- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cs.zs.
veterán
2011 ?
nem 12 ?jó , a céges ár az mindig más
én egyszerű földi halandóként bementem egy vidéki kisváros Telenor üzletébe , és megvásároltam .
Előkerestem :
2012 nov 24-én történt ,
12.990. Ft-ot fizettem , és az is ott szerepel az összesen 5 oldalnyi papírok között a 2. oldalon , hogy "készülék ártámogatás 10.901. Ft" , meg hogy "készülék kedvezményes ára: 12.089. Ft"Mindez feltöltős konstrukcióban , mindenféle trükkök és előfizetés nélkül , 24 hónap garival . Regisztráltam a készüléket a Samsung honlapján , így a plusz 2 hónappal megtoldott garancia 2015.01.23-án ér véget .
Címszavakban ennyi -
-
meroly
veterán
Nah hát ezért nem veszek érintős telefont
Még egy, a mikrofon szerinted jobb a samuban? A túloldalon jól hallanak? Nekem a 3720-ban az elején egy tűvel át kellett böknöm a fóliát a mikrofon bemeneti lyukon, mert alig hallottak, azóta tökéletescs.zs.: nincs IP szabványa, nem is gondoltam áztatásra, bár a teljes ázást a 3720 se bírná, meríteni még én sem merítettem.
-
meroly
veterán
Zseblámpa nálam is alap, mióta a 3720-ban van azóta nem tudnék nélküle élni. Céges C5-ben az első dolgom volt letölteni zseblámpát, aztán a második dolgom volt hogy visszaadtam és elkértem inkább egy C2-est asszonynak
Jó ez a samu tényleg, egyre jobban tetszik, és nem utolsó sorban még szép is.Egyébként strapát kinél hogy bírja? Esett/ázott már? Annyira szeretem a 3720-ban hogy akár fürdőben is hagyhatom, vagy esőben is lehet vele telefonálni, eshet, zuhanhat, sosincs semmi baja. Lehet nem is cserélem, mert ahogy a lámpa, úgy a strapabírósága is már hozzámnőtt.
-
cs.zs.
veterán
Érdekes , nekünk is van mellette WT19i
Az viszont meglep , hogy még nem vetted észre : ugyanolyan körülmények között az S5610 szebb képeket készít , fényképezni jobb vele. Valószínűleg a lencse jobb , de ezt nem tudom , a lámpája legalább 2-szer olyan erős mint a WT19i-é . A SE makro képességei úgy 10-11 cm-en érnek véget , a Samsung kb 6 cm-ig le tud menni . A videós képességeknél persze óriási a különbség A WT19i javára . Ha rajtam múlott volna a döntés , biztos hogy nem a 320x240@30fps mellett döntök . Pontosan ugyanennyi adatot kellene a procinak feldolgoznia 320x480@15fps mellett , és akkor 2-szer ekkora videó képződne . Érdekes az is , hogy az S5610-nél videózás közben nincs autófókusz (ez sajnálatos), míg a WT19i folyamatosan fókuszál. A WT19i esetében egyedül a zoom-ot baltázták el . Ha videó közben zoomolsz , lesz egy jó nagy homály - élvezhető felvétel helyett . Nem is értem , miért van benne ez a lehetőség. -
Gaga_30
tag
Szubjektiv dolog ki mit ért hiba alatt, engem ezek idegesítettek:
-rádió hallgatás közben nem tudok adót váltani csak ha listázom az összes állomást, ahol csak a frekvencia van kiirva (holott kellene csatornát váltania)
-menüben keresgéltem pl a bluetooth beállításokat kapcsolatokban stb. Alkalmazásokban találtam meg pár nap múlva.
-Érzésre nem olyan minőségi mint a Nokia 6300 volt.
-A kijelzője egy hulladék a 6300-hoz képest, pedig a Samu azt hirdeti magáról hogy ők aztán benne vannak az LCD bizniszben.
-memóriakártyámmal vacakolt mire rájöttem muszály leformázni a telefonnal az első használat előtt.
-Nem szabható személyre a menüje olyan mértékben sem , mint pl az S40-es nokiáknak. Sok helyen gagyi kínai (koreai) grafikai megoldások a menüben.De amiben jobb:
-üzemidő
-mobilnet, mondjuk pont nem használom.
-kamerája, pont ezt sem használom
-zseblámpa az jó
-hangminőséggel sem volt eddig gondom
-van rá garancia és 5000 volt a Telenornál. Többet tuti nem adtam volna érte.(De nem tudnék alternatívát sem mondani helyette)
-röhögtem az álhívás funkción
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Videó stream letöltése
- Vezetékes FEJhallgatók
- Battlefield 6
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Autós topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest