Hirdetés

Aktív témák

  • dave_gahan

    aktív tag

    Sziasztok, valóban nincs tökéletes telefon, minden ízlések és pofonok kérdése. Lehet persze a 100%-osra törekedni, de ez kinek-kinek mit jelent?:) A gyártóknak is jobb, ha nincs egy db tökéletes példány, inkább szélesíti a palettát a legtöbb márka (bár éppenséggel az Apple ezzel ellenkező piaci stratégiával - cél az egyetlen legjobb - érte el sikereit:).

    Mindig lesz jobb és jobb, de ilyen alapon ne vegyen az ember semmilyen technikai cuccot, se tv-t, se kocsit, se telefont...
    Bár utóbbival egy kicsit én is úgy vagyok, h még nem találtam meg az "igazit":). Az elmúlt 2 évben felerősödött érintőképernyős szegmens nagyon felkeltette az érdeklődésemet, de vhogy egyik sem jött be igazán. Még mindig a 7-8 éves Nokia 6610-esemet nyüstölöm és bár még mindig semmi baja (az akksija is pöpec, csupán egy előlapcsere volt szükséges), de azért már szívesen lecserélném.
    Az eddigi jelöltek általában túl drágák voltak a megjelenéskor, viszont mire fél-1 év alatt lement volna az áruk, addigra újabb, szebb/jobb delikvens jelent meg... :) Ez egy örök körforgás. De legalább mindig elolvastam a teszteket és képbe kerültem az újabb és újabb feature-ekkel kapcsolatban.
    Emlékszem, az első kedvencem a Nokia 5800 volt...ma már ingyen sem kellene! Ahogyan a zárt rendszerű Samsung Jet sem, a HTC-k még mindig drágábbak, az olcsóbb Samsungok felejtősek, az Iphone-ból csak a 4-es tetszik, de horror áron adják, legutoljára az Omnia2-vel szemezgettem és most már elfogadható áron adják is, de a WinMo valahogy elriaszt...
    A Galaxy S csábító, bár nem olcsó és az Android-ot sem ismerem, a Wave-et megismerve viszont perpill ez tűnik sztem a legjobb alternatívának, ár/értékben mindenféleképpen.
    Nem vagyok egy nagy érintőképernyő guru, tapasztalatom is alig van, de egy biztos: a telefonálás mellett néha netezésre, filmnézésre biztosan használnám. Ezért fontos a tökéletes képernyő (S-AMOLED és a felbontás), erős hardver.
    S persze nem mindegy, mennyire kezelhető egyszerűen az oprendszer. A BADA annak tűnik, legalább is még mindenki az elején jár és az árral sodródva biztosan a rutintalanabb userek is egyre jobban képbe kerülnének.

    Sorry, a hosszúra nyúlt antré miatt. :) A lényeg: mivel a Samsung Wave eladásai jól pörögnek, eddig sikeresnek tűnik a modell, feltételezhető, hogy a Samsung Apps tartalma is folyamatosan fejlődni fog és nem marad gyerekcipőben a BADA.
    Mit gondoltok, mennyire valószínűsíthető, hogy a Wave hiányosságai a fejlesztői aktivitással párhuzamosan megoldásra kerülnek? Pl.:
    - perpill nincs gyorstárcsázás
    - nem tördel a böngésző

    Nagyon tetszik a Wave, ha most azonnal nem is, ősszel valszleg beruháznék egyre (addigra azért persze a kérdésemre is kiderülhet a válasz...)
    ...ne meg újabb készülékek kerülnek a piacra. ;) (de egyelőre a Wave a number one számomra)

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák