Új hozzászólás Aktív témák

• Brockey

csendes tag

Legyetek szívesek segíteni nekem! Abszolút laikus vagyok, ezt kéretik megbocsátani.
    Böngészésre használom a telót, ezért is vettem, nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyári magyar szoft van rajta, tavaly májusi, én is nagyon várom már a hivatalos frissítést (a videó hangja borzalom és 2G-t használva elég rossz tud lenni a hangminőség, ahogyan azt korábban is írtátok).
    A gyári böngésző és az Opera Mobile nem jön be nekem, utóbbi állandóan valami "Attempt to access unauthorized object" hibára hivatkozva nem nyitja meg az oldalakat vagy kb. 10-dik frissítésre és ugye nem tudja a flash tartalmakat megjeleníteni.
    A Skyfire-rel teljesen meg lennék elégedve, de van egy kis problémám. Ha az otthoni vezeték nélküli netemre csatlakozom, semmi gond nincs, hang is van pl. egy youtube videó mellé. Ha viszont a Pannonos mobilnettel csatlakozom (többnyire így használható egy mobiltelefon :) ), akkor az alábbi üzenetet kapom (és nincs hang):
    "Audio Connection Error
    Skyfire cannot receive Audio. It is likely that your network configuration is not compatible for receiving UDP traffic (required for audio)." Ezt leOK-zhatom vagy kapcsolatot válthatok, én más beállítási lehetőséget nem találtam. Valahol tudok változtatni a PannonWap kapcsolatomon, hogy ezt az UDP traffic-et el tudjam érni?
    Előre is köszönöm a segítséget.

Új hozzászólás Aktív témák