Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pahynor

csendes tag

Sziasztok!

Samsung Galaxy Core LTE telefonom volt, de sajnos a képernyője hibás lett, azt mondták, hogy kb. 20 e Ft lenne a javítási költsége. Ennyiért meg úgy gondolom, hogy hűségidő hosszabbítással vehetek is új, garanciás telefont. Kinéztem a Lumia 640-et, de sajnos kicsit drágább az még így is, illetve most pár hónapig nem is nagyon engedhetek meg magamnak még ennyi költést sem. Szutyok okostelefont meg nem is akarok venni.

Átmenetileg a régi Nokia 6303-mamat használom, de már eléggé haldoklik szegény. Arra viszont rájöttem a használata alatt, hogy valójában nincs is szükségem annyira az okostelefonra, csupán a minimálisnál kicsit többet használom telón az internetet, emailezni emailezek (szinte csak szöveg), meg vészhelyzet esetén esetleg egy használhatóbb Magyarország térképre van szükségem, de erre csak ritkán, évente párszor. Ezen felül tényleg csak telefonálásra használom az aktuális telefonomat. Szerintetek erre megfelelő lenne az S5610-es is?

Megérné 500 megabyte internettel, 2 év hűség hosszabbítással (a számla díjcsomagommal maximálisan elégedett vagyok, nem váltanék előreláthatólag) 990 Ft-ért?

Legalább átmenetileg, amíg jóáron tudnék a családban újra hosszabbítással egy okostelefont venni (a Galaxy Core-t tavaly nyáron 5e HUF-ért sikerült megcsípnem... tehát kb ehhez viszonyítsátok a jóárt :) )?

Új hozzászólás Aktív témák