Hirdetés
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
Új hozzászólás Aktív témák
-
O_L_I
őstag
Mondanátok véleményt a Spica hangminőségéről zenehalgatás alatt?
Van ahol átlagos mondják van ahol jónak.... -
petipetya
nagyúr
- Marketből telepíted ezt és az astro file kezelőt is
- Astro-ban menü gomb / tools / application manager
- Ott kipipálod a calltrack-ot és nyomsz egy backup gombot
- Ha elmentette, akkor az astro-ban megkeresed az sdcard/backups/apps mappában, és onnan elküldöd emailben vagy átteszed a gépre és feltöltöd (pl. 2shared.com)"nincs rá lezsóidő"
-
oliolioli
csendes tag
Sziasztok!
Ugyan eddig nem nagyon válaszolt senki, de hátha most: hogyan tudok a system/app mappába bármit is másolni? (rootolt a telo) a root explorer-rel próbáltam, a premission-nál mindent kipipáltam, de nem engedi a másolást, azt írja, hogy csak olvasható a mappa.14 éve újonc...
-
Piás
tag
Szerintem ő nem tudja eldönteni hogy ingyér vetted a progikat. Én viszon nem nagyon tudom használni mert az appbrain honlapján a my apps menüben nekem nem jelenik meg semmi hiába szinkronizálom, egy pár napja még ott volt az összes alkalmazásom most meg semmi.
Teljesen kikészít
[ Szerkesztve ]
-
Gior
csendes tag
Sziasztok!
Az AppBrain progi illetve homepage mennyire biztonságos? Kicsit megijedtem mikor szinkronizálás után megjelenítette a fizetős progikat amiket "ingyen vettem"
Köszi. -
petipetya
nagyúr
Miért nem találom a calltrack nevű alkalmazást a marketben? Elvileg ingyenes.
"nincs rá lezsóidő"
-
AloeVera
tag
válasz veszter007 #8031 üzenetére
Akartam már kérdezni, hogy a manapság hozzáférhető 2.1-es ROM-okban jó-e már az akkutöltöttség kijelzés, de ezek szerint még mindig nem.
-
veszter007
csendes tag
Sziasztok!
Csak jelzem a tapasztalataim a 2.1-es JD1-el.
Vasárnap óta nem volt töltve, 3G, wifi lelőve (amikor kell valamire a net, akkor a 3G-t engedélyezem) és normál használat mellett 80%-on áll az aksim! (eddig 1.5-el 3-4 napot bírt max. 2.1 JD1-nél nettel 2 nap max.)
A végén kiderül, hogy a net (még ha nem is böngészek..., csak a háttér szinkronizációk) szívja ennyire az aksit???
Egyébként még mindig gyorsnak tűnik, nem akad... Nekem jobban bejönne a phanteon (tudom meg fognak sokan kövezni érte), de sajna nagyon eszi a memóriát csak ezért használom a Helix-etszerk: Jah és nincs semmi taskkiller-em!
[ Szerkesztve ]
-
VD
őstag
válasz wgaborw #8025 üzenetére
Van rá Sygic, Navigon, Ndrive, iGO, CooPilot. Legálisan pénzért, de mivel androidról beszélünk így van alternatív megoldás is. (Google oprendszerhez, Google kereső javasolt!
Google maps csak online működik. De Európában még nem elérhető hivatalosan a navigációs rész. De vannak erre is megoldások. Bár engem Acer Liquiden nem nyűgözött le.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tegnap feltettem a JD1 és a +50 modot. Előtte JCF (?) volt fenn. Ahhoz képest rengeteget gyorsult, minden frankón működik, és ahogy észreveszem, akksi ügyben is történt előrelépés, 1 óra zene, 10 óra wifi bekapcsolással, 20 perc videónézéssel és az apró-cseprő netezésekkel még 70%on van. JCF ilyenkor már 50-30%-on mocorgott.
-
wgaborw
tag
Sziasztok!
Most gondolkodom én is, hogy veszek egy ilyen telefont, Symbian után gondoltam megpróbálkozok egy kicsit nagyobb kihívással rendelkező rendszerrel. És egész véletlenül most lesz nagyon jó feltételekkel kapható...
A kérdésem az lenne, hogy IGO nélküli verzióra utólagosan milyen navigációt lehet tenni? Esetleg elérhető az androidra fejlesztett IGO utólagosan? Vagy netán a google maps működik offline módon, vagy online módon?
Köszi szépen...előre is..
Üdv, wgaborw
-
tomi_mod
aktív tag
válasz zistvan #8020 üzenetére
Huh ebben a fórumban milyen válaszra számítasz?
Nekem egy hete van ilyen mobilom, előtte nem használtam okostelefont. Alcatel, Nokia, Samsung, Motorola, Sharp is volt már...
Amikor nekiláttam keresgélni nálam ezek voltak az alapfeltételek... gps, wifi, kapacitív kijelző, és könnyen kezelhető op.rendszer.
Ez utóbbi vizsgálgatásakor leltem rá az Android-ra ami számomra nagyon szimpatikus volt, sokkal nagyobb közösséget vélek mögötte tudni most vagy akár később mint bármely másiknál. Szóval az már biztos volt, hogy ilyen rendszerű lesz. A többi feltétel pedig már szűkítette a szóba jöhető listát...végül pedig az ár.
Összességében annyit mondhatok mint első okostelefontulaj, hogy nem cserélném el másra, nagyon meg vagyok vele elégedve! -
ravebp
senior tag
Ellenérv, érv?
Az én véleményem, csak az enyém.
Nekem volt mindkettő a kezemben a spica jobban bejön, mert:
-Sokkal gördülékenyebbnek szebbnek hat mint a nokia
-sokkal jobban testre szabható
-Tetszik h vékonyabb a spica
-Android sztem jobb (kb nincs lehetetlen)Nokia mellett:
-Ingyen hangos navi
-Jobb pc software (Pc suite), ebben a tekintetben a samu le van maradva
-Inkább offilnie teló, ezt úgy értem, hogy az Android rendszer erőteljesen az online google szolgáltatásai köré épül, épp ezért teljes élvezetéhez szükséges sztem internet(így él teljesen a teló)
Sebesseégbe is gyorsabbnak tűnt nekem a spica.
Nokia 2év gari, Samu 1...
Kb ennyi jutott eszembeRave
-
petipetya
nagyúr
Utóbbit nem ismerem, passz. Én anno úgy választottam iphone és android közül, hogy egyidőben mindkettőről megkérdeztem ugyanazokat a napi használattal kapcsolatos kérdéseket - persze a megfelelő fórumon, a megfelelő személyeknél, akik ezeket a készülékeket használják. A kapott információk alapján pedig fokozatos összeállt a kép a fejemben, és végül döntöttem.
Különben sem lehet csak úgy általánosan jellemezni egy telefont a rajta lévő oprendszerrel egyetemben, mert vannak jó és rossz dolgai is. Ezek pedig csak konkrét kérdések során kerülnek napvilágra.
"nincs rá lezsóidő"
-
zistvan
tag
Sziasztok.
Szeretnék érveket és ellen érveket hogy melyiket lenne érdemes megvenni Samsung Spcia vagy Nokia 5800 Navigation Edition ???
Előre is köszönöm!
István
-
petipetya
nagyúr
válasz orrlyuk #8018 üzenetére
Mi az a push funció nálad? Milyen poistafiókod van? Gondolom, hogy 1.5-ös szoftver van rajta, ott a sima email elég kiforrattlan, én annak éreztem. De nem is használtam, ugyanis a gmail van beállítva a kezdetek óta, ha emellé bejelölöd az állandó szinkronizálást, akkor - wifi/gprs - kapcsolat alatt online frissíti a leveleidet, és nem maradsz le semmiről (=imap). Én így használom.
Kipróbálhatod a k9mail-t is (ezen a néven találod a marketben), az 1.5-re elkel a gyári email nevű alkalmazás helyett - itt választhatsz az imap és a pop3 között.
Nekem a gmail mindig bezáródik a taskiller-ben, hacsak nincsen ignore (védett) listán. 1-2 hete nincsen, mert a gmail notifier jelez ugyanúgy, ha levél jött.
"nincs rá lezsóidő"
-
orrlyuk
aktív tag
Nem tudom, küzd-e még valaki ezzel a problémával. T-nél vett telefonomon van egy "e-mail" nevű, és egy "gmail" nevű alkalmazás. Nekem úgy tűnik, taskkillertől függetlenül mindkettő állandóan megy. Az első magyar nyelvű, a másik angol, és ha választhatnék, inkább a másodikat választanám. (Ahogy látom, kb. ugyanazt tudják, csak kicsit más a felület felépítése.)
Viszont: a dupla működésből adódóan mintha kicsit rapszodikus lenne a push-funkció: némely levelek rögtön megjönnek, mások egy órán belül. Az "email" nevűnél lehet frissítési időket állítani (de minek, ha van push), a gmailnél nem.
Valakinek ötlete? A pushnak maradni kellene, és hát egyszerűbbé és üzembiztosabbá kéne tenni az egészet.
Köszi!!!
No hay banda! Il n'est pas de orquestra!
-
htaos
tag
Sziasztok!
Fordult már elő valakinél, hogy beszélgetés után amikor már letetted a telefont, visszahívta azt akivel beszéltél?OnePlus 9 pro | "Főnök! Nem indul az aggregátor! Hát tolják be..." (By Gecsa)
-
Drachoo
senior tag
válasz werszomjas #8006 üzenetére
"van Conversative, Classic, Pioneer" A Pioneer-n kívül egyik sem támogatja a lossless (flac, ape, stb...) formátumokat. Ezt is megtudtuk!
Mondjuk sejthettem volna mikor rákeresve a flac-re egyiket sem (se a classicot, se a conversative-t) nem dobja fel csak a pioneer-t a market. Na asszem most jó bőven megválaszoltam miért csak a pioneer.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
picur220
veterán
Én használtam, nem jött be, a Helix sokkal jobb. A Home++-nak annyi az előnye, hogy a színátmeneteket javítja, mint a Pandahome. De amúgy sztem lassabb, meg a háttérképet sokkal rosszabbul kezeli. Én töröltem.
Az első mondatot pedig rakd össze még egyszer, mert nem stimmel -
ravebp
senior tag
én néha használom, jól jön ha be akarna vki sasolni éjszaka a telefonba nézni
Használta már vki a home++beta-t?
Jó lenne vélemény h jobb rosszabb, lassabb gyorsabb mint helixRave
-
Skynet258
veterán
Én láttam, a saját fórumomon is sokat. Illetve olyanokat láttam, akik elfelejtették a mintát, és aztán azzal szenvedtek, hogy milyen trükkökkel kapják vissza a telefonjuk alatt az irányítást A Google inkább bele se rakta volna ezt a feature-t, mert csak a szívást látom vele kapcsolatban.
Na meg ki milyen államtitkokat tárol a telefonján, hogy ilyen mintákra van szükség...[ Szerkesztve ]
-
Drachoo
senior tag
válasz werszomjas #8006 üzenetére
Igazából úgy kerestem rá, hogy a markteten beírtam, hogy "flac" és erre csak ezt dobja fel, a többit nem... Ezért maradtam ennél.
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
orrlyuk
aktív tag
-
petipetya
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest