Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
kowk
tag
Nem, ezert nem szanalmas. sok minden miatt lehet szanalmas (lasd 520), de ez nem az. ha szidod a marka hasznaloit miert varsz el minoseget? <>
koszonom, h megosztottad velem, hogy olyan telefonnal jarhatnal, amilyennel akarsz; en igy is teszek. ebbol fakadolag eleg tiszta ralatasom van a temara. Neked nincs. pedig igazabol Te vagy a profi ebben, nemde? akkor hol a hiba?
ezt a vitat feljebb mar letoltuk, de szereny velemenyem szerint nincs jogod ahhoz, hogy irigyelj, vagy ne irigyelj embereket publikusan. mindenkinek megvan a maganvelemenye (nekem is, es hasonlo a velemenyunk); de ezt nyilvanossag elott nem engedheted meg magadnak, ujfent mondom: szerintem. szanalmasnak titulalni vasarlokat (akikbol gyakorlatilag nemi attetellel megelsz) pedig ostoba es primitiv dolog. ezt cafold meg, konyorgom.
nekem sassal, sas nelkul sem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb Armani telefon a Samsungtól, csak ezúttal Emporio. Ha stílusunk nincs (és pénzünk se sok), de sznobok vagyunk, ezt szeretni fogjuk.
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest