- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- 8300 mAh, maradhat?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Jó sok ideje van olyan készülékem amiben van FM rádió, és talán 2* ha próbálkoztam vele, de abszolút szar az egész, ha sétál az ember recseg az egész ha picit fúj a szél, ha utazik (nem autóval), akkor is kb alig érthető gyenge a hangereje, ha meg autóval abban ott a rádió...EQ-t nem hogy mobilban, még számítógépen sem piszkáltam soha, pedig imádok zenét hallgatni, de nem egy világmegváltó dolog. Fénykép funkció olyan amilyen, nem egy telefonnal fogok kiállítási képeket lőni, ahhoz meg bőven elég egy ilyen fényképező is hogy a mobilon vagy a sz.gépen visszanézzem a képeket. Egyedűl a DivX lejátszás hiánya negatív számomra, de idővel biztos lesz olyan alkalmazás ami képes erre.
-
DaveNo1
veterán
Unalmas már ez a C905 imádatod, és igazán haladhatnál a korral, annyira elavult a C905 az Android készülékekhez képest, mint egy Trabant egy mai modern autóhoz képest.
Hero nekem jobban bejön a Sense UI miatt, igazán összebarkácsolhatna a Samsung is v.mi hasonló kezelőfelületet, ha meg nem, adja ki olyan hardverrel majd az Android készülékeit, amelyekre rábarkácsolható a Sense UI, és persze mérsékeltebb áron mint a HTC készülékek
-
joey04
titán
nagyon örülünk neki, megint megtudtuk, hogy neked az android rendszer nem jön be. úgy mint a Hero esetén. az már más dolog, hogy emiatt leszarozod a telefont, és/vagy a rendszert, és belekötsz a plecsnibe mert a te szokásaidnak nem felel meg.
Én drukkolok, hogy valaha összejöjjön egy ilyen szar telefon a SE-nak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- EAFC 25
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest