Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Android szakmai topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Nem marad hely a szupertelepnek a Xiaomi kameraszettje mellett
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kristof14
senior tag
válasz Khan13 #36695 üzenetére
nekem most telepedik a dolog xDD
kipróbáltam egy miuit sztem nem gáz.
persze nem tom mennyire volt miui cm settings-el xDDD
na mindegy.
am nekem volt fenn ics. nekem tetszett van néhány baja ami miatt nem bírtam...
nincs youtube, nincs kamera...
emmiatt nem vol hosszú életű de azt az időt kiválóan teljesítette.
nagyon gyors. nekem az állapotsora rettenetesen tetszett mert ilyen gyors még egyik rom se volt...-
-
-
-
bocsika
aktív tag
válasz Khan13 #36622 üzenetére
Megtaláltam mi volt a hiba. Beállítások/CyanogenMod/Teljesítmény/CPU/Elérhető használati mód Interaktívra volt állítva gyárilag. :S Áttettem Ondemandra így már nem tízesével merül, hanem egy sokkal normálisabb ütemben.
Amúgy van még +beállítás hogy még takarékosabb legyen?
Pl zavar hogy az összes google alkalmazás a memóriában dekkol. pl maps. meg minden frissíteni akar 10 percenként. :S Amit nethez jut. -
őstag
válasz Khan13 #36601 üzenetére
1 év gari, számla és celofánzacsi.
kapott egy éjszakányi töltést és azóta megy.
nekem az volt a többivel a bajom, hogy egy 10-15 eFT-s telóbe nem fogok 5000-ért akkut venni, ha hamarosan ki akarok szállni belőle, akkor elég nagy bukó.
én is féltem, hogy mit kapok, de úgy érzem megérte az árát.
nézegettem én is ezeket a nagyobb teljesítményű aksikat, de a neten utánaolvasva elég átverésszagúak voltak.... -
őstag
válasz Khan13 #36599 üzenetére
én a vaterán találtam 1650 mAh-s akkut, 2000 Ft volt házhozszállítással.
szűk egy napot bír nálam, de ez jó, mert folyamatos mobilnet, otthon wifi, napi 1-2 óra böngészés és 1-1,5 óra könyvolvasás, gmail folytonos szinkronizáció melett produkálja ezt az üzemidőt, cm7 és 3.0.41-es kernellel. -
törölt tag
válasz Khan13 #36578 üzenetére
Ez egy hosszú szomorú történet. Elromlott a régi telefonom, hát lekaptam egyet a polcról, de az pannonos volt, én meg a magentás csapatot erősítem. Pont volt elérhető közelségben turbo sim, így le is sarkaztam a kártyát.
Igenám, de amikor megvettem a spica-t kiderült, hogy a sim a hiányzó rész miatt beleesik foglalatba, így elindultam sim cserére...
Új sim-> új pin.
Ki is kapcsoltam a pin kérést, de elfelejtettem beállítani azt a pin kódot amit 2001 óta használok... Viszont az eltelt idő alatt volt két rossz próbálkozásom, most pedig a harmadik... És ugye ez a számláló csak akkor nullázódik, ha volt sikeres pin beírás bármilyen telefonon boot után...
Újraindításig nem is volt semmi baj, csak kiírta, hogy nem jó a pin...
Utána meg lockképernyő, egy segélyhívás gomb, meg szöveg, hogy keressem a szolgáltatómat...
Kicsit kapkodtam.
Szóval kaptam egy tárcsázót, de a fejemből már kiment a régi még Westelnél szerzett tudás, hogy **05*puk*újpin*újpin# kóddal elég a tárcsázó is a megoldáshoz. Így nem tudtam vele mit kezdeni.
Na mindegy átraktam a karit egy 2610-be, és keresni kezdtem a puk kódot...
Meglett a puk kód ami a telefonszámhoz tartozik... A régi simhez... Szuper. Akkor már puk-ot is rontottam....
Keressük tovább... Megtaláltam a családnak vásárolt összes kártya kódját... Végül az enyém is meglett... Egy óra múlva... -
törölt tag
válasz Khan13 #36571 üzenetére
Nálam az SGM HoneycombMod indulása utáni Recovery-be való boot-nál sokat gondolkodott, majd egy határozott újraindulással próbálta életre rúgni a rendszert, de loopba került. a Galaxy felirat után ment kb 70mp animáció, és jött újra a felirat... Akku le, manuálisan be a recovery-ba, wipe, és folytattam a leírást.
A kernel után volt fekete képernyőm, de akku le után folytatódott szépen.Viszont:
Miután az Odin felismerte a telefont, nyomj rá a Start gombra, és várd meg, amíg befejeződik a folyamat, és újraindul a telefon. Bebootolás után távolítsd el az akkumulátort, várj pár másodpercet, majd helyezd vissza és kapcsold be a telefont. Ekkor jön az első Factory reset
Na itt a teljes bebootolás után, vagy amikor a bootanim után a dobozból tölt kifelé?
Értelmezési baj ez nálam, Nálam a pc-n sem az asztal megjelenéséig tart a boot, hanem az operációs rendszer indulásáig... De nem félek kérdezni... -
törölt tag
-
-
Kristof14
senior tag
válasz Khan13 #36569 üzenetére
nekem nem limondottan cm romom van hanem az a japán amit taglaltam kicsit feljebb.
azzal simán megcsináltam a 4-et.
viber, messenger, imo, google play ezzel a comboval simán. xD
és emiatt a kamera is problem.
ill Rutyika megtudja mondani, hogy a camera driveres kernelbe mi az ami a kamerát.-
-
bocsika
aktív tag
válasz Khan13 #36554 üzenetére
Ezért is vártam egy hetet +ba.
Mondjuk nem sok idő egy ilyet összehozni, csak dokumentálni kell azt a fél órát amikor teljes rendszert cserélsz. Ilyenek lehetnének benne hogy mikor kell wipeolni mikor kell újraindítani, stb.
Segítség hogy gyorsabban menjen. -
rutyika68
őstag
-
rutyika68
őstag
válasz Khan13 #36513 üzenetére
Mindegy mire kattintottam, csak a progit ajánlotta fel, én is léptem vissza , de olyan ablakot ami neked van , nem is láttam. Az érdekesség, feltelepítettem a kliens progit és utána sikerült leszednem, azóta eltávolítottam, nekem a ugyanazt az oldalt dobja be amit képen linkeltem, de ha a Downloadra kattintok, most már egyből tölti a zip-et lefele.
(Google Chrome)....
" Az az igazság, hogy nincs igazság, és ez az igazság"
-
rutyika68
őstag
-
move1
tag
válasz Khan13 #36498 üzenetére
bocs a normál kernel alatt mit értessz?
A havernek néha szarakodik az alap rom, illetve az a baja, hogy nem tud programokat telepíteni a helyhiány miatt.
Lehet, hogy maradok a gyári frissebb romnál és flashelem, azt egyelőre ennyi.
Ezesetben az app2sd-t vagy linksd-t külön kell telepíteni? és az sd kártyát át kell particionálni? (lehet recoveryből, vagy külön csináljam egy erre való pc-s szoft-al?
kösziA particionálásnál mire kell figyelni, milyen formátum kell a linkeléshez?
[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz Khan13 #36489 üzenetére
Tudom , rendszeresen olvasom a topikot, attól független hogy nincs már spicám . Egy kicsit kutakodtam, Spica_Flash-stock-Odin-root-driver.zipet találtam. Ha minden igaz, ezt használtam én is.
Bolond^^ Azt javaslom szedj le a PC-ről minden Samsung-al kapcsolatos progit, drivert, utána egy restart, és tedd fel a fenti csomagból.
[ Szerkesztve ]
-
rutyika68
őstag
válasz Khan13 #36485 üzenetére
Én ezt vágom , csak ha valakinek segítek, akkor nem küldhetem el ezt driver csomagot, ugyanis ez manuálisan kell telepíteni, azért egyszerűbb a Kiest, vagy a S.PC.S-ót ajánlani.
-
Bolond^^
tag
válasz Khan13 #36480 üzenetére
Cseréltünk USB kábelt, usb portot, raktunk fel drivereket.. és nem jött be.. :/ egy ismerős mindenképpen megtudja csinálni.. csak ő 2500 forintért. ezért akartuk mi csinálni.. még is csak pénzről van szó azért..
"Szegény Samsung olyan kicsi cég, hogy nem tud értelmes drivert adni a telefonjához." ezen jót nevettem.. valóban így van -
őstag
válasz Khan13 #36448 üzenetére
sorrend, amit csináltam: format system, format cache, format sd-ext
install cm7, install kernel, power off, telefon bekapcs, fiók és szinkronizálás kiválasztása, exchange fiókot tudok beálllítani. megadom a gmail adataim, és kijön egy szerver beállítás ablak.
na itt tartok. -
ktomcat
senior tag
válasz Khan13 #36431 üzenetére
Hát, tegnap csináltam egy wipe battery stats illetve battery calibrator combót, mostmár egész elviselhető, de 30% alatt megint elkezd zuhanni.
No frills cpu control bekavarhat? interactive-ra van állítva jelenleg! Újratenni sajnos most nem tudom mert tele van pakolva és 2 nap múlva utazom el, igazából ha kibírja az utat ami kb. 6 óra utána lehet jobban nekiesek[ Szerkesztve ]
-
ktomcat
senior tag
válasz Khan13 #36351 üzenetére
H ha a 7.7-es update-ben turkálsz az appok között mondjuk lecserélem telepítés előt a launchert, az nem szól be az előző (7.5,7.4...stb) uptatekben feltett progiknak/launchernek?
A gps mennyi idő alatt van meg kb? ha felhívnak akkor mennyi idő mire megjelenik a képernyőn a hívófél? Én a 2.3-at ezért offoltam, 2 nap után ezt produkálta... -
őstag
válasz Khan13 #36343 üzenetére
amit belinkeltél nem rossz, csak az nem mükszik rajta ami nekem napi szinten kell, pl bt stereo headset, játékok mobilnet megosztás.
úgy különben jó lehet, de számomra pl fontosak egy "okos" telefonnál.
bt fülesen hallgatom a zenét, van mobilnetem, amit néha meg kéne osztanom a lapos felé, és néha játszanék is
úgy különben play 2.2-ön is elérhető.[ Szerkesztve ]
-
kotibor
tag
válasz Khan13 #34508 üzenetére
Asszem én vagyok az egyik legfrissebb Spicás....de tudni vélem a választ.
Ugyanígy jártam én is, nekem sem ismerte fel, nálam win7 64 bit volt fent.Bevittem céghez, ott 32bit-es XP minden gond nélkül látta és odin is kezelte,
2004-óta csere-berélek, az ezt megelőző értékelési rendszer alapján: kotibor felhasználónak 227 pozitív és 0 negatív értékelésem volt---> http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=kotibor
-
zseko
veterán
válasz Khan13 #34510 üzenetére
64bites win7? Azzal kicsit macerás.
Először is, fel kell tenni a kiest, mert kellenek belőle a driverek. Aztán le kell lőni, hogy ne fusson a háttérben.
Aztán kell valami swallowtail driver is vagy mi, ezt most így nem tudom hirtelen. Azt nem egyszerű feltenni win7 alá, nekem is hibát írt, de megtaláltam a kies mappájában, úgyhogy csak felment.
Az Odint pedig rendszergazdai módban kell indítani.HR24.hu
-
zseko
veterán
válasz Khan13 #34502 üzenetére
Szia!
Odinnal tegyél fel mindent teljesen elejéről.
Így csináld, ez biztosra működik.
Rootold, majd utána tedd fel ezt, Rutyika által készített rom.
Több helyed lesz programoknak, ám nem szereti ha ki van véve az sdkártya: Dalvik to cacheÉs még kis tutorial hozzá Rutyikától:
"Telepítés menete:
Flash > restart
Root > restart
Recovery > Wipe factory reset > HoneycombMod install > restart (hosszabb boot idő, ilyenkor csinálja a ext2-t)
Ha betölt a redszer, restart (ilyenkor tölti be a skint, hosszabb boot idő)
Recovery > wipe dalvik cache > dalvik to cache install > restart
Recoveryben egyszerre mindig csak egy műveletet csinálj!
Minden alkalommal várd meg még teljesen feláll a rendszer!A Smart Keyboard első kérdésére, nem a válasz! Magyar ékezetek beállítása: Menü/smart key/Beállítások/Smart key..Pro/nyelv/és ott magyar, és már lesz ékezet.
Mindenki saját felelősségre! Nem vagyok felelős ha valami balul sül el!"[ Szerkesztve ]
HR24.hu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest