Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Íme, a One UI 8
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
iNfAntRy
senior tag
Nem tudja valaki mi a szám címe, ami a videó alatt szól? Nagyon jó
-
Vargnatt
tag
Egyébként látta már valaki élőben, működés közben ezt a kijelzőt, vagy csak a tesztre alapozva húzza mindenki a száját? Jó, lehet, hogy nem egy tűéles kijelző, de azért annyira rossz szerintem nem lehet, és 40-ért ennyi kompromisszumot én simán bevállalnék.
Meg kell mondjam, én belezúgtam ebbe a kis gépbe, nagyon jó a kamerája, normálisan néz ki, minden van benne, amit szeretnék egy androidos mobiltól, és még viszonylag emberi az ára (még ha egy picivel így is a lélektani határom szélén táncol). De ha ez ennyire új telefon, akkor lehet várok vele még egy kicsit, aztán karácsony környékén hátha leárazzák
Akárhogy néztem az olcsóbb androidos gépeket, egyszerűen mindegyikben csapnivalóan fos kamera volt, én pedig igényt tartok egy normálisra, mert nem óhajtok külön fényképezőt venni és hurcolni néhány normálisabb képért.
-
kerelo
aktív tag
evvel a kijelzővel elégé felejtős
-
doncortio
senior tag
Hogy ne csak off legyek
Ez pont az én készülékem! Jól is néz ki, faxa képeket készít, gyors. Engem nem zavar a kijelző felbontása, nekem még a Wildfire-nél is édesmindegy volt, hogy hány pixelt látok egy négyzetcentiméteren (ugyanúgy a Mininél is). Nekem a telefon egyéb érdemei a fontosabbak és én mindig is előszeretettel fotózgattam. Kb így néz ki a százalékos megoszlása a mostani Xperia X8-am használata:
-55% internet wifiről
-25% kamerahasználat (ha képeket nem is annyira, de videókat jól készít!)
-15% játék
-5% beszélgetés
Minden nap lövök egy-két képet (minimum). Ha látok egy érdekes alakzatú felhőt, lekapom. Ha látok egy szép virágot, sziklakertet, lefotózom. Ha szembe jön egy szép autó az is lencsevégre kerül. Ha van egy vicces jelenet akkor azt felveszem. Én tehát kihasználnám az ötmegapixeles cumót. Netezni meg tudok QVGA-n is, nem izgat, hogy pixeles minden, a Dolphin Mini úgyis képernyőre igazítja a szöveget
nuke7: azért ment át személyeskedésbe mert megsértett, nem tetszett a stílusa és még neki állt feljebb.
"(#101) =Mentor=: majd a nokia" - az EDOF majd megváltja a világot -
nuke7
veterán
válasz
doncortio #102 üzenetére
ennyire azért nem fajult itt el szerintem a dolog, személyeskedésre csak nincs szükség.
amikor vélemények nem egyeznek, - nézet eltéresek - akkor a legjobba mit tehetsz, hogy tiszteletben tartod a másik véleményét, még akkor is, ha az épp hülyeség és/vagy nem egyezik a tieddel. néha nehéz, de máskülönben nem is érdemes fórumozni. szvsz.(#101) =Mentor=: majd a nokia
-
doncortio
senior tag
Ritka ilyen bunkót látni mint te
"a Te mindent jobban tudok dologhoz"... Ez még szép magyaros is volt.
"#97: És ez nem az okostelefonok topikja, hanem a Samsung Galaxy Fit-é ami pedig ANDROIDOS, tudod az a zöld robot by Google.
Akkor örülj neki!"Minek örüljek?
És nem mellesleg sikerült jól lejáratnod magad... oktatni pedig addig foglak (linkelgetni fogom ezt az "anyagot") amíg le nem szoksz a duplázgatásokról és triplázásokról.
De veled mára végeztem, nem fogom miattad szétoffolni a topikot és még arra se vagy érdemes, hogy a billentyűzetet koptassam miattad és a te oltogatásodon növeljem a rangom
-
=Mentor=
őstag
Miért nem lehet legalább ilyen minőségű kamerát rakni minden közép/felső kategóriás mobilba?!...
-
kariad
senior tag
válasz
doncortio #99 üzenetére
Most nem a fényképezőgépek és Mobilban lévők összehasonlításáról írtam!
De túl fáradt vagyok ehhez a Te mindent jobban tudok dologhoz!#97: És ez nem az okostelefonok topikja, hanem a Samsung Galaxy Fit-é ami pedig ANDROIDOS, tudod az a zöld robot by Google.
Akkor örülj neki!
További szép estét!
Ja oktatást nem kérek!Áruld másnak pénzért -
doncortio
senior tag
Este egyetlen mobilt sem láttam ami jó képeket készít, vaku ide vagy oda.
apropó: szokj már le a duplázásokból öt percen belül, nem véletlen találták ki a szerkeszt gombot...
Tartok neked egy kis bemutatót hogyan kell használni:
#93: 40k-ért mondom mik vannak Androidos mezőnyben: Galaxy Gio, Optimus One, ZTE Blade, etc... Egyik se készít jobb képeket.
#97: És ez nem az okostelefonok topikja, hanem a Samsung Galaxy Fit-é ami pedig ANDROIDOS, tudod az a zöld robot by Google.
#98: Ebben igazat adok neked, a régi KF750 Secretem igen hevi képeket produkált (nem este...)kaller1: benézte
-
baltazar325
csendes tag
Ne csak a készülék egyetlen nagy hibájára fókuszálj, hanem lesd meg a tesztképeket is. Persze mindenkinek mások az igényei, de van aki inkább fotózgat a telóval. Természetesen azok húzzák most az orrukat akik sokat neteznek. Őket is meg lehet érteni. De egy "tetszettbe" az is benne van, hogy nem minden tökéletes.
-
nuke7
veterán
válasz
anubys1984 #2 üzenetére
+1
ez már a wildfire-nél sem volt egy jó döntés, pedig ott ha jól emlékszem fizikailag kisebb volt a kijelző, de az is kegyetlen pixeles volt, akkor ez?!
és ráadásul 40k-ért még tetszett is..? fura ízlésük van a srácoknak itt... -
Rusi
senior tag
Hm, ez esetben furcsa, hogy miért csak most bukkant fel nálunk. Mindenesetre azzal nyilván nem tudunk mit kezdeni, ha egy készülék csak külföldön kapható, mivel onnan nem tudunk beszerezni telefonokat. Egyébként nyilván ránk is igaz, hogy nem tesztelünk minden piacra kerülő készüléket, hiszen akkor napi legalább két teszt is kimehetne a hét minden napján (feltéve, hogy minden megjelenő készüléket meg is tudnánk szerezni, ami már eleve nem is lehetséges, fél-egy év múlva meg már nyilván nem fogunk írni róla). Azonban úgy gondolom, hogy mint Samsung és mint Galaxy készülék, azért figyelmet érdemel, mi is épp ezért írtunk róla, így legalább a magyar olvasók részletes képet kaphattak róla.
-
tjb007
nagyúr
Az Ace és a Mini februárban, a Gio és a Fit márciusban jelentek meg.
"külföldi nagy oldalak se hoztak még le róla tesztet"
Nem is fognak. Van egy csomó telefon ami már hónapok (ne adj' isten évek) óta kapható/megvásárolható még sincs róla teszt és
valószínűlegmár nem is lesz. -
Rusi
senior tag
Nem értem, a cikkben egyértelmű utalás van rá, hogy miért most teszteltük ezt a modellt, de leírom mégegyszer:
A Mini, Fit, Gio és Ace együtt mutatkoztak be, ebből az Ace és a Mini jelent meg a leghamarabb (az Ace-t már a bejelentés után alig 1 hónappal teszteltük, nem sokkal később a Minit is), majd kicsit később következett a Gio. Direkt figyeltem, hogy a Fit mikor jelenik meg és bizony nyoma se volt a boltokban. Ha körbenézel a neten, a külföldi nagy oldalak se hoztak még le róla tesztet, 1-2 helyen láttam amolyan előzetes félét. Most felbukkant végre a boltokban, rögtön le is csaptunk rá és íme, így lett a teszt. Alapjában is arra törekszünk mindig, hogy a lehető leghamarabb írjunk a készülékekről, azt hiszem, a Fit esetében ez abszolút sikerült is.A másik meg az plecsnis dolog. A Tetszett plecsnit megérdemli a készülék, mert gyakorlatilag egyedül a kijelző gyengíti az összképet, minden másban simán hozza a kategória elvárásait, a kamerában pedig még felül is múlja (ez némileg ellensúlyozza a kijelzőt). Nyilván ajánlottat nem kaphatott, mert ahhoz minimum HVGA kijelző és mondjuk egy 800-as proci is kellene, csak épp az már az Ace szintje. Nem csak olyan telefonra adunk Tetszett minősítést, amiben hatmagos proci, meg 100 giga tárhely és 16 megapixeles kamera van. Aki erre vágyik, annak szerintem totál lényegtelen ez a készülék, ebből adódóan a minősítése is. Alapvetően nekem is "kevés" lenne ez a Fit, mint saját telefon, ettől függetlenül teljesen jó volt használni és nekem a saját kategóriájában kell elhelyezni, nem pedig mint saját mobilként.
-
mrlujoak
veterán
Fini felbontás erre a méretre... Biztos élvezet lehet rajta netezni...
A forma meg. Hogy is mondjam... Egy BlackBerry Torch és egy HTC Touch házasságából kb ilyen utód születne...
-
David75
őstag
Elég vicces lett ez a topic.
40k-ért ez a kijelző szerintem bőven a trollkodás kategóriába tartozik a samsung részéről...
Az meg hogy valakik erre tetszett plecsnit követelnek az agyrém. Az hogy mikor lett tesztelve az szerintem nem a szerkesztőktől függ másrészt meg mindig az éppen aktuális felhozatalhoz képest jár plecsni vagy írják ki hogy 2006-non plus ultra,2007- űber király, 2008-különösen ajánlott, 2009-ajánlott, 2010-tetszett, 2011- egy kalap szar?
-
chabeee
aktív tag
válasz
baltazar325 #81 üzenetére
#81 baltazar325
igen, én is tapasztaltam ezt a régi desire-ön. A samsungom jobb képet csinál, igaz hiányzik nagyon a vaku.#75 kariad
a 3,2mp és az 5 mp között van min. 500 pixel különbség, amit észre lehetne azért venni. -
baltazar325
csendes tag
Én is látom benne a hasonlóságot, de a formaterv inkább Samu, mint HTC. (kb. 70% Samu és 30 % HTC) Ha még külsőre hajaz is egy kicsit a HTC modelljeire, a kamera képei árulkodnak, hogy ez nem az. Nem fikázásképpen mondom, de a HTC sajnos a magas árai ellenére sem képes jó kamerát belepakolni a telefonjaiba. (pedig igazán megtehetné a 130000 Ft-ból) Szeretem a HTC-t, de ezen a téren még fejlődhetnének.
-
baltazar325
csendes tag
Egyet bánok, hogy nem láthatom élőben ezt a gyengének minősített megjelenítőt. Mert bár a számok alapján az emberben kialakul egy kép, de élőben mégis csak más lehet. Nekem még nem volt ilyen kis felbontású telóm, csak a szokványos 2 colos ablakkal, ezért nem nagyon tudom, hogy mondjuk mennyire zavarna ez a felbontás egy számomra szokványosnak nevezhető nHD (360*640) felbontás után (Nokia 5800-át használok). Mert gondolkodok egy ilyen telóban. A kamera miatt nekem ez best buy lenne, csak hát a kijelző. Szerintetek rosszabb Corbynál?
-
Adamis
őstag
Felhívnám a kedves cikkíró figyelmét arra, hogy a zenei képnél látom, hogy ISOS-t hallgat. No ott az előadót az id3-ban tessék átírni Ertegun-ról Ertenu-ra!
-
Rusi
senior tag
Azt hiszem, lenne néhány ötletünk nekünk is, és az olvasóknak is újabb plecsnikre, de jobb, ha maradunk a mostani háromnál. Épp azért is tettem rá végül a plecsnit, mert átgondolva a kijelzőn kívül semmi mással nem volt gond, friss Android, gyors rendszer, kategóriájában kiváló kamera, korrekt szolgáltatások, így megérdemli.
-
chabeee
aktív tag
ennek olyan htc-s beütése van nem?
-
gabe8719
senior tag
Szerintem csináljatok egy "megteszi", vagy egy "kár érte" feliratú plecsnit is,és máris megszűnik az a ritka probléma,mikor valamit adni kellene az egyik készülék tesztjéhez,mert mindenben korrekt a cucc, de valamit annyira elszúrtak,hogy amiatt mégsem "tetszik" a végeredmény..
-
Rusi
senior tag
A plecsnit nemrég tettem rá, a szöveget elfelejtettem átírni, de most ezt is megtettem és így már nincs anomália.
-
zsoltyyy
senior tag
"Ha a kijelző nem lenne ilyen gyenge, akkor simán rátenném a Tetszett plecsnit, így viszont ezt nem tehetem meg."
2cm-rel alatta meg ott van.Egyébként szerintem 40k kártyafüggetlenül nem rossz érte. A kijelző tényleg sz@r, na de ez van. Másban ennyiért meg más a sz@r.
-
kariad
senior tag
No és miben tér el a Galaxy Mini-től??? Mert ez még drágább is!
-
Rusi
senior tag
Nos, többen is hangot adtak annak, hogy egy Tetszik plecsnit azért megérdemelt volna a készülék. Magam is átgondoltam a dolgot és végül úgy döntöttem, hogy mivel a kijelzőt leszámítva mindenben korrektül teljesített, kamerában pedig még átlag felett is van, így valóban megadom rá a plecsnit. Nyilván ajánlottat nem kaphat, nagyobbrészt a kijelző, kisebbrészt az ára miatt (vagy lenne olcsóbb ezzel a kijelzővel vagy maradhat az ára, de HVGA kijelzővel).
-
baltazar325
csendes tag
Szar kijelző ide vagy oda, ez a kamera nagyon
odabjó. Szerintem ezek a képbeégések se vészesek. A lényeg, hogy ebbe is sikerült egy jó érzékelőt rakni. Végre nem a pixel számmal szórakoznak, hanem lényegi dolgokon változtatnak. Az S5230 is tuti képeket lő, főleg ahhoz képest, hogy milyen az ára és, hogy nincs rajta led, de talán ott már talán egy kicsit kevés a 3,2 Mpx. Akik meg este szeretnének fotózni azok maradjanak a Leica M9-esnél...(Annál a gépnél még korom sötétben sincs képzaj... Az elmúlt napokban néztem a tesztképeit... Az a cucc egy vadállat.
)
-
Probber
őstag
Ilyen felbontással még szép, hogy boldogul a processzor és hasít a rendszer, a külső pedig számomra már nagyon unalmas.
-
gabe8719
senior tag
válasz
elfelejtette #51 üzenetére
Igen,csakhogy a minim wifis nettel 2G-n használva majdnem 3 napot megy, még sosem sikerült 1 nap alatt lemerítenem,pedig nem kímélem.. A kijelző pedig nem ugyanaz,csak a felbontása azonos. Eléggé nem mindegy,hogy mekkora kijelzőn van ugyanannyi pixel,a mini kijelzője kisebb,ugyhogy még súrolja a vállalható szintet,összességében a szolgáltatós árakat is figyelembe véve Bog nagyon is jól tette,hogy ajánlottat adott rá akkor. Magam is finnyás vagyok,de szvsz belépő androidnak még mindig jobb vétel mint ez,főleg h már minire is van Ginger.
-
Napfénysüti
nagyúr
Nagy kár a gyenge kijelzőért. A tegnapi Huawei ezt össze vissza veri.
-
lmisi
senior tag
Most mi van? A Moto és Samu egyre gyengébb telefonokat ad ki egyre magasabb áron közép-alsó kategóriában????
Úgy hogy közben csökkentek az alkatrészárak. Kicsit mintha hülyének néznék az embert. Azzal hogy "átcímkéznek/redesigned" egy telefont attól az még az marad ami, egy része az embereknek megeszi, de erre üzletet alapozni. -
dhstyle
tag
a kamerája tényleg nagyon szép képeket lő telefonhoz képest
én csak azt nem értem , hogyha tud a samsung ilyen jó kamerákat csinálni mértnem teszi bele az összes készülékébe? főleg a drágábbakba.. siralmas , hogy ez pl jobb képeket lő mint a felsőkategóriája..:\
-
válasz
elfelejtette #53 üzenetére
Ebből a szempontból érdekesebb kérdés, hogy miért csak most került elő ez a telefon; mégse értek egyet veled, ha tegnapelőtt készült a teszt, miért kéne a fél évvel ezelőtti helyzetet leírni?
-
válasz
elfelejtette #51 üzenetére
Azt azért talán észrevetted, hogy közben eltelt fél év
BTW szerintem a Mini is fostornádó kategória. -
elfelejtette
veterán
Érdekesen vannak itt osztogatva a plecsnik, mikor az ugyanennyibe kerülő, ugyanilyen kijelzővel, viszont jóval gyengébb kamerával szerelt Galaxy Mini megkapta az "Ajánlott" címet, ez meg semmit...
-
rep3at
őstag
Volt Galaxy3 nálam pár napig, már ott is zavart az alacsony felbontás, ez sem kellene. Régen amúgy volt MDA III a birtokomban (3,5", QVGA), akkor még nem zavart ez a felbontás, akkor még ez volt az elfogadott.
-
Hát ezt teliberöhögtem.
Legutóbb 2005-ben volt QVGA kijelzős telóm.
A Samsung megdöntötte a Nokia rekordját, bő 5 évvel le van maradva.
-
DEJVID
őstag
Csak nekem baromi unalmas a kétszázadik galakszi nevű telefon? A kinézetükben kis túlzással pedig annyi különbsg van, hogy van a kis dizájn meg a nagy dizájn.
-
.bableWes
őstag
értékelhetö képminöség. mi történt az androiddal hirtelen?
-
bradam
aktív tag
Szerintem semmi baj a felbontással, inkább legyen a felbontás kisebb,de legalább kevésbé akadozik. Kezdő felhasználó úgysem látja a különbséget, ha nem tesznek mellé egy jobbat.
40-es kezdő ár meg annyira nem rossz szvsz. -
JanFe
aktív tag
A kijelzo kritikan aluli, maskepp jo lenne
-
kaller1
veterán
válasz
callmeakos #36 üzenetére
Gondolom azért sem lesz a szolgáltatóknál, mert ha ennyi a független ára, akkor a minit le kellene tolniuk (bőven) 30k alá, ami persze nekik nem jó....
-
kaller1
veterán
válasz
callmeakos #33 üzenetére
Már 37k-tól elérhető, szerintem ez kedvező árnak tekinthető. Inkább ez, mint ugyan ennyiért kártyásan egy Mini.
-
cefre00
tag
Szerintem rendben van a cucc. használtam már Minit, és azzal is minden rendben van, tehát nagyjából tudom mire képes ez a vas. Abszolút megéri az árát, ráadásul minőséget kap érte a nép!
-
callmeakos
veterán
Hadd idézzem Rusit:
"nincs nagyobb baj a kezdőárával, ráadásul jelen tudomásom szerint ez a típus nem lesz hivatalosan itthon (mivel a Minit és az Ace-t tolják ezerrel),"ergo szolgáltatók nem fogják bevenni a kínlatba azaz drasztikusan nem fog esni az ára. persze ez nem azt jelenti, hogy nem jó vétel mert az a 40k az nem sok 2.3-as droidos samuért. Persze a "beszt báj" kategória sem. Arra ott van az Ideos X5. Ott a kijelző a jó és a kamera a gagyi. Itt pont fordítva
-
JR.CSé
senior tag
válasz
callmeakos #31 üzenetére
Szerintem egy kicsit esik az ára és jó alternatíva válik belőle.Így azért mégsem akkora nagy ordas hiba a samu tól.Majd az eladások igazolják őket.Mert ennyiért valjuk be ujonnan nem sok értelmes droid van.
-
callmeakos
veterán
Ordas nagy hiba a Samutól. Ritka az ilyen manapság.....
-
itt tényleg az van, hogy ne legyen házon belüli konkurencia... bár nem nem mindenikek kell tűéles kijelző sem, tuti hogy ennek is meg lesz a tábora. A corbyért egy lyukas vasat nem adtam volna, még is mindenki azzal rohangált....
-
gabe8719
senior tag
válasz
anubys1984 #2 üzenetére
Hát de nem ám.. Bakot lőttek rendesen, a minimnek is napi szinten szidom a felbontását,de 3,14"-on még mindig jobb ennyi pixel,mint 3,3"-on,plusz engem valamelyest kárpótol az üzemidő,azért vettem meg,de ahogy látom,ennél még ott is kilóg a lóláb..Nem értem..Ennyire vaknak nézik a célközönséget?
-
amanoba
őstag
az az igazán gáz, hogy ekkora kijelzőfelbontás mellett is halál gyenge az akksi, az ember azt remélné, hogy jobb lesz picit az átlagtól, erre épp, hogy azt a szintet hozza.
az pedig hogy nem adnak headsetet hozzá, a világ legnagyobb pofátlansága, mert oké hogy zenehallgatáshoz betolunk saját fülest, de azzal hívást nem tudunk fogadni/indítani, ha nem mikrofonos.
headset =/= füles, szóval ne legyen kiemelve, hogy jobb ha nem adnak, bármennyire ratyi.
-
JR.CSé
senior tag
válasz
imisomogyi #23 üzenetére
Valamilyen szinten igazad van.De tény ami tény h kiemelkedik az átlagból mégpedig a kamerája miatt.Ha másért nem legalább ezért megérdemelné.
-
doncortio
senior tag
válasz
imisomogyi #23 üzenetére
Épp ezért jár neki plecsni, mert kiemelkedik az átlag androidos olcsó csodák közül
-
Permet Elek
senior tag
Köszönöm ezt a mondatot: Ám eközben a Fit valahogy eltűnt a kavalkádban, jöttek az újabb Galaxy-k és még a hazai GSM boltokban sem volt nyoma ennek a telefonnak.
Jó kis teszt lett. A kemera megérdemli nállam is a jó pontot. A kijelzőért meg egy minuszt.
-
imisomogyi
aktív tag
Nem tudom miért kellene erre gépre tetszett plecsni....
Ez egy tök átlagos, vagy még talán az alatt lévő teló. Egyedül a kamerája fogott meg. Arra azt mondom le a kalappal. De egyébként csak egy az androidos olcsó csodákból.... -
doncortio
senior tag
Nekem is volt galaxy Minim, nagyon bejött nekem egyedül a kameráját nem tudtam hova tenni, gondoltam ennyi kompromisszum belefér... Erre itt a fit, igen jó kamerája van, de az árazással gondok vannak: drágább mint a Gio pedig annak nagyobb a felbontása, bikább a hardvere, stb. Három-négy mátyáskirállyal olcsóbban viszont jó kis belépő szintű cuccos lehetne...
-
Rusi
senior tag
Módosítottam a pontot, mert alapvetően a kijelzőt leszámítva nincs nagyobb baj a kezdőárával, ráadásul jelen tudomásom szerint ez a típus nem lesz hivatalosan itthon (mivel a Minit és az Ace-t tolják ezerrel), így meg nehezebb helyzetben van. Tényleg megadnám rá a Tetszett plecsnit, de a kijelző abszolút méltatlan hozzá. A Miniben még elmegyeget, de itt van nálam a WayteQ Libra, ami csak néhány ezressel drágább és WVGA vagy akár ott a most tesztelt Ideos X5, ami kb. 50 ezer környékén lesz és WVGA. Viszont kamerában tényleg simán átlag fölötti a cucc, már az 5 megapixel AF miatt is, de szerencsére a minősége sem gáz.
-
kaller1
veterán
válasz
osztraksajt #18 üzenetére
Szándékos butítást látok a háttérben, a házon belüli konkurencia elkerülése miatt. Nézd meg az Ace kamera képességeit (főleg videó), és egyértelmű lesz a dolog.
-
osztraksajt
őstag
Még a legalsó kategóriában is nehezen indokolható ez a felbontás, de ám legyen.
De azért mikor ilyen árkategoriában kevesbé márkás telefonok indulnak 2 nagyságrenddel nagyobb kijelzővel, akkor maximum egy kategória lenne szerintem ami elfogadható, jelen esetben egy 320x480 vállalható lett volna. Nem hiszem hogy az a párszáz forint anyagköltség miatt halálra kellett volna ítélni a telefont.
-
rizso
addikt
Tényleg nem lenne rossz ez a kis kütyü, kezdő androidosoknak bőven elég. Viszont a kijelző felbontása tényleg fura, főleg ha visszaemlékszek, hogy a a 3,2"-es i900 omnia wqvga, és ma elég pixelesnek látom, ugyanakkor meg ott a wave a maga 3,3"-es méretével és wvga felbontásával, ami egy másik véglet (a pozitív véglet). A kettő közé kellett volna belőni ennek a felbontását, és tökéletesen megfelelő lett volna. A kameráért szerintem is jár egy piros, tipikus samsungos képeket lehet vele lőni - és ez is pozitív...
-
kaller1
veterán
Az értékelési táblázatban az ár/érték nem nagyon van arányban a többi érték összességével.
-
kaller1
veterán
Egy tetszett plecsnit azért nyomtam volna rá, ha a kijelző hvga lenne, az ajánlottat is megérdemelné.
-
hemaka
nagyúr
Még maradt raktáron ebből a hulladék kijelzőből? Mert el nem hiszem, hogy ezt csak ebbe a telefonba gyártják...
-
tjb007
nagyúr
Látom nem működött megfelelően a Samsung telefongenerátor programja.
2,8" -on még elmegy a QVGA de 3,3" -on ? Minimum (és maximum is) egy HVGA felbontású panelnek kellett volna belekerülnie.
A kameráról meg csak jót tudok mondani, gondolom ugyanaz a modul került ebbe is mint az Ace -be. -
Rav3n02
senior tag
Mint mondottam vala a beharangozóban is...5800 szindróma
A telefon szerintem csúnyácska, a Corbyra hajaz. A kijelző teljesen érthetetlen Galaxy 3 reloaded...viszont a kamera dícséretes...Ha még árban kicsit lejjebb mentek volna lenne esélye a piacon...így nem vagyok benne biztos
-
zaskar
senior tag
Kár a kijelző alacsony felbontásáért, viszont a kamerája szerintem magasan ver sok drágább típust is, ilyen szép képeket mostanában egyik tesztben sem láttam.
-
l8st
csendes tag
Galaxy Mini tulajként azt mondom egyáltalán nem zavaró a kijelző felbontása, pedig volt a kezemben Desire, Galaxy S, Blade (összehasonlíthatatlanok tudom).... én azt mondom legyen gyorsabb a telefon működése alacsonyabb felbontással, ezzel a hardverrel. A miniben nincs autofókusz, és a kamera felbontása is csak 3,15 Mp. Úgyhogy szerintem egy tetszett plecsnit megérdemelt volna, de ez persze szubjektív. Ha vártam volna 2 hónapot, most inkább ezt venném meg.
-
Nxn908xxx
őstag
Nagyobb kijelzőfelbontással egész jó kis készülék lehetne.
-
JR.CSé
senior tag
Elég felmeás az összhatás.Ez a kritkán alul kijelző...De legalább értelmes kamerája van.ennyi a javára írható.
-
Lehet, hogy élőben más, de videón nézve nem olyan szörnyű a felbontás. Vagy csak jó a háttérkép...
-
prolad
addikt
"Tudomásom szerint ez a legnagyobb képátlójú QVGA panel, amit mobilba szereltek, leszámítva talán néhány kínai noname borzalmat."
Amennyire én tudom van ennél rosszabb is pl. htc panda (3,5col qvga) bár az nem is mai darab.
Amúgy nem rossz telefon normális kijelzővel meg egy villanóval sikertermék lehetne. -
anubys1984
aktív tag
Ezt a felbontást én sem nagyon tudom hova tenni. A GPs-en egy ideig néztem filmeket ilyen felbontással, de sokszor olvashatatlan volt a felirat. 320x480 alá már nem nagyon illene menni ekkora kijelzőnél.
-
GALARDO
addikt
Jól látom hogy ennek nem olyan pixeles a kijelzője mint a mininek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egy újabb taggal bővült a már egyébként is népes Galaxy mobilok sora. A Fit teljesen jó kis telefon lehetne, de egy súlyos hibát vétettek benne.
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 4
- WOT - Roham
- One mobilszolgáltatások
- Ismét elérhető a One UI 7 a Galaxy S24-re
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen,94% Akkumulátor, IV52
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Fehér Inno3D Twin Edge RTX 5070 12GB GDDR7 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest