Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vargnatt
tag
Egyébként látta már valaki élőben, működés közben ezt a kijelzőt, vagy csak a tesztre alapozva húzza mindenki a száját? Jó, lehet, hogy nem egy tűéles kijelző, de azért annyira rossz szerintem nem lehet, és 40-ért ennyi kompromisszumot én simán bevállalnék.
Meg kell mondjam, én belezúgtam ebbe a kis gépbe, nagyon jó a kamerája, normálisan néz ki, minden van benne, amit szeretnék egy androidos mobiltól, és még viszonylag emberi az ára (még ha egy picivel így is a lélektani határom szélén táncol). De ha ez ennyire új telefon, akkor lehet várok vele még egy kicsit, aztán karácsony környékén hátha leárazzák

Akárhogy néztem az olcsóbb androidos gépeket, egyszerűen mindegyikben csapnivalóan fos kamera volt, én pedig igényt tartok egy normálisra, mert nem óhajtok külön fényképezőt venni és hurcolni néhány normálisabb képért.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest