- Google Pixel topik
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
attól nem félek hogy kevés lenne az akksi.mondjuk én így is kivégzem fél nap alatt ahogy minden telómat.
-
Dr.Anonymus
addikt
nézd ha az n96-ot, aminek ugyanakkora kijelzője van mint ennek, ki merik adni 950 mAh-s akksival, akkor ez a 1200 mAh eléggé jó adat...
egyébként az energia zabálásban a fő szerepet a kijelző felbontása, és nem annyira a mérete játssza, ebben pedig megegyezik az n82-vel...
-
Mamuska
őstag
válasz
Dr.Anonymus #218 üzenetére
Az aksija nagyobb de ez nem jelenti a hosszabb készenléti időt, mivel a kijelző is sokkal nagyobb. Csekély az akubeli különbség 1200mah az n82-é meg 1050mah. Szerintem közel azonos készenléti idejük lehet. Megérdemelte volna az i780 akuját.
-
legiaap
félisten
válasz
Dr.Anonymus #218 üzenetére
G850 is lesz?
-
legiaap
félisten
válasz
Dr.Anonymus #216 üzenetére
Ha a vakuja lesz olyan erős, mint az N82-é és az aksija is jobb lesz, akkor vevő leszek rá.
-
legiaap
félisten
Mennyibe fog ez kerülni kb?
-
Brent
aktív tag
Brutality a cucc
Bár a Samsungnál nem nagy cucc a 8 megapixel, kisujjból kirázzák hisz már 2006-ban volt 10 megapés mobilja...
Majd ha olcsóbb lesz + bedöglik az E250em meg a fényképezőm akkor veszek ilyen camfont
-
Mantin
aktív tag
ez egyértelműen a csúcsmobilja lesz a samsungnak
-
joey04
titán
Ennél a Samsungnál úgy fog működni a frissítés mint a Nokiánál, nem kell becipelni hanem itthon is meg tudom majd csinálni?
-
joey04
titán
olyan lesz a füles mint az i900nál nem SE féle.
Bocha írta hogy neki kiesik a füléből félek nálam is ez lesz akkor marad az L alakú saját füles.
itt a teljes orosz teszt
-
joey04
titán
3,5-es csati van rajta (nem úgy, mint az Omnián)
ezt tudtam ,köszi
Tehát akkor mégis 3.5-3.5 lesz.akkor viszont ha saját fülest akarok aminek nem L alakú végződése van akkor a gyári zsinórt szétszedve kell beledugnom. Akkor nem lesz már túl sok a kábel?SE-nál is ez volt a bajom hogy hosszú volt az SE zsinór ahova be lehetett dugni a szintén hosszú saját fülest és 1000 méter kábel volt nálad.Összegezve: a szétszedhető füles alsó vagy felső része hosszú?De kiindulva a lehetőségekből muszáj lesz egy L alakú fülest néznem ha kevés zsinórral és kényelmesen akarom használni.
-
joey04
titán
Ettől még a sajátom amit használni szeretnék nem lesz L alakú.Márpedig ha egy szabvány csatlakozót raknak rá abban pont az a jó hogy nem kell a gyárira hagyatkozni nem?(ugye Apple??)
Vagy szétszedhető lesz mint az i900nál? aminek sok értelmét nem látom 3.5-3.5 "átalakító"egyébként agybadugós verzió lesz?Olyan mint egy SE füles vagy mint az i900 fülese?
-
copin
őstag
Van képzaj rendesen. Ok, ez már hozza egy 30k-s kompakt szintjét, dslr váz áráért (minden elismerésem azoké, akik ezek után is kamerának nézik ezt a csodát) éjszaka. Nappal amúgy jó, bár volt amikor szerintem alulexponáltnak hatott, ettől függetlenül elég éles, részletgazdag képeket produkált.
A C905 zajosabb, de az se szégyenkezhet. Ez a kettő lesz a high-end a kamerás telók között.
Mobile-review
-
joey04
titán
most nézem hogy oldalt van a füles bemenet.de miért??
-
Joe bácsi
őstag
Űber zsír....lenne, ha nem lenne a menü ikonok színe vagy snassz fekete-fehér vagy "3 színű". Az ikonok rajzolata elég egyszerű.
Csak ezért nem veszek Samut, pedig amúgy!
-
papi77
addikt
nem rossz
bocsi,látom már volt.szerintetek a c905 lesz ilyen jó -
--Nozbert--
aktív tag
válasz
Dr.Anonymus #179 üzenetére
Na jó,ez azért mondjuk tényleg nem semmi...
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #168 üzenetére
na végre itt vannak a várt borús időben készült képeim.
Nagyon jó!Ez most a legjobb kameratelefon, ehhez kétség sem fér.bravo Samsung. -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
--Nozbert-- #177 üzenetére
akkor mi győz meg téged?
valami ilyesmi?
nekem is nagyok az elvárásaim a mobilos fotókkal kapcsolatban, de azt hiszem ebbe a gépbe nehéz belekötni... -
AS
félisten
válasz
--Nozbert-- #173 üzenetére
Láttam milyen képeket készit..
-
--Nozbert--
aktív tag
Már az elejétől kezdve olvasom ezt a topicot,de engem azért annyira nem győzött meg. Okok,bétás,meg minden,de akkor is...
-
eddie17
addikt
válasz
Szerintem arra alapozott, hogy belinkeltek egy két tesztet, ahol vannak tesztképek.
-
kaller1
veterán
válasz
A #168-ban lévő linket megnézted? Ha megnézted volna,nem ezt írtad vona....
-
VD
őstag
válasz
Dr.Anonymus #172 üzenetére
Ja, a 8 gigás lesz 700 euro a 16 meg 810 euro.
Ehhez még jönnek a helyi adók és társai. Ha tényleg ennyiért startol, akkor a "túlárazott hype cucc korona" átkerül a szifon3g fejéről a csamcsung üdvöskéjére. -
AS
félisten
Ez nagyon durva, az elsö mobil ami tud fényképezni normálisan.
-
VD
őstag
Csak egy óriási baj van ezzel az egésszel, az 700-810 euró + Fa meg társai, na az még induló árnak is mocskosul sok(k) lesz! Még így is, hogy most kicsit jobb a forint mint szokott lenni, mi lesz ha ha megint 300 felett lesz az ojró?
-
silentkiller
senior tag
Ha Eldar ilyen "minőségű" képeket lő vele, akkor bele se merek gondolni, hogy én milyeneket fogok majd készíteni
-
Dr.Anonymus
addikt
megjött mobilereview részletes tesztje!!!!!
alaposa lever egy canon digigépet...
-
Dr.Anonymus
addikt
bár a fotók nem teljes méretűek de megéri ránézni
látszik hogy hosszabb mint az n95 8gb, viszont lényegesen soványabb is...
a napsűtéses fotóknál nekem az n82 egy fokkal jobb színűnek tűnik, bár ez azért fura, mert a gsmarena tesztjében pont napsütésben volt a legjobb az INNOV8
viszont pl. a színes labdás árnyékosabb képnél messze lemossa az n82-t -
silentkiller
senior tag
Aztaaaa
-
joey04
titán
válasz
Dr.Anonymus #162 üzenetére
valóban nagyon jó képek, mobiltól a valaha volt legjobbak.
Viszont én jobban szeretem amikor pl borús időben készült képeket mutatnak mert szikrázó napsütésben már több modell is bizonyított kevés fénynél pedig mind elbukott.Várok lassan ilyen tesztképeket is kiváncsi vagyok mit tud.De az biztos hogy már most ebben van a legjobb kamera a telefonok között ez dícséretes. -
Dr.Anonymus
addikt
ÚJ FOTÓK KAMERA FOTÓK!!!
frissült a preview!brutálisak ezek a képek!!!!!
ez tényleg simán ver egy alsó kategóriás fotógépet!! -
Dr.Anonymus
addikt
válasz
silentkiller #160 üzenetére
azt írja az angol preview hogy sok fémet tartalmaz
de ha mondjuk itt a honlapon ránézel a g800 g810 tesztjére, amik hasonló kaliberű samsung telefonok, nem sok panasz van a csuszkára...
sőt:
g800-ról ezt írják ami fém:
"...méretre pedig szinte egy az egyben akkora, mint a Nokia N95. Csakhogy van egy igen lényeges, nem elhanyagolható különbség: a G800 szinte teljes egészében fémből készült, ami bizony érződik is. Egyrészt a tömegén, másrészt az összeszerelési minőségben, elképesztően egyben van a telefon, fém a csúszómechanizmus, a gombok..."g810-ről ami tiszta műanyag volt:
"A csúsztatást segítő mechanika kiváló minőségű, az előlapnak sem összecsukott, sem nyitott állapotban nincs holtjátéka, ritka ez manapság."nem hiszem hogy a samsung a INNOV8-nél mellé nyúlna, ha az előző kettőnél sikerült...
-
silentkiller
senior tag
Tudunk valamit az összeszerelés minőségéről, a csúszka anyagáról? Tartósság miatt kérdezem, mert ha mondjuk minőségi az összeszerelés és mondjuk fém alapú a csúszka mechanizmusa, akkor lehet, hogy ez lesz az első Samsungom
... a sokadik, selejt N82-es után...
-
silentkiller
senior tag
Srácok, szégyen, amit itt egy-két besírós, szájtépős emberke miatt megy...
-
Dr.Anonymus
addikt
ami a legjobb a tesztben, hogy végre kiderül hogy működik a optikai egér, egy szóval: szuperül...
kikapcsolható ha nem kell, és akkor normális gombok vannak, de web böngészésnél nagyon jól teszi a dolgát a teszt alapján...a képek meg szerintem a létező legjobb kamerás mobil fotók, szerencsére nem csak a felbontásra gyúrtak a Samsungnál... a szín egyensúly is kiváló
-
2T
tag
El kell ismerni elég korrekt képeket csinál ez Samu.
Talán lehetne egy kicsit erősebb a zajszűrés, de ezt laszámítva tényleg jó.. -
Dare2Live
félisten
Hol írtam, hogy nem szakmai a linked? Azt írtam támaszd alá amit mondtál, hogy 2* akkora szenzor került bele.
Lehet, hogy megkaptam az infót de én továbbra se találom megmondanád, hányas számú hszedben van? Tudom gyenge képességű vagyok sokszor és részletesen kifejtetted nemkell még1*.És értsd már meg, hogy direkte kértem, hogy rakják ki a regemet a moderátoros topikban, megindokoltam mért váltok nevet és ennek ellenére nem tették. Ezek után még mit kéne csinálnom?
És továbbra is röhelyesnek tartom ezt a bannal való fenyegetést.szerk: Megpróbáltam belépni a régi accommal mégis le van tiltva. Ezek szerint végül mégis kitilthattam a régi regem.
-
Dare2Live
félisten
-
erdoke
titán
válasz
Dr.Anonymus #148 üzenetére
Az biztos, hogy nem igaz.
"már a harmadik félévtől kapható lesz"
"ebbe még pont belefér október elseje" Mit szívott? -
Dr.Anonymus
addikt
újabb élőképek...
gyönyörű... -
Greg-77
aktív tag
Szvsz nagyon ott van ez a telcsi! A Samsung nagyon odateszi magát mostanában(is)!
Ha jól tom a G600 az egyik legjobb fotós mobil a mai napig de anno a D900 is a maga kategóriájában a toppon volt! Most itt van az i8510 és mellette a winmo Omnia! Szóval lehet fikázni a Samsungot, meg lehet hasonlítgatni a Nokiához de minőségben mindig is messze jobbakat csinál mint pl a Nokia! Jómagam egy D900i tulaja vagyok na az pont nem sikerült a legjobbra és kicsit meg is lepődtem a csúszkán mert a sokadik Samsungom és eddig nem találkoztam ilyennel. Aztán megnéztem csak kíváncsiságból az U900-at és megnyugodtam, hogy azért van igényes összerakott és jól működő csúszkás samu. Szóval nem hinném, hogy bármi nemű igénytelen anyag használattal vagy minőséggel találkozhat a szerencsés i8510 tulaj a jövőben. Azonban ha tévednék az elég szomorú dolog lenne! -
2T
tag
Ehhez a szenzortémához csak annyit, hogy ezekbe a modilokba sztem max 1/4"-es méret lehet.
Ja a G800-ról is azt írta a mobilarénás teszt, hogy mobilos viszonylatban extraméretű képérzékelővel rendelkezik, csak ez a képminőségen valahogy nem látszott
Szerintem inkább a kijelző felbontását kéne növelni!
-
AS
félisten
Élő képek!
link: -
Gubro
senior tag
Nos, Dare2Live egy napig pihen. Figyelmeztettem, nem OFF-ban írt.
Dare2Live: melyik linkem nem volt elég szakmai? Megkaptad az infot, de nem olvastad el, hanem tovább kötözködtél.
Szerencséd, hogy a dupla regedért nem raklak ki örökre. Nagyon jó szívű vagyok.
-
Dare2Live
félisten
Nem én kezdtem. Ha pedig vki úgy/hasonlóan kezd, hogy beletört a bicskád a linkem értelmezésébe, meg nem szakmai linket linkel hanem szájkaratéval védi az igazságát hát akkor sajnos előfordul, hogy átveszem ezt a stílust és folytatom.
Elismerem szomorú/sajnálatos, hogy folytattam, belementem ebbe a szájkaratés játékba.
Egyébként ha engem törölnének mert bunkó voltam akkor imho Gubronak uugy kijárna. Semmivel se volt jobb nálam.
Szándékos OFF-ért egy nap ban. Gubro
[ Módosította: Gubro ]
-
Gubro
senior tag
válasz
Dare2Live #131 üzenetére
Figyelmeztetlek, a következőnél repülsz. Repülsz akkor is, ha legközelebb nem offban írod meg az off hsz-t.
Nem tudom többször eltáncolni, úgy fest kevés az agyad, hogy felfogd: Nem fogok neked linket adni olyanról amiről nem lehet nyilvánosban linket adni.
Ezt itt rajtad kívül mindenki megérti.
Most szállj magadba és gondolkodj gondolkodj. Ha nem teszed, amin nem lepődnék meg, mert nem szoktad, akkor szívesen bannollak. -
coyote55
őstag
válasz
Dare2Live #131 üzenetére
Olvasd már el, amit írtál, légyszíves...
1/1,33"=19,1
1/1,8"=14,1
Akkor miért is jobb a kisebb?
Ha szerinted az 1/1,33" a megszokott méret - te írtad! - annál miért is jobb az 1/1,8" ?
Rohadt nehéz dolog beismerni, hogy tévedtél?
Direkt azért másoltam be előző hozzászólásomba amit írtál! -
Dare2Live
félisten
Nehéz lenne dobni egy linket a megduplázodott méretű szenzorrol és akkor vita lezárva igazad van és pont?
Nem te nem ezt teszed hanem a röhejes/szánalmas szövegeddel próbálod le "szájkaratézni" a másikat. Szakmaiság az meg egy 0a.és nekem nem fáj, hogy ilyen szerencsétlen szánalomhalmaz vagy... és nem én égek be itt mindenkielött mint házigazda evvel a szájkaratés röhejes stílussal. Hanem te.
Továbbra is várom a linket, infot hátha nem egy kitaláció amit mondtál.
[ Módosította: Gubro ]
-
Dare2Live
félisten
válasz
coyote55 #129 üzenetére
"ha a megszokott 1/4" 1/1.33" helyére egy 1/1.8" került volna."....
"Miért jobb, ha kisebb?"Felteszed a kérdést, hogy mért jobb ha kissebb és eközben meg még kiszámolod, hogy nem kissebb hanem nagyobb.
"1.) 1/4"=6,35
2.) 1/1,33"=19,1
3.) 1/1,8"=14,1"Egyébként az érték ami kijött neked a szenzor átmérője, gyak minnél nagyobb annál jobb, ha 1/1.8"at raknának pl 1/4" helyett nagyobb lenne az átmerő és vele a felület és ez jó.
Ez egy elég régi irás de ez elmélet, benne van szenzor méretekröl pár alapdolog: [link]
-
coyote55
őstag
válasz
Dare2Live #122 üzenetére
Izééé, szóval számoltam egy kicsit, idézek:
" Érzékelőre ha majd dupla akkorát raktak bele probléma nélkül elérhető, hogy olyan S/N arányt nyujtosn mint ha 5mpt hoztak volna össze. Lehet. Adatom nekem erröl semmi, de meglepne, hogy ha a megszokott 1/4" 1/1.33" helyére egy 1/1.8" került volna."
1.) 1/4"=6,35
2.) 1/1,33"=19,1
3.) 1/1,8"=14,1Ezt hogy kell értelmezni? Miért jobb, ha kisebb?
Biztos bennem van a hiba, de nem értem -
Dare2Live
félisten
"Milyen kijelentéseimet nem támasztottam eddig alá?"
Tessék:
"Most pl Erdőke írta le a tutit, kábé a duplája az érzékelőméret."
Kijelentetted, hogy "kábé a duplája az érzékelőméret"
na ezt szeretném tudni honnan veszed.
így összejött mit nem vagy írjam le részletesebben, lassabban mert "beletört a bicskád" a hszem értelmezésébe?remélhetőleg nem erdoke "lehet hogy" kezdetü hsze lesz a link.
Egyébként különösen tetszett a "nem fogok arra szakosodni, hogy a vádjaidat folyamatosan megcáfoljam, pedig tudnám." rész akkor mostantól ha megent véletlenül hülyeségeket irkálsz össze vissza akkor mindig evvel fogsz takarózni?
Uristen de szánalmas lesz... Node ha ez vagy akkor ez vagy.
-
Gubro
senior tag
válasz
Dare2Live #123 üzenetére
Milyen kijelentéseimet nem támasztottam eddig alá?
Egyelőre Te vagy az, aki ész nélkül kötözködsz csak azért, mert anno beégettelek, hogy nem mondtál igazat. Tudom, ez fáj, de ettől még nem fogok arra szakosodni, hogy a vádjaidat folyamatosan megcáfoljam, pedig tudnám. -
Dare2Live
félisten
"Na nem akkora tégla mint az N95"
I8510: 106.5 x 53.9 x 17.2 mm
N95 8 : 99 x 53 x 21 mm
Miröl is beszélsz? ezt akárhogy is nézem teljesen egy méretkategória. Izlések pofonok de vagy egyik sem tégla vagy mind2ő.Érzékelőre ha majd dupla akkorát raktak bele probléma nélkül elérhető, hogy olyan S/N arányt nyujtosn mint ha 5mpt hoztak volna össze. Lehet. Adatom nekem erröl semmi, de meglepne, hogy ha a megszokott 1/4" 1/1.33" helyére egy 1/1.8" került volna.
szerk: No meg 1/1.8" hoz már 2.8nál az obi méret se ekkora lenne, persze lehet feltaláltak samuék optikában vmi radikálist. Mondjuk samsung nem épp híres obi gyártó, még a jobb kompaktjain is Schneider van és nem véletlen.
-
Gubro
senior tag
válasz
Dare2Live #115 üzenetére
Nem mindig Neked van igazad. Most pl Erdőke írta le a tutit, kábé a duplája az érzékelőméret. Egyébként az N95-öt már nem egy Samsung vérbe alázta képminőség terén, egyáltalán nem lenne meglepő, ha ez is megtenné.
OFF:
Szerintem leszokhatnál már arról, hogy ész nélkül megpróbálsz belémkötni.
OFF@2T: nem, az N96 később jön. Nyilván van oka a dupla védőnek, felesleges alkatrészeket csak nem pakolnak bele.
-
2T
tag
Korrektség kedvéért ezt a készüléket inkább az N96-hoz kéne hasonlítani, az valamivel vékonyabb mint az N95 és kb egyidőben fognak megjelenni.
Ahhoz meg hogy a fotóminőség tűrhető legyen kell némi vastagság.
A nagy kijelzőhöz meg terület kell így behatárolódik egy méret, amit ugyebár a fizika törvényei határoznak meg..Magánvéleményem mellesleg a formatervvel kapcsolatban, hogy az N96 és N85 sokkal letisztultabb mint ez a tavalyi nokiás formaelemekből összevarrt Frankenstein.. A navigomb környéke például egy az egyben 6500slide, csak itt szükség volt még két gombra, melyek íve szintén ismerős..
Gubro: Miért van két lencsevédő, az üvegen belül felesleges sztem.
-
Gubro
senior tag
válasz
LEFTHORSE1 #112 üzenetére
Kívülről befelé:
Kameravédő, üveglap, még egy kameravédő, optika.
Mivel bármilyen fényképezőn meg tudod érinteni az optikát, ez azért szvsz elég jó megoldás. -
AS
félisten
válasz
LEFTHORSE1 #104 üzenetére
Automata.
-
-
Dare2Live
félisten
válasz
Fl4tl4nd3r #107 üzenetére
hát nekem nem áll össze. majd tuti jön vmi kép még róla...
-
Dare2Live
félisten
-
AS
félisten
I8510: 106.5 x 53.9 x 17.2 mm
N96: 103 x 55 x 18 mm
N95 8 : 99 x 53 x 21 mm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest