- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plebi
senior tag
Csak egy kérdés!
Azt írtad, hogy, ha a "tudását" nézzük akkor nem jobb a wave mint ez. Ezt most az android miatt írod, amire jelen állás szerint nagyon sok minden van, vagy a wave szoftverellátottságának gyengesége miatt?
A második esetén azért a samsung valamikor ősszel vagy télen nagyon megugorhat, ha a boltjuk a beígértek szerint beindul. Elég impozáns dolgokról van már videó, és a wave hardveresen semmivel sem gyengébb ha jól tudom, a bada meg lehet még olyan jó mint az android, vagy ios. -
Plebi
senior tag
Érdekes egy öszvér. Minden tekintetbe jó lenne, de az anyagminőség, a sokak számára nem fontos, de nekem fontos led villanó hiánya eléggé lehúzza, legalább is nálam. Az ára meg, khm... megint érdekes. Hardveresen a kijelző kivételével, teljesen egyező wave majdnem 40k-val olcsóbb, ha a vodafone-nál nézzük ott vitamaxban 90k, szal... és van led villanó, hardveres gombok, jó minőség, stb.
Nem értem a samungot, vagyis mégis
, megalkották a legerősebb androidos telefont és ennyi, de a már meglévő színvonalnál alább adták. Kell a tér a wave-nek, meg is látszik rajta.
Gondolkodom nagyon egy iphone 4-be meg egy wave-be, de a vodafone-osságom miatt és a nagyon jó ár miatt leszek inkább wave-s. Ha android, akkor egyértelműen desire de egyenlőre nem csábít az android. A bada egyre jobban tetszik és a köré épített wave is nagyon nagyon eltalált.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest