje nem hordom, mert beporosodik, alá megy a kosz, stb. Meg a kijelző szabadon van. Ja, és ahol néztem volna, ott nem volt, de 1500 ft lett volna, de én pár méterrel arrébb vettem, és ott 2000 ft volt. Összességében nem rossz.
Rendeltem olyan 3db-os fóliát amit bokroslajos linkelt. Ha majd megjön, akkor szerintem megint visszatérek erre a szilikonra. Most zárt tokot használok.
Motion_Blur: Szintén Silicon Power 16 GB csak nekem Class 6-os. De hibátlanul működik, és nagyon gyors.
-
Tomajdon
aktív tag
A haverom nokia 5800-ján volt az egész telón Invisible Shield. A kijelzőt nagyon rontotta, a fényereje lecsökkent, és az egész teló ragacsosabb lett. Ami bizonyos szempontból jobb, de elég érdekes tapintása volt. A kijelző az 5800-án romlott a fólia miatt. De wave-n nem tudom milyen lehet, ezt majd a tulajok megmondják. Amúgy te simán rákerestél az e-bay-en hogy wave fólia, és vettél egyet?
Én is gondolkoztam fólián, de nem nagyon akarok rá, ha már karcálló... Persze nekem már a kibontás után pár órával sikerült valahogy szereznem egy hajszálkarcot, vagy már így vettem ki a dobozból, ez rejtély marad. Ha nem zavaró a fólia, akkor lehet veszek rá én is. Amit bokroslajos küldött, a 3 db fólia 400 ft-ért nekem tökéletes lenne, főleg hogy full. -
Tomajdon
aktív tag
Hát ez a Bada 1.2 rohadt jó... Ma reggel húztam le a telómat a töltőről, reggel wi-fin frissítettem időjárást, du. 3-ig ki sem vettem a zsebemből, erre 84%-on van az akku. Jó, biztos a wi-fi miatt, gondoltam. Erre most néztem nem rég, 75%. Nem tudtam mi lehet, az, megnéztem a CPU-t, erre 1%-10% között folyamatosan, szünet nélkül ugrál. De jó, egész nap ugrált a proci, nem elég hogy az akksit merítette, még folyamatosan "pörgette" a procit. Csináltam egy restartot, és utána stabilan állt 1%-on. Előtte még levettem a widgeteket, bezártam mindent, és akkor is ugrált. Most már remélhetőleg jó.
-
Tomajdon
aktív tag
De jó ez a Remote Desktop
Nekem mutatja a desktop képét. Itt írom ezt a kommentet, és közben látom a teló kijelzőjén ugyan ezt. Ez marha jó!!
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
bokrosolajos #28739 üzenetére
Hát ez az, hogy nem nekünk
De emiatt nem fogom eladni a telóm.
-
Tomajdon
aktív tag
Most lesz akkor Bada 2.0 vagy nem? Mert az elég nagy kicseszés lenne velünk szemben, ha nem lenne Bada 2.0... De ha nem lesz, akkor sem fogom eladni a telót, mert minek. Ha becsődöl, max appok nem jönnek rá, de a 3 éves Sony K750i-re se jöttek appok, még is használható. Vagy mi lesz akkor ha becsődöl a Bada?
-
Tomajdon
aktív tag
Amúgy én azt nem értem, hogy miért van kint a port.hu-s alkalmazásnál Bada 1.0-s vagy 1.2-es kép? Mert oda van írva hogy nem támogatja, meg bada 1.1, de a képeken a normálisat mutatja. Eddig amin a normális bada képét mutatta, és 1.1 kellett volna neki, meg wave 723 stb. az lazán felment az S8500-ra. Szóval ezt nem értem. Meg a fejlesztőket sem, mert valaki igazat írt, hogy aki kis wave-t vesz, az pont lesz*rja az alkalmazásokat, csak drága volt meg vagány.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #28239 üzenetére
Nem tudom hogy, teljesen be volt rakva a fülembe, 2 vagy 3-as hangerő, és rendesen hallottam mindent a zenéből, meg a külvilágból is. Akkor lehet nekem ilyen jó a hallásom, vagy foggalmam sincs
Meg ez a füles nekem nagyon leszigetel, ha berakom, és nincs zene, már akkor a felére csökkenek a külső zajok.
-
Tomajdon
aktív tag
Amúgy nem tudom hogy miért van, de érdekes. Eddig amikor metrón zenét hallgattam, átlagban 5-6-os hangerőn volt, és a metrón néha nem hallottam a zenét. Normál füles, nem agybadugós, nóném. Ma a wave eredeti fülesével, 2-es (!!44négy) hangerőn tökéletesen hallottam a zenét. Sőt, utcán az 1-es hangerő is hangos volt. Ez elég furcsa. Csak az a gond a wave fülesével, hogy kicsúszik a fülemből. Ráraktam egy kisebb gumit, és azzal. Meg hülyén is néz ki rajtam, főleg ha kijebb csúszik
A basszusa viszont nagyon jó, szerintem vetekszik a Sony Mega Bass-ával. Valaki nem tudna ajánlani olyan fülest, amivel alap hangerőn nem hangos, nem agybadugós, és jó a basszusa? Kb. olyan basszus kéne mint a Sony Ericsonoknál. Sennheiser vagy AKG, vagy bármi más, ha olcsó és jó.
-
Tomajdon
aktív tag
Azért ez sem rossz játék, és ingyenes: TileStorm
-
Tomajdon
aktív tag
Úgy emlékszem páran mondták hogy a Wave az nem Gorilla Glass-ból van. Akkor az ott nem viccből van odaírva: gorilla glass
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
leslieke #28014 üzenetére
Egy kicsit nyomatékosabb teszt: videó
Amúgy én elgondolkoztam hogy veszek rá egy Invisible Shieldet, de az meg nagyon lerontaná az érzékenységét, meg a fényerejét. Ja, és én vettem hozzá egy bóvli kategóriás tokot, de ügyesen beporosodott, és a műanyagon meglátszódnak a porszemek, és nem lehet letörölni. Vagy nem tudom mik azok, de kis pöttyök. Nekem a telefon anyagminőségénél a műanyaggal nagyon sok kifogásom van... Szóval mostantól kicsit hanyagolni fogom a szilikon tokot, visszatérek a zoknihoz.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
komoramazsi #27862 üzenetére
Hello,
Én most leraktam 2 percig a telót direkt néztem a CPU-t és semmi ingadozás. A GPS-t nem néztem, de nekem eddig is lassan talált jelet.
-
Tomajdon
aktív tag
Valaki nem tudja hogy Badára mikor lesz elérhető az angry birds? Már kiadták Palm Pre-re is, PC-re is... Badára nyugodtan jöhetne, nem bántana meg.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Varszegig #27757 üzenetére
Azt tudom. Itthon teljesen hallható, meg rezgése is erős. De az utcán alig hallottam, meg a zsebemben a rezgést sem éreztem. Nem tudom mitől lehetett, de volt már párszor olyan, hogy nem vettem fel, mert nem éreztem meg hallottam semmit. Remélem többször nem fog ilyet csinálni.
Kapanyél: De jó
Csak ezelőtt nokiám volt, és azt mindííg minden körülmények között meghallottam. Meg haveromnak N8-a van, az is hangosan csörög, és érezhető a rezgése. De emiatt nem fogom lecserélni semmilyen másik telóra.
-
Tomajdon
aktív tag
Nektek már volt olyan hogy nem csörgött, és nem is rezgett a telefon? Normál módban volt, be volt állítva rezgés és dallam, a zsebemben volt, és nem csörgött. Négyszer hívtak tegnap, és egyszer sem csörgött, meg rezgett. De ezt már párszor eljátszotta velem...
A rezgése is szerintem nagyon gyenge, ha a zsebemben van, alig érzem. Semmi bajom sincs a telefonnal, csak ez kicsit felbosszantott, mert fontos ügyben hívtak.
-
Tomajdon
aktív tag
Samsung wave navigációs kit: itt
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Varszegig #27187 üzenetére
Elvileg elveszik, de volt már olyan aki regedittel frissített és T-s volt. Ugye elveszett a garancia. De bement a szervízbe, és nem szóltak hozzá a garihoz. Nem tudom ki volt az, de emlékszem hogy olvastam. Szóval most találd ki az igazságot. Én abban a hitben vagyok, hogyha a telefonon olyan hiba lesz, ami a gyártásból fakad, akkor nem nézik hogy te most regediteztél, és úgy lett meg a legfrissebb szoftvered.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
chizow #27145 üzenetére
Nem tudom hogy neked mióta van meg, de szerintem felesleges lecserélni. Főleg hogy semmi újítás nincs benne, csak az SLCD, meg nagyobb kijelző. Ezért szvsz teljesen felesleges eladni a wave-t olcsóbban, és venni drágán egy Wave II-t. Biztos vagyok benne, hogy a Wave II nem lesz ilyen kedvező árban, mint a Wave. Szóval arra nem nagyon éri meg lecserélni, mert u.a. a két teló.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
s4hu|SyD^ #27000 üzenetére
Nekem pont fordítva
Hasznos. Amúgy próbáld meg bedöntve. Egész sok szót felismer, és tényleg gyorsabb. Amúgy sokan írják, hogy pörög a proci stb. Nekem szerencsére nincs ilyen. Amúgy ez is érdekes. Nekem stabilan áll 1%-on. Van 2 oldal, rajtuk 3 widget. Meg a teló nem hogy belassult volna, gyorsabb lett. A görgetés, a programok megnyitása stb. Szóval örülök ennek az 1.2-nek
-
Tomajdon
aktív tag
Az mitől van hogyha bírom a mobilarenát és meg akarom nézni a hozzászólásokat, akkor azt írja hogy az oldal túl nagy, és nem tudok ránagyítani. Az előző szoftveren (JI3) nem volt ilyen gond.
De más oldalakkal is van ilyen... Most JL2 van fent. amúgy jó ez a swype
Szerk.: újból megnyitottam a böngészőt és most működik rendesen.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
Killerlaca #26945 üzenetére
Azok nekem sem indultak.
De amúgy nekem is T-s volt, még régebben mindent lementettem, és multival frissítettem. És úgy megmaradt minden, kivéve a beállítások. A progikat meg letöltöttem újból az appsból. Mivel multival frissítettem még az elején, ezért megy a regedit trükk, és nem kell félnem, hogy preconfigot kelljen csinálnom. Amúgy emiatt nagyon nem szeretem a T-t, előző telómra is fél éves csúszásokkal jöttek ki a frissítések. Mivel Nokia volt, átírtam a product code-ot, és ott is minden ment gond nélkül, igaz gari elvileg ott is elveszett. Nem értem hogy a T miért csinálja ezt. Amúgy ha valami baja van a telónak, és gariban vinnéd vissza, nézik azt hogy te most szoftvert frissítettél otthon? Nem hiszem hogy ezen akadnának ki. -
Tomajdon
aktív tag
Még egy két észrevétel: a facebook kliens kicsit gyorsabb lett, a twitter szintén. Csak most nehezebb tájékozódni, mert nincs olyan "bemélyedés", hanem csak fehérebb az a betű, ahol vagyunk. A zenelejátszónál nekem új, hogyha az albumnál elhúzom az ujjam balra, lejátsza az összes számot. Ezen kívül semmi új, kicsit változtattak a külsején, annyi hogy a 3 pont, az nem kék, hanem fekete. A fényképező is gyorsabb lett, és nekem már nem ír ki lassított felvétel után "fényképező hiba"-t. A swype tényleg sok szót felismer, csak szokni kell. A legjobb már csak az lenne, ha megnyílna a fizetős apps, és adnának egy 2000 ft-os kpuont kárpótlásul
-
Tomajdon
aktív tag
A samsung apps-ban is van egy újítás: A twitter gomb mellett megjelent egy facebook is. És az 1.2-re való Hex Slide 10,000-et, valami csoda folytán, minden gond nélkül felrakja
-
Tomajdon
aktív tag
Ez az 1.2-es böngésző elég gagyi. Nincs teljes képernyő, belóg a címsor, meg alul az eszköztárat vagy mit nem lehet elrejteni. De alapvetően a telefon gyorsabb lett kicsivel, főleg a böngésző, a swype-ot meg szokni kell, de nem rossz. A böngésző a flash-t még mindig nem játsza le, a videát próbáltam, és ott Flash jel van kint, egy 9-essel. Ez akkor a hivatalos magyar 1.2?
Szerk.: A WaveSpoofer-es játékok nem indulnak el.
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
gamek!ller #26746 üzenetére
Az jó, mert én is. Először nekem azért nem ment, mert a legelején "False" volt és nem "true". De az csak figyelmetlenség volt. 82-es vagy 102-es Kies-sel csinálod?
-
Tomajdon
aktív tag
válasz
gamek!ller #26743 üzenetére
A registry patcher-rel csináltad?
Paca2: Húú, ez jó!! Symbianon sem magyar a swpye, meg úgy tudom androidon sem.
-
Tomajdon
aktív tag
Csak nem???
Elérkezett a nagy nap, hivatalosan is lehet 1.2-t felrakni?? Most örülök, ugyanis reggel felkeltem, és gondolkoztam, hogy de jó lenne ha ma már menne magyarul az 1.2. Hát tessék!!
Nekem regedit trükkös JI3-ra nem ajánlja fel a 82-es Kies, de most megcsinálom megint a regeditet, hátha. A swype is magyar?
Szerk.: Meg se várom a választ, inkább frissítem
Jó ez a Kies Registry Patcher. Amúgy még van garanciám?
Mutlival volt JF1, T-mobile-os JF2-ről, majd regedittel JI3, és most registry patcher-rel, 1.2.
-
Tomajdon
aktív tag
Egész jó játék és ingyenes: Space Hell
Aktív témák
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest