Hirdetés
- Yettel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Macrodroid
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowk
tag
rendszeres tag vagyok, de ez akkor is teljesen felesleges volt. parszor mar ereztem, hogy a cimben/eloszoban valami el van kalapalva, utana a reszletes elemzesben valahogy megsem tunt olyan szarnak. (2-3 eve minden cikket elolvasok)
[OFF]en voltam ilyen villasreggeliken, dunai hajozgatasokon, vidamparklatogatasokon, etc; es kepben vagyok arrol amirol beszelsz. a lepottyano fel millas objektivek (mert nem az enyem), a szerk@/info@ mailcim leechelese reggelicelzatbol szamomra nem ujdonsag. nem akarlak megbantani Bocha, de a Sanomanal ujsagiras tudtommal nem folyik. ha ujsagirokat akarsz latni nezz el az MTI-be pl.
az elet cafolata, az eletrevalosag megcafolasa, ami szomoru. kimondhatjuk, ha van igeny erre a szenny"ujsagirasra", akkor az olvasoitok legalabb olyan szanalmasak, mint akik logo miatt vesznek armani telefont (szemuveget/nadragot/orat stb). EZT IS cafold meg, konyorgom..
en nem tudom, hogy buszke tudnek-e lenni arra, amire Te buszke vagy. ha kivennem az agyam felet, valoszinuleg igen. ha nem lennek konzervativ es gatlasos, valoszinuleg ujfent igen. abszolute nem tunik nagykepunek amit irsz, mert szamokkal tudod alatamasztani, de a szamok erteke mindkettonk elott vilagos. ha nem, akkor ujra elovehetjuk az armani szindromat. en ugy gondolom, nem mindig vagytok objektivek (bar, ehhez hasonlo, markahoz csatolt lenezo fikazas szntem egyedi eset), a szaktudasrol is lenne egy-ket gondolatom, de ez nem az a hely. speciel nem erdekel milyen viszonyba vagytok a nagykerekkel/importorokkel, remelem joban, mert annal tobb a teszt. de ilyen teszt nem kell, legalabbis nekem.[/OFF]
-
kowk
tag
Nem, ezert nem szanalmas. sok minden miatt lehet szanalmas (lasd 520), de ez nem az. ha szidod a marka hasznaloit miert varsz el minoseget? <>
koszonom, h megosztottad velem, hogy olyan telefonnal jarhatnal, amilyennel akarsz; en igy is teszek. ebbol fakadolag eleg tiszta ralatasom van a temara. Neked nincs. pedig igazabol Te vagy a profi ebben, nemde? akkor hol a hiba?
ezt a vitat feljebb mar letoltuk, de szereny velemenyem szerint nincs jogod ahhoz, hogy irigyelj, vagy ne irigyelj embereket publikusan. mindenkinek megvan a maganvelemenye (nekem is, es hasonlo a velemenyunk); de ezt nyilvanossag elott nem engedheted meg magadnak, ujfent mondom: szerintem. szanalmasnak titulalni vasarlokat (akikbol gyakorlatilag nemi attetellel megelsz) pedig ostoba es primitiv dolog. ezt cafold meg, konyorgom.
nekem sassal, sas nelkul sem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Újabb Armani telefon a Samsungtól, csak ezúttal Emporio. Ha stílusunk nincs (és pénzünk se sok), de sznobok vagyunk, ezt szeretni fogjuk.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Yettel topik
- Autós topik
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest