- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Jó sok ideje van olyan készülékem amiben van FM rádió, és talán 2* ha próbálkoztam vele, de abszolút szar az egész, ha sétál az ember recseg az egész ha picit fúj a szél, ha utazik (nem autóval), akkor is kb alig érthető gyenge a hangereje, ha meg autóval abban ott a rádió...EQ-t nem hogy mobilban, még számítógépen sem piszkáltam soha, pedig imádok zenét hallgatni, de nem egy világmegváltó dolog. Fénykép funkció olyan amilyen, nem egy telefonnal fogok kiállítási képeket lőni, ahhoz meg bőven elég egy ilyen fényképező is hogy a mobilon vagy a sz.gépen visszanézzem a képeket. Egyedűl a DivX lejátszás hiánya negatív számomra, de idővel biztos lesz olyan alkalmazás ami képes erre.
-
DaveNo1
veterán
Unalmas már ez a C905 imádatod, és igazán haladhatnál a korral, annyira elavult a C905 az Android készülékekhez képest, mint egy Trabant egy mai modern autóhoz képest.
Hero nekem jobban bejön a Sense UI miatt, igazán összebarkácsolhatna a Samsung is v.mi hasonló kezelőfelületet, ha meg nem, adja ki olyan hardverrel majd az Android készülékeit, amelyekre rábarkácsolható a Sense UI, és persze mérsékeltebb áron mint a HTC készülékek
-
joey04
titán
nagyon örülünk neki, megint megtudtuk, hogy neked az android rendszer nem jön be. úgy mint a Hero esetén. az már más dolog, hogy emiatt leszarozod a telefont, és/vagy a rendszert, és belekötsz a plecsnibe mert a te szokásaidnak nem felel meg.
Én drukkolok, hogy valaha összejöjjön egy ilyen szar telefon a SE-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest