- iPhone topik
- Magisk
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.Anonymus
addikt
ami a legjobb a tesztben, hogy végre kiderül hogy működik a optikai egér, egy szóval: szuperül...
kikapcsolható ha nem kell, és akkor normális gombok vannak, de web böngészésnél nagyon jól teszi a dolgát a teszt alapján...a képek meg szerintem a létező legjobb kamerás mobil fotók, szerencsére nem csak a felbontásra gyúrtak a Samsungnál... a szín egyensúly is kiváló
-
Dare2Live
félisten
Nem én kezdtem. Ha pedig vki úgy/hasonlóan kezd, hogy beletört a bicskád a linkem értelmezésébe, meg nem szakmai linket linkel hanem szájkaratéval védi az igazságát hát akkor sajnos előfordul, hogy átveszem ezt a stílust és folytatom.
Elismerem szomorú/sajnálatos, hogy folytattam, belementem ebbe a szájkaratés játékba.
Egyébként ha engem törölnének mert bunkó voltam akkor imho Gubronak uugy kijárna. Semmivel se volt jobb nálam.
Szándékos OFF-ért egy nap ban. Gubro
[ Módosította: Gubro ]
-
arcos
tag
-
copin
őstag
Most néztem, az áráért lehet kapni Touch pro-t [link]
8 mpx-et kivéve semmi különleges, szóval marad a htc, ami mellesleg az omniát is alázza, ami inkább a gyártók iphone hisztériáira adott válaszként jött létre, mint high-end pda-teló, ezt speciel a reklámjában is villogtatja.„Kóreai, magyar – két jó barát, együtt harcol, s issza borát.”
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 12 Pro 128GB gyári független 100% hibátlan új akku
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest