Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gybalint

    csendes tag

    Mindenekelőtt BUÉK minden kedves fórumozónak! Új WP7 felhasználó vagyok, bár, azokhoz sem értettem, amiket eddig használtam. :) Elég alap dolgok kellenek csak nekem, igyekszem az életemet a telefontól a lehető legtávolabb élni, ha lehet, de van egy funkció, ami bosszantóan működik, és sehol nem találtam rá megoldást (bocsánat, ha korábban mégis volt róla szó, én tényleg igyekeztem végignyálazni...).

    A wifikapcsolatom megszakad, ha a screen lockolódik, vagyis, csak akkor marad aktív a wifi, ha a) éppen használom a telefont b) a screen lock bekapcsolási ideját átrakom sohára, ami nyilván zabálja az aksit és meglehetősen értelmetlen is. Meglep, hogy alapból így lett beállítva ez a készülék, meglep, hogy nem tudom ezt testre szabni igény szerint.

    Amúgy nagyon elégedett vagyok, ha ezeket a csempéket egyszer majd át lehet méretezni, és akár négy oszlopba is lehet őket pakolni a képernyőn (amire lássuk be, van hely), akkor számomra a legideálisabb készülék lesz... Előre is köszönöm a segítő válaszokat!

Új hozzászólás Aktív témák