Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ketroot
csendes tag
Sziasztok!
Már régen olvaslak Titeket, csak most vettem erőt, hogy újra regeljek, illetve vásároljak egy ilyen készüléket!
Jelenleg kint élek Anlgiában, és egy nem függettlen telefont vásároltam, ami Orange-s. Most intézem a függettlenítést, tűkön ülve Az egyik kérdésem az lenne (majd később lesz még szerintem... , hogy a mellékelt szoftverrel (pc studio 7) Ti tudtatok frissíteni szoftvert? Mert nekem azt írja, hogy a telefon nincs csatlakoztatva. Na már most ezt én annak tudom be, hogy a teló szolgáltatós és flash-elni kellene, bár lehet, hogy tévedek! Vagy lehet, hogy az a gond, hogy az operációs rendszerem Windows 7?
Másik gondom, hogy először feltöltöttem az akksit, igaz, csak addig (bekapcsolt állapotban), amíg jelezte, hogy feltöltve. Reggelre viszont lement a töltöttség szinte teljesen. Na ekkor felraktam olyan 12 órára, de még nem nyomkodtam annyit a készüléket.
Na és végül így hirtelen: Valahol be lehet állítani (kérdezte is valaki), hogy usb esetén ne töltögessen? Mert viszonylag rövid időre teszem fel így, és félek, hogy nem tesz neki jót, ha sokszor keveset tölt rá.
Köszönöm a válaszotokat előre is!!!
-
ketroot
csendes tag
válasz Quasi_modo #1577 üzenetére
Köszi a reagálást!
A frissítéssel kapcsolatban: azt tudom, hogy nincs még magyar fw! Csak ugye nekem meg nem magyar firmware van rajta, hanem angol orange-s
Azért sem értem, hogy arra miért nem enged frissíteni.
Akkor senki sem szórakozik esetleges flash-eléssel? Gondolom megéri várni a magyar hivatalosat.
[ Szerkesztve ]
-
ketroot
csendes tag
No én meg utánna néztem a frissítésnek és a szolgáltatói telefonommal nem lehet pc studio-n keresztül frissíteni... Elvileg, ha flash-elem és pl felrakom az új olasz firmware-t, utánna már lehet azon keresztül is frissíteni. Valaki szúrt be egy linket, ahol lelehetne szedni, de az ottani fórumos link meg már halott
-
ketroot
csendes tag
válasz bugjack #1606 üzenetére
Heló!
Nekem is ez volt a gondom, de olvasgattam a neten és írák, hogy érdemes pár dolgot megfogadni:
állítsd át gsm-re a hálózatot (nekem állandóan kereste a 3g-t Angliában és szívta is rendesen az akkut), a videómegosztást lődd le, illetve van vhol egy packet data, amit ki kell kapcsolni, sajnos nem tudom pontosan hogy hol van mert, még nekem korán van ma
Ja és fel tettem tölteni kb 10-12 órára, azóta jól megy az akksi, de szerintem a tapasztaltabb felhasználók biztos tudnak még tippeket adni!
Remélem tudtam valamit segíteni!
-
ketroot
csendes tag
Egy kis érdekességként írom le, hogy az én orange-s kiskönyvemben az akksi résznél meg oda van írva, hogy kerülni kell a heti (!!!) töltést! Hát ha ráteszem már usb-re bukik a dolog Egyébként nálam eddig egy avi-nál csinált olyat (ennél a filmnél mindig...), hogy újraindul a teló. Gondolom codec gond lesz, de állítólag az új firmware ezt is orvosolja. Amúgy meg teljsen meg vagyok elégedve a készülékkel. Előtte egy Omniá volt (vagyis még megvan, ha venne valaki olcsón, szoljon!), na a HD után azzal ellenni... háááát igen... érezhető a rezisztív-kapacitív technológia elég rendesen, nem is beszélve magáról a kijelzőről.
-
ketroot
csendes tag
válasz Quasi_modo #1655 üzenetére
Szerintem úgy érthetik, hogy ne töltögessük rá úgy, hogy kb 20-30 percekre felrakod tölteni, amit írtak is, hogy a kis töltéseket kerülni kell.
-
ketroot
csendes tag
Én vettem a telefonra egy műanyag tokot, ilyet:
http://www.mobilefun.co.uk/flexishield-skin-for-the-samsung-omnia-hd-black-p20540.htm
A fólia még hátra van! Biztos, ami biztos Erőt vettem magamon, és flash-eltem rá másik firmware-t, most az olasz I8910XXII1 van rajta. Hát gyorsabb, mint a volt szolgáltatóis... Meg mostmár legalább (elvileg) lehet majd pc studion upgradelni, nem úgy, mint az orange-s szoftot.
-
ketroot
csendes tag
Hali!
Szerintem csak is a pc studio-val! De akkor meg ott vagyunk, ahol a part szakad...
Flash-elni pedig, ha flash-el az ember, ajánlott a "boot"-ot kivenni a az adott programnál, hogy azt hagyja békén, mert ha azt elcseszi, akkor gebasz van... Egyébként 5 perc sincs az egész dolog. Csak persze ugrik a gari...:S Mások azt csinálják, hogy leszedik az eredeti firmware-t és ha baj van, azt teszik vissza, de szerintem erre a szervízben rájönnek. Bár ehhez nem értek.
-
ketroot
csendes tag
De, amint lesz rá hivatalosan is magyar firmware. Kérdés mikor...
-
ketroot
csendes tag
Azzal már találkozott valaki, hogy bizonyos mp3-ak, illetve rendszer hangok eltűnnek? Értem ezalatt pl a be- és kikapcsolási hangot, illetve az ébresztőnek beállított mp3mat, csengőhangot, stb. Lehet, hogy egy program nyírta ki őket? Ami fent van az az msn, opera 5 béta, ndrive, asphalt 4, helloox2. Egyszerűen beléptem az e: meghajtón lévő mp3-ak mappába és teljsen üres volt. Nem értem, hogy miért.
-
ketroot
csendes tag
válasz Quasi_modo #1941 üzenetére
Köszi a választ! Majd meglesem mi a helyzet! Érdekesség, hogy pont azokat a hangokat törölte, amit beállítottam csengőhangnak, vis amit használt. Pl ébresztés helyett nem szólt az adott mp3, bár ott volt a beállításnál... helyette rezgett a telefon és erre ébredtem...:S Arra is gondoltam, hogy amikor mass storage-módban csatlakoztatom a mobilt, akkor nem megyek a leválasztásra és ott a bibi, de akkor miért sérül a C:-n lévő rendszer hang és miért pont a boot? (gondolom pl a gomb hang nem mp3-ban van, az is lehet, szemben a boot hanggal). Illetve még egy dolog: Amikor rácsatlakoztattam mass storage-módban a telót a gépre, írta is, hogy javítás javasolt E: meghajtón...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Iphone 13 Mini 256GB Nagyon szép állapot, garanciával, üzletből
- Iphone 14 128GB fekete, Független 93%AKKU, Üzletből Garanciával
- iPhone 11 (product) RED 64GB 100% akkumulátor és hibátlan állapot
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB újszerű,hibátlan állapotban + tok + töltő szett, KORREKT ÁRON!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest