- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3446 üzenetére
Ez biztatóan hangzik.
20K-ért zajszűrős MT6572-es telót gigarammal, honnan, melyik kínai bolt szállít ennyiért?
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3444 üzenetére
A Clear Black kijelzőt szeretem benne, de az Androidos szabadságot nem tudja lekörözni a WP.
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3439 üzenetére
A MediaTek MT6732-őt kapott Sony Xperia E4G-re kíváncsi lennék, csak kár, hogy okosteló, de legalább relatíve olcsó a többi okos között és a zajszűrős mikit sem sajnálták ki belőle.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3440 üzenetére
Ezzel a "Blekivel" csak az a "baj", hogy "okos", drága és nem tanácsos leejteni, de egyébként tűrhető lenne.
Nekem majdnem tetszett a Nokia Asha 302 is, de már nem volt dedikált hangerőszabályzó gombja (a navigyűrűvel kellett dolgozni) és 2-3 naponta töltőre kellett tenni. Egyébként wifi antennát is kapott és egész jó kis videókat készített.
(#3442) Luck Dragon
Végül is egyszer élünk, poros-vizes-zúzós használat után eldobandó.
-
Dhampir
félisten
Valamiben mindegyik mobiltelefon esetében kompromisszumot kell kötni. Amennyiben nem kell kiemelkedő kamera, akkor személy szerint a strapamobilok irányába hajlok, mert számíthatok arra, hogy elejtvén nem törik össze olyan könnyen.
Múltkoriban elejtettem egy Alcatel Fire E-t videózás közben és bár csupán 30 centimétert esett, de beton felületre, egyből elrepedt a krómozott keret az egyik ponton.
Fontos, hogy egy mobiltelefon elsődlegesen a telefonálást tudja megbízhatóan teljesíteni, nagyon jó legyen a hang minősége, legalább zajszűrős mikrofonnal rendelkezzen és lehetőleg ne hagyjon cserben akkor sem, ha véletlenül kicsúszik a kézből.
(#3437)Luck Dragon
Szerintem aki hagyományos "feature phone-t" keres, annak az időállóság a legfontosabb.
Munkára és túrázásra is biztosan kiváló választás volt.
Mondjuk én szinte minden tesztet elolvastam és a Neten elérhető videókat végignéztem róla, de a személyes, hosszútávú tapasztalatokon alapuló beszámolók a leghitelesebbek.Az én hosszú ideig működő elsődleges telefonom a Nokia E61 volt, de két ponton (hajlításoknál) kezd elrepedni az anyag, bár hangminőségre sok mai telefont alázó.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3427 üzenetére
Habár korántsem annyira elegáns és talán nem MIL-STD-810G certified, de az EVOLVEO StrongPhone WiFi a Mobilaréna tesztje alapján nemcsak a hotspotra is képes Wifi miatt érdekes, hanem kamerája WVGA videófelvétel rögzítését is tudja.
-
Dhampir
félisten
válasz
A Samsugnál maradva, ez a kistesó is érdekes lehet (hacsak nem kacsa) a közelgő androidos Xcover 3 mellett:
-
Dhampir
félisten
válasz
Fú, az nagyon tetszik, értesítő LED is van, amit hiányolok a Primokból és érdekesnek találom a Nucleos OS-t is.
Egy "hibája" van a CAT B100-nak, mégpedig az, hogy negyvenezer pengő körüli áron fut.Itt olvasható a fóruma, de nem túlságosan bőbeszédűek arrafelé, vagy csak a pandákat nem kedvelik.
(#3429) dik
Ja, engem is érdekel.
-
Dhampir
félisten
válasz
Finkoo1980 #3424 üzenetére
Amennyiben megveszed az S5611-et, megtennéd majd, hogy írsz róla beszámolót?
Előre is köszönöm! -
Dhampir
félisten
válasz
Finkoo1980 #3422 üzenetére
A puding próbája az evés, de amiket mások írtak róla egyebütt is, inkább elrettentő volt.
Esetleg Nokia 515 lehetne helyette, ha megbízható boltból és gyári garanciával sikerülne beszerezni, persze az sem hibátlan.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3420 üzenetére
Szívesen, nincs mit.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3418 üzenetére
Talán túl érzékeny a mikrofon és ha nagyobb hangerővel szól a kihangosító, akkor bekavar neki. Visszább fogott kihangosított hangerővel, illetve kihangosítás nélkül nem jelentkezik ilyen jellegű probléma.
Kerestem valamiféle zajszűrő beállítást, de nem találtam ilyet a menüben. -
Dhampir
félisten
Én is bajlódtam az olcsó okostelefonommal (Alcatel Fire E), néha elérhetetlenné váltam, teljesen megbízhatatlan lett, emiatt szintén visszaléptem S5610 felhasználóvá, a telefon májusban 2 éves lesz.
Sajnos valamilyen okból kifolyóan recsegve hallanak és "színuszosan" váltakozva elmegy-visszajön a beszélgető partner hangja, miközben a térerő megtartása teljes, a SIM-kártya új. Más típusú telefonról ez a probléma nem jelentkezik ugyanazon hívók esetében. Ezt a hibát vajon mi okozhatja?
-
Dhampir
félisten
Most bizonyos okosokra (és egyéb cuccokra) is lesz kedvezmény.
-
Dhampir
félisten
válasz
9inchnails #3398 üzenetére
Esetleg még nézz be ide is, de jobb irányvonalat nemigen fognak ők sem ajánlani, a többiek véleményénél.
Az Ashák tényleg gyengécskére sikeredtek, esetleg a Nokia 515 még kinéz valahogyan (utólag vettem észre, hogy ez is szóba került már).
-
Dhampir
félisten
válasz
9inchnails #3391 üzenetére
Leírás alapján teljesen megegyezik az elődjével
Nem egyezik meg vele.
quailstorm mester véleménye, itt egy másik
A keresőbe pötyögd be azt, hogy S5611, érdemes elolvasgatni a hozzászólásokat.
-
Dhampir
félisten
válasz
sándor 33 #3389 üzenetére
A mérettel volt gond és ezt próbáltad?
Sokan észrevették, hogy nem lehet 500k-nál nagyobb appokat telepíteni.
Erre találtam megoldást. Be kell pötyögni ezt a kódot: *#52828378# majd az így elővarázsolt menüben OTA Test alatt a max jar sizet átírjátok amire akarjátok, és ment. Nekem így sikerült felraknom egy 1,7 megás appot. Az a hátrány, hogy valamiért csak 6 megányit lehet felpakolni összesen, erre még keresem a megoldást, ha valaki talál rá, az szóljon.Üdv: Litory
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3378 üzenetére
Kijez a szip lyány?
Gratulálok az avatarodhoz.
-
Dhampir
félisten
válasz
BigBlackDog #3371 üzenetére
Nem kellene olyan hangot kiadnia.
-
Dhampir
félisten
válasz
BigBlackDog #3368 üzenetére
Ha nekem BlackBerrym volna, nemigen törődnék az S5610-el.
-
Dhampir
félisten
válasz
BigBlackDog #3353 üzenetére
Regisztrálni kell a Samsung oldalán és elvileg nemcsak a 2 hónap garancia meghosszabbítást kapja meg, hanem a + 1 évet is, de utóbbi nem biztos.
Érdemes lenne itt megérdeklődni:
Samsung Smart és Prémium Megoldás Központ
Cím: Budapest, Váci út 1132.
Telefon: (80) 983 333
Nyitva tartás: 8:00–20:00
-
Dhampir
félisten
válasz
LaciMaci84 #3349 üzenetére
Köszi, hogy megosztottad, tanulságos tapasztalat, ha felmerülne másnál is hasonló probléma.
-
Dhampir
félisten
válasz
altermartin1 #3347 üzenetére
Használd sikeresen a jó kis mobilt!
-
Dhampir
félisten
válasz
horika1 #3343 üzenetére
Itt írta tonyrulez, hogy a beépített email kliens nem tud mit kezdeni a szóközökkel a jelszavamban. Nem lehetséges, hogy valami hasonló a gondod?
-
Dhampir
félisten
válasz
LaciMaci84 #3344 üzenetére
Néha meghülyül az akkuja vagy nem tudom, hogy pontosan mi okozza és esélyes, hogy később magától megjavul. Többen tapasztalták ezt.
A tiéd S5610, vagy pedig az S5611?
-
Dhampir
félisten
Ennyire nem vagyok szűk látókörű, hogy elvetném az okostelók plusz lehetőségeit, hiszen pont amiatt keresettek Android és társai, habár egyes csúcskészülékekben már FM-rádió sincsen.
Viszont ha főleg avagy kizárólag telefonálásra kell, mellette még fényképezésre is, akkor az S5610-nél nem volt jobb választás "butatelefon" kategóriában.
Sajnos VGA videót nem tud és némelyik Ashával szemben emiatt alulmarad.
-
Dhampir
félisten
Kidobni nem szoktam, egyébként is veszélyes hulladék.
Még a 2007-ben vett Nokia E61-em is megvan, az a fő tartalék telefonom, de 2-3 naponta fel kell tölteni az új akkuval is.Alkalmasint a Primo cseretelefonnak jól jöhet majd egy akció keretében, ha beszámítják egy új valamibe.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3320 üzenetére
Tudom, hogy ott kapható. Egyébként mennyiért vesztegetik?
Pár napja elraktam a telefont, esetleg tartaléknak még jó lesz, de már nincsen rá szükségem.
(#3322) TomWexX
Ha nekem lenne tippem, akkor már segítettem volna, de sajnos nem tudok.
(#3321) dik
Egyébként ezeknél a telefonoknál néha előfordulhat akkumulátor-anomália. Gyenge lesz, azután megjavul.
-
Dhampir
félisten
Májusban lesz 2 éves az S5610, de már nem bírja olyan jól az aksija, mint régebben. Viszont ezt leszámítva kifogástalanul működik még mindig.
-
Dhampir
félisten
-
Dhampir
félisten
válasz
AxBattler #3265 üzenetére
Az egyik vidéki, hipermarketben üzemelő kis mobilboltban vadonatújat árulnak.
Használt, hibátlan Telenorosról is tudomásom van.
-
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #3176 üzenetére
Meneszteni, azonnali hatállyal.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #3162 üzenetére
Az egyik Primon szintén volt ilyen rejtélyes akkuprobléma, de egy ideje már magától megjavult. Az akkumulátor töltésvezérlője okozná ezt?
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3156 üzenetére
Viszont az már okostelefon. Sajnos elég rövid az üzemidejük, pedig tetszenek a jelenleg kapható qwertysek is.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3154 üzenetére
Egy biztos, hogy a nagyméretű akksitól hízott meg az a telefon.
Klasszikus mobilban valami qwertys újdonságot óhajtanék, üzemidőben és hardveres gombokban jobbat az Asha-széria hasonló típusainál.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3152 üzenetére
Dual-SIM-es és hatalmas az akksija; 2900 mAh(!), vajon meddig működik vele?
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3140 üzenetére
Köszönöm szépen!
A hangminőséggel is elégedett vagyok. Gyakran telefonálok kihangosítva is és tisztán adja vissza a partner hangját.(#3138) Blackmirror
Még a GPS a másik nagy killer. :-D
(#3139) cs.zs.
Néha kell a kikapcsolódás.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #3136 üzenetére
A kijelzővilágítás zabálja legjobban.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3134 üzenetére
Egy tanárnak ajánlottad (aki elégedetten használja) és nekem is. Igazad volt.
Az SGS 2 egy napos üzemidejét "kijavították" az utóddal és tök jó, hogy ebben még benne van az FM-rádió is, az újabbakból sajnos már kihagyják.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #3132 üzenetére
SIM-kártya gond?
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3130 üzenetére
Az Energiatakarékos megoldásnak semmilyen hátrányát nem érzem, mert attól, hogy kevesebb magot (?) használ a rendszer (játékokkal nem foglalkozom) ugyanúgy működnek az okostelefonos funkciók.
Nokia E7 is energiatakarékos üzemmódban működött, nem éreztem semmilyen hátrányát. Mindenkit arra biztatok, hogy ne féljen energiatakarékos üzemmódot használnia.
Gyalogos emberként nekem a Wifi jön be és a legolcsóbb netezős, spórolós megoldás.
A klasszikus mobilokat együttesen qwertyben és wifivel díjazom, de a kis kijelzővel maximum gyors levél-letöltések és válaszok oldhatóak meg. A kellően nagy érintőkijelzőn egészen jól lehet olvasni, informálódni, kapcsolatokat tartani és felvenni. A Primon kívül nem sok klasszikus mobil húzza 2-3 napnál tovább üzemidőben. Okostelefonok közül a Lumia 520 tulajok is ráfaragtak a WP 8.1 frissítésre, mert már gyakran nem húzza ki 3 napig a mobil, pedig az volt az egyik erőssége, ami nekem tetszett.
FHD videófelvételek miatt egyértelmű egy okostelefon szükségesége. Mindig kéznél van, egy kis házba belecsomagolva ( mint svájci bicska) sokféle eszköz (digitális iránytű, barométer is), könnyen szinkronizálható igen részletes naptár.
A Samsung előnye még az LG-vel ellentétben prémium garancia is a házhoz kijövő szervizzel vagy futárral.
-
Dhampir
félisten
Nem beszélve még a kamera minőségéről.
Minek neked egy jó kamera a mobilodban, amikor van digitális fényképeződ, minek neked a Wifi a mobilodba, amikor a tablet is a zsebedben pihen, minek neked a lemerülő mobiltelefon, amikor van vezetékes telefon, minek neked a Wolfson DAC egy mobiltelefonba, amikor vehetsz hifitornyot és külső dacot is, minek neked a szép (relatív) SAmoled-kijelző, amikor lehet szemkifolyatóan gyenge, ótvar aprót is nézegetni?...
(#3125) cs.zs.
Költői kérdésed vonta maga után a filozofálást.
Nekem csak ennyitől egy sima SGS valóban 1 nap alatt lemerült, nem húzta 5 napig.
Játszani nem játszok vele, az igaz.
Nem véletlenül írtam válaszban Luck Dragonnak, ő tudja miről van szó.
Összevetésképpen jó tudni, hogy milyen különbségek és lehetőségek vannak, semmi több.
-
Dhampir
félisten
Ebben többórás telefonálás volt, valamint Wifi is, ami néha nélkülözhetetlen. Ezenkívül egy sereg olyan szolgáltatást használok, ami ebben a formában csak okostelefonokon elérhető.
Voltak olyan Nokia Ashaim, amelyek 2 nap után kipurcantak csak a sima használattól. Szóval ez nem rossz üzemidő egy nagykijelzős okostelótól.
Minek használni manapság gyártott 2-3 nap alatt lemerülő klasszikus mobilokat, amikor egy svájci bicskaként bevethető okostelefon tovább húzza?
Másrészt én nem tudok gépelni a hagyományos mobilok csökött nyomógombjaival, minimum fizikai vagy érintőkijelzős qwerty kell, nekem.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3099 üzenetére
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3054 üzenetére
(Ez már nagyon off lesz itt)
80-as évek.
Ezeket ismered?: Kisvakond, Lolka és Bolka, Filopat és Patafil... South Park
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3037 üzenetére
Füles mackó is szép mesesorozat volt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3019 üzenetére
Bizonyosan nagyon kellemetlen, ilyesminek nem kellene gyakran megtörténnie.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #3017 üzenetére
Vélhetően ezt még a szerviz sem tudná megmondani. Például a memóriakártyát (ha van benne) okolná. Az általam korábban felemlített hiba jelenleg magától megoldódott, állítólag már nem merül le gyorsan. Ki érti ezt?
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2891 üzenetére
Kínában gyártott akku van benne?
Mostanában terjed egy szóbeszéd, miszerint a kínai akksikkal gond van, de ezt egy Samus okostellás topicban olvastam.
-
Dhampir
félisten
A garipapír mit mutat? Samsung garanciával kapcsolatos információ
-
Dhampir
félisten
Telefonáláshoz bőven elég a klasszikus méret is, habár nekem hosszabb távon kizárólag a tenyeres qwertys telefonok váltak be az SMS-ezés miatt (vagy az érintősök), azért használom még mindig az E61-et a remek gombsora miatt.
Internetre, levelezésre stb. nekem már kicsi a 4,3" és alaposabb megvizsgálás után a 4,8" is annak bizonyult. Jobban látom a nagyobb kijelzőt. -
Dhampir
félisten
válasz
quailstorm #2842 üzenetére
Nekem sosem volt gondom a KIES-szel. Primot is és Wave I és Wave II mobilokat is azzal frissítettem hibamentesen.
-
Dhampir
félisten
válasz
kezdonokia #2808 üzenetére
Négyezerrel drágábban függetlenül is van másutt.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2789 üzenetére
"Dhampir nagy MTK-s"
Az E61-em még mindig nem akar MTK-ssá transzformálódni és még sosem volt dolgom MediaTek-tök chipsettel.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2784 üzenetére
Nekem bejön a tégla forma.
Főleg, ha hosszú üzemidővel párosul.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #2776 üzenetére
Sosem. Nem vagyok nagy telefonbuzi.
Az általad említett típus egy "okostelefon", annál számít a teljesítmény stb.
Az alsóbb szegmensben akadtak hibákat is felmutató egyedi példányok (például Ace).
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #2774 üzenetére
Érdemes lehet kitapasztalni. Szándékosan rosszat csak nem gyártanak.
-
Dhampir
félisten
quailstorm mester nem ajánlotta.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2763 üzenetére
Primoról olvasol?
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2747 üzenetére
Valóban nem.
Azonban nekem három Primot kell néha "menedzselnem", ezért nagy a valószínűsége annak, hogy az itteni szakértőktől fogok majd alkalomadtán segítséget kérni, ha nem tudnám megoldani a problémákat.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2744 üzenetére
Előbb-utóbb a más fórumokban is találkozunk majd.
-
Dhampir
félisten
válasz
Blackmirror #2722 üzenetére
Valóban, görög van a falóban.
-
Dhampir
félisten
A kijelzővel én is úgy vagyok, hogy eddig a 4,3" volt az ideális, de már a 4,8" is kicsinek bizonyult, amikor kipróbáltam. Talán az 5,5" már megfelelő lesz.
(#2705)cs.zs.
Az orosz is fontos nyelv lett újra (mindig is az volt) az angol mellett, csak tudni kell a tudást kamatoztatni.
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2691 üzenetére
Kocsmai verekedés?
-
Dhampir
félisten
válasz
Luck Dragon #2619 üzenetére
Még lehetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i7 9700KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 XT 16GB ZALMAN I3 NEO ADATA 600W
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16G 256GB 1 év garancia
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest