- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Új AMOLED kijelzős Garmin óra érkezett, itt a Forerunner 570
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
válasz
Воланд #19475 üzenetére
samsung omnia 7 garanciaztatas - folytatasos teleregeny
reklam vege, folytassuk.
4. resz: tegnap reggel sms erkezett, kesz van a keszulek, lehet menni erte. mondom hurra, ez most egy kicsit tovabb tartott, mint az elso kor, talan tortent is valami. ma reggel be is mentem az oktogon szervizbe a keszulekert, mutatom a munkalapot az ott levo holgynek, mondom: ezert jottem. holgy hatraballag, par perc mulva hozza a keszuleket atlatszo zsacskoban, melybol vidaman kandikal kifele a telemax-os papir. mondom hurra, megint nem tortent semmi. nezem a papirt, a szoveg valtoztott, a mondanivalo ugyan az, eredeti ervenyes garanciajegy, szamla kellene. es legalabb van a papiron datum, 06. 14. erdekes, hol jart eddig a telefon? nezem a keszuleket, karcmentes, nezem a kijelzot, rajta folia. furcsa. nezem a foliat, tele van karcokkal. hirtelen nem tudtam eldonteni, hogy mondom a kijelzo karcos, vagy csak a folia. felhuzom a foliat, az tiszta, nem is karcos. furcsa. nezem a munkalap masolatat, javitas nem tortent. bekapcsolom a telefont, irany az ebreszto, nincs ott a szurke folt. aztan irany a bongeszo, uj lap, full feher kijelzo, nincs ott a kek folt a bal felso sarokban. kikapcsolom a kijelzot, felhuzom meg egyszer a foliat, keresem az ismeros karcokat, amiket egy eves palyafutasa alatt szerzett a keszulek. nincsenek ott. ok, mondom ezt kicsereltek. megkerem a holgyet, hogy nezze meg a gepben, hogy tortent-e javitas. kis keresgeles, eredmeny nem, nem tortent. mondom a holgynek, hogy marpedig ez ki lett cserelve. o erre nem mond semmit, azt sem tudja megmondani, hogy hol csereltek ki a kijelzot. hat nagy boldogan eljottem, keszuleket kikapcsoltam, mivel mar nem sok volt az akksiban es nem akartam, hogy teljesen lemeruljon. erre fel itthon toltore dugom, irany a diagnosztika es mit latok? piros hatter eseten tele van a kijelzo fekete potyokkel (kozelrol nezve igen zavaro). na mondom fasza, a piros a kedvenc tile szinem es most hogy nez igy ki. nezem a tobbi szint, van ahol kevesbe, van ahol egyaltalan nem latszik. most levettem a toltorol, hatha csak amiatt nezett ugy ki, nem, a pottyok tovabbra is latszanak. ergo, ez igy rosszabb, mint volt.
osszefoglalo: a telemax visszadobta a keszuleket, munkalapon javitasra utalo megjegyzes nincs, a kijelzo megis ki lett cserelve, hogy hol, az rejtely. az uj kijelzo felhasznalasi szempontbol pedig rosszabb, mint volt. azt hiszem, hogy a reklam utan ismet folytatjuk, mert ez igy nagyon nem okes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jövedelem
- Milyen videókártyát?
- Revolut
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kérdés, hogy mit tudnak gyenge látási viszonyok mellett a Tesla robottaxik
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest