- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
Mialatt használtam, annyira a szívemhez nőtt, hogy magamnak is vennék, csak SMS-t nem tudtam írni vele, azt nagyon nehezen bírok ezekkel a hagyományos billentyűzetű telefonokkal. Emiatt is lett egy Asha 302 qwertz-billentyűvel.
Habár még visszakerülhet, ha apukám hozzám vágja. -
Dhampir
félisten
válasz
Gabesz1019 #1918 üzenetére
Nyomkodásra kicsit nyekereg a billentyűzete, de bírja a használatot.
A kijelző minőségét tekintve azért jobbat is láttam már. Nekem mindezek ellenére tetszik és ami a legfontosabb, a papám is megszokta már.
-
Dhampir
félisten
válasz
Gabesz1019 #1916 üzenetére
Apukámnak vettem és egy darabig magam használtam. Tapasztalatom szerint hangosan szól és tiszta a hangja. Kihangosítva is szépen, tisztán szól.
-
Dhampir
félisten
válasz
DarknessHope #1841 üzenetére
A hangerőgombokkal lehet levenni, ha nem tévedek.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
Sziasztok! A kamera Beállításban a Zárhangot nem lehet bekapcsolni, szürkén jelenik meg a menüben, a Tárhely szintén. Az Alapbeállítások visszaállítása sem hozott eredményt. Valaki találkozott már ilyen problémával?
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #1783 üzenetére
Nekem nagyon jó véleményem van az egyik bevásárlóközpontban található (ha azóta meg nem szűnt) Samsung szervizről, bár szerencsére csak kétszer fordultam meg benne a régi szép időkben. Viszont az itteni fórumokon olvastam rémtörténeteket is, ezért nem akartam elfogult lenni.
Adnak cserekészüléket a Samsungnál? Ez számomra új, pozitív csengésű dolog.
-
Dhampir
félisten
Oké, bár nem a "pultoslány" fogja bevizsgálni.
Amúgy én már találkoztam ott olyan hölggyel, aki értett a telefonokhoz. Azért, ha netán elhajtanának a Samsungnál, nyugodtan keresd fel a céget.
Majd ha sikerült elintézned a szervizeltetést és ráérsz, akkor meséld el, hogy mit intéztél, milyen tapasztalatokra tettél szert.
(#1781) Blackmirror
Viszont ha több napig kellene nélkülöznie, akkor kapna a papája cseretelefont. Talán. Esetleg kicserélnék a készülékét. Sok minden megtörténhet. A Telenor nem az ördög.
-
Dhampir
félisten
válasz
gyuri2008 #1765 üzenetére
Samsug Kies progival.
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #1761 üzenetére
Ez kicsit hasonlít ahhoz, mint amikor hullákat boncolnak az anatómusok. Abból lehet a legtöbbet tanulni a szervezetről. Ebben az esetben pedig a mobilokról. .D
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #1756 üzenetére
Mik azok a "barmolótanyák"?
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #1736 üzenetére
Nekem a szappantartó formájú mobilok nem tetszenek. A szögletesek annál inkább. A jolla formája gyönyörű.
-
Dhampir
félisten
Nálam még hibátlan a fólia. A mobilt mellény- és mostanában belső zsebben viseltem. Nyáron üzemeltem be, mert nálam ragadt a kis telefon. Pár hete varrattam neki egy kis puha műbőr anyagból készült zsáktokot.
A kijelzőn kívül tetszik a telefon, de jó lett volna, ha értesítő LED is került volna bele. Egyébként a qwerty-billentyűzetes és wifi-antennás mobilokat szeretem, ezzel a klasszikus billentyűzettel rengeteget szenvedek, amikor SMS-t írok.
Az S5610 kiváló hangminőségét és pehelysúlyát nagyra értékelem.
(#1681) meroly
Az 515-nek lesz qwertys változata is?
-
Dhampir
félisten
válasz
DarknessHope #1575 üzenetére
Én nem használom, de nekem nem tűnik nagyon jónak. A baj az, hogy számora a PureView kamerája az etalon.
-
Dhampir
félisten
válasz
DarknessHope #1572 üzenetére
A kedvedért visszaolvastam a topikot, tessék:
-
-
Dhampir
félisten
válasz
Wolfskin #1469 üzenetére
Szia, az oldalon található keresőbe beírtam, hogy "névjegyzék" és visszaolvastam pár hozzászólást erről a témáról.
tonyrulez megoldása
tonyrulez programjaÉrdemes többet visszaolvasni róla.
-
Dhampir
félisten
válasz
zsof Nokia #1453 üzenetére
Gyönyörűen működik (Telenoros). Viszont napsütésben nem sokat látsz a kijelzőből. Egy eseményjelző LED is jól jönne.
Amúgy jó érzés 8 naponta feltölteni az akkumulátort.
-
Dhampir
félisten
válasz
zsof Nokia #1451 üzenetére
Jól gondold meg!
-
Dhampir
félisten
Egy dolgot hiányolok; egy aprócska, színes eseményjelző LED-lámpácskát.
-
Dhampir
félisten
Nem jobb, de jó.
Nagyon jó a hívások minősége, erre különösen érzékeny vagyok.
Vélhetően sokféle okból lehetett gond a hívásoknál, például régi SIM-kártya, gyári hibás példány, házilagos szoftvercsesztetés, véletlenül elhajított mobil, fenéken billentés közben farzsebben lapuló teló és még ki tudja mi minden egyéb.
-
Dhampir
félisten
válasz
zsof Nokia #1400 üzenetére
Még nem próbáltam ki.
-
Dhampir
félisten
válasz
zsof Nokia #1395 üzenetére
Tiltólistához hozzá lehet adni a számokat.
-
Dhampir
félisten
Már nem gyártja a Lenovo ezt a típust, de még kiárusítják a maradékot.
Helyette megtalálod az utódját, a most még drágább Lenovo S750 négymagos, lámpával ellátott készüléket.
-
Dhampir
félisten
Rádióztam vele Koss Porta fejessel és tényleg szépen szólt. Jack bácsi minduntalan ásító száját azonban jó lenne betömni, nehogy bekapjon egy legyet. Mellette, a kedvenc elhúzható ajtócskával felvértezett microUSB csatlakozó megfelelően védett.
(#1384) cs.zs.
A C3 picike billentyűzetével szemben itt láthatod az E7 remek klaviatúráját.
-
Dhampir
félisten
-
-
Dhampir
félisten
Az első feltöltés után kereken 7 napot bírt ki az akkumulátor, intenzív telefonálással és éjjel-nappali folyamatos üzemelés mellett, GSM hálózati módban.
-
Dhampir
félisten
Nekem tetszik. Mérete: A mellényzsebben elvész. Pillekönnyű. A kijelzőt nem nagyon nézegetem telefonálás közben, arra a pár másodpercre meg nem zavar. SAMOLED-hez képest biztosan roppant gyenge, de nem olyan vészes ez a klasszikus mobilok között.
Biztosan van ennél jobban felszerelt mobiltelefon is, de a mobilszolgáltatóknál olcsón lehet megvenni és még jól is néz ki.
Egyedül ezzel a hagyományos gombsor-kiosztással szenvedek, mivel qwertyvel szoktam jegyzetelni, de erről nem az S5610 tehet. Ilyen a klasszikus kialakítás.
Vasárnap este töltöttem fel először a gyári töltést kipótolva.15 perc Bluetooth-használat, rövid ideig tartó zseblámpázás és többórás telefonálás után még csak egy csík tűnt el az akkumulátorról.
A lámpát nagyon könnyű a felső keret előrebillentésével bekapcsolni, de vigyázni kell vele, mert szinte kiégeti a szemet, nem tanácsos belenézni.
Tetszik az is, hogy jobb oldalon alul, a kettőskereszt-gombbal (egy kis áthúzott hangszórót ábrázoló piktogrammal is jelzik) lehet rezgő profilra váltani, tehát ehhez nem kell belemászni a menübe.
-
Dhampir
félisten
Sziasztok!
Nagyon tetszik ez az elegáns telefon. A gagyi "simogatós" tucatmobilok között üde színfoltként hat.
Piros pont jár a Samsungnak az autófókuszos kameráért.
A fényképek jól néznek ki a telefon kijelzőjénél nagyobb méretben is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Star Trek
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- Könyvajánló
- World of Tanks - MMO
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest