Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plebi

senior tag

válasz Bog #243 üzenetére

Csak egy kérdés!

Azt írtad, hogy, ha a "tudását" nézzük akkor nem jobb a wave mint ez. Ezt most az android miatt írod, amire jelen állás szerint nagyon sok minden van, vagy a wave szoftverellátottságának gyengesége miatt?
    A második esetén azért a samsung valamikor ősszel vagy télen nagyon megugorhat, ha a boltjuk a beígértek szerint beindul. Elég impozáns dolgokról van már videó, és a wave hardveresen semmivel sem gyengébb ha jól tudom, a bada meg lehet még olyan jó mint az android, vagy ios.

• Plebi

senior tag

Érdekes egy öszvér. Minden tekintetbe jó lenne, de az anyagminőség, a sokak számára nem fontos, de nekem fontos led villanó hiánya eléggé lehúzza, legalább is nálam. Az ára meg, khm... megint érdekes. Hardveresen a kijelző kivételével, teljesen egyező wave majdnem 40k-val olcsóbb, ha a vodafone-nál nézzük ott vitamaxban 90k, szal... és van led villanó, hardveres gombok, jó minőség, stb.

Nem értem a samungot, vagyis mégis :), megalkották a legerősebb androidos telefont és ennyi, de a már meglévő színvonalnál alább adták. Kell a tér a wave-nek, meg is látszik rajta.

Gondolkodom nagyon egy iphone 4-be meg egy wave-be, de a vodafone-osságom miatt és a nagyon jó ár miatt leszek inkább wave-s. Ha android, akkor egyértelműen desire de egyenlőre nem csábít az android. A bada egyre jobban tetszik és a köré épített wave is nagyon nagyon eltalált.

Új hozzászólás Aktív témák